Xarxa Exabytes (Singapur) Pte. Ltd. Revisions i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Oficina Exabytes de Singapur

Exabytes ha pres fonamentalment els seus dos llocs principals, Malàisia i Singapur, i els ha dividit en dues companyies d’allotjament diferents. Són molt similars a gairebé tots els sentits, però com que són llocs diferents, rebran ressenyes diferents. Aquest és per a la popular oficina de Singapur.


Exabytes és una empresa d’acollida que treballa des del 2001. La seva empresa malasiana ha estat classificada com la millor empresa de hosting del país des del 2005 i aquesta oficina treballa molt per aconseguir el mateix nivell d’èxit. Són un dels majors proveïdors d’allotjament del país, amb milers de clients feliços administrant diversos tipus de llocs. L’empresa ofereix una varietat de diferents tipus de solucions d’allotjament i altres serveis com ara constructors de llocs mòbils, bloqueig de llocs per protegir pàgines, eines de SEO i molt més.

Horaris & Fiabilitat

Bon allotjament estable

El centre de dades que opera aquesta empresa és molt modern i disposa de connexions de xarxa i fonts d’alimentació redundants. A més, utilitzen maquinari de bona qualitat (majoritàriament de Dell) que es configura mitjançant RAID en molts casos per evitar temps d’inactivitat per falles del maquinari. Les garanties de funcionament depenen del servei que us registreu. Els servidors dedicats, per exemple, inclouen un 99,99% de garantia d’operació de xarxa i un 99,95% de garantia d’operació. Aquestes garanties estan per sobre de la mitjana i són una bona indicació que l’estabilitat de l’allotjament és molt bona.

Característiques

Moltes funcions d’allotjament

L’allotjament amb aquesta empresa inclou totes les funcions estàndard que desitgeu d’un proveïdor d’allotjament, però també alguns extres. Les seves solucions d’allotjament compartit es desglossen en un parell de categories diferents, incloses les opcions d’estudiants i de negocis. Tenen límits en coses com l’espai del disc i l’ample de banda, però és principalment raonable. L’opció de nivell més baix té 1 concert d’espai de disc, cosa que no és dolenta, però també limiten l’ample de banda a un concert, que és realment baix. Si us traslladeu a paquets d’allotjament compartits més grans, podeu obtenir fins a 10 concerts d’ample de banda per 2 concerts.

Les solucions VPS tenen uns límits molt elevats (més de 25 concerts). També limiten l’amplada de banda en funció de la velocitat i no del rendiment mensual total, cosa rara. Els servidors VPS teniu una limitació a 1 Mbps. Això hauria de ser més que suficient. La memòria oscil·la entre mig concert i 1,5 concorreguts, la qual cosa és normal per als VPS normals.

Si realment necessiteu un servidor més gran i potent, els servidors dedicats són l’opció ideal. Tenen diversos paquets que faran que la feina sigui realitzada adequadament. Utilitzen configuracions RAID per als discs durs, que poden reduir dràsticament el risc d’aturada per fallada del disc. També tenen transferència de dades il·limitada, 2 adreces IP dedicades, un tallafoc de programari i molt més.

A més dels seus serveis d’allotjament, també ofereixen eines de creació de llocs web, assistència de SEO i molt més. Realment poden ser un bon soci per a totes les necessitats del servei basat en el web.

Assistència

Atenció al client

El suport amb aquesta empresa és molt bo. Faciliten el contacte amb ells a través de xat en directe, telèfon o sistema de ticketing. També disposen d’una secció per proporcionar notícies sobre l’empresa i qualsevol problema que pugui afectar els seus usuaris. La base de coneixement que ofereixen té molta informació i fins i tot té una secció de vídeo tutorials.

Preu

Bon preu amb algunes preocupacions

El preu amb aquesta empresa és molt raonable durant la major part del que fan. L’allotjament compartit comença molt baix, sobretot si es pot pagar anualment i no mensualment. A mesura que avançeu, els preus es mantenen igual o inferior a la mitjana de la indústria, de manera que el preu no hauria de ser una preocupació per a la majoria de la gent. L’única cosa que no m’agradava és que tinguin una taxa d’instal·lació per als seus servidors dedicats. Es necessita temps i esforços per configurar servidors, però la indústria s’està orientant cap a que sigui una cosa estàndard gratuïta, així que esperem que aquesta empresa s’aconsegueixi fins aviat.

Resum

Allotjament de bona qualitat en general

L’allotjament amb aquesta empresa és força bo. De fet, del que he vist és un dels millors de Singapur. Tenen una varietat d’opcions diferents per triar i una bona reputació per la qualitat dels seus clients. Si necessiteu allotjament en aquesta part del món, Exabytes és una excel·lent opció a considerar.

Pros:

  • Moltes opcions d’allotjament
  • Molt bones garanties de temps
  • Preu just

Contres:

  • Taxa de configuració per a servidors dedicats
  • Algunes persones poden veure tantes opcions d’allotjament com confuses
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me