WiKi Hosting Opinions i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Allotjament modern al Pakistan

WikiHosting és un bon proveïdor d’allotjament global que dóna servei a les persones del Pakistan i els voltants. Han fet un gran treball per mantenir actualitzats els seus serveis i proporcionar un aspecte modern al seu lloc web, cosa que facilita la navegació i el que busqueu. Podeu triar entre allotjament compartit, allotjament VPS, servidors dedicats, allotjament de correu electrònic i diverses opcions centrades en cadascuna d’aquestes categories. Quan navegueu pel seu lloc web us proporcionen tota la informació principal que necessiteu al davant i, a continuació, algunes especificacions més detallades un cop feu clic, la qual cosa és una bona configuració tant per als clients més nous com per als que tenen molta experiència..


Horaris & Fiabilitat

Estàndard de garantia de temps de 99,9%

No tindreu cap problema amb l’horari de l’allotjament amb WikiHosting. Tenen una bona reputació global i ofereixen a tots els seus clients una garantia de temps de vida del 99,9%. Aquesta és una garantia estàndard del sector, però és bo tenir la seguretat que no hi haurà problemes. Per fer aquesta garantia encara més forta, ofereixen una garantia de satisfacció del client al 100%. Això vol dir que si en qualsevol moment no estàs satisfet amb el nivell de servei que estàs rebent, pots cancel·lar i recuperar els diners (durant aquell mes, no la vida del teu allotjament). No importa quin tipus de lloc heu allotjat amb ells, l’estabilitat no serà una preocupació.

Característiques

Informació detallada de funcions disponible

Aquesta empresa ha fet un bon treball a l’hora de configurar els seus paquets d’allotjament per proporcionar als clients exactament el que necessiten. Les llistes de funcions són molt clares i fàcils d’entendre, la qual cosa facilita molt la possibilitat de decidir quin paquet us convé. Quan consultis els seus comptes d’allotjament compartits, només tindràs un parell d’opcions per triar, però es configuren per a necessitats específiques. L’opció de nivell d’entrada és per a un lloc web i inclou tres programes d’espai de disc i l’opció de tenir dues bases de dades MySQL. També proporcionen un nom de domini gratuït amb una compra anual. L’opció d’allotjament compartit il·limitat proporciona 50 concerts d’espai de disc i 10 bases de dades SQL.

Quan aneu a les solucions VPS, tindreu opcions que inclouen unitats d’estat sòlid, excel·lents per a l’allotjament web a causa de la seva fiabilitat i velocitat millorades. També creen el VPS a OpenStack KVM per a un major control. Els paquets VPS comencen amb 1 nucli de CPU, 2 actuacions de memòria RAM i 10 discos d’espai en disc i surten d’allà mateix segons calgui. També podeu seleccionar servidors dedicats, que proporcionen un sistema més potent per a allotjament de gamma alta.

Assistència

Bona atenció al client

Els equips d’atenció al client i d’assistència tècnica són de gran ajuda i estaran allà per fer-vos arribar a través dels problemes que tingueu. Podeu conversar amb ells mitjançant una funció de xat en directe, trucar-los al telèfon, enviar un bitllet o enviar-los un correu electrònic quan tingueu algun problema. No tenen molt per a l’educació ni l’autoajuda, cosa lamentable, però, en general, tindreu una experiència de suport fantàstica quan ho necessiteu.

Preu

Preus molt raonables

Els nivells de preus són raonables per a tots els seus paquets. Les millors ofertes estan en les seves solucions VPS amb unitats d’estat sòlid, que comencen a 699Rs (6,66 dòlars) al mes. Aquesta és una oferta molt bona, i per a la majoria de la gent tindrà sentit recórrer aquesta ruta en lloc de les opcions d’allotjament compartides de menor cost a causa del servei molt millor que obtindreu. Si voleu un cost inferior, tenen els seus paquets d’allotjament compartits que es facturen anualment a un preu molt raonable.

Velocitat

Velocitats del servidor ràpid

L’allotjament amb aquesta empresa serà prou ràpid per a qualsevol tipus de lloc web. Tot i que no pressuposen cap límit o res, són una bona opció estable que satisfarà les necessitats de gairebé tot el món. El fet que tinguin opcions de disc dur d’estat sòlid els fa notablement més ràpids que els proveïdors d’allotjament que no tinguin aquesta opció.

Resum

Una de les millors empreses d’allotjament del Pakistan

Independentment de quin tipus d’allotjament necessiteu, WikiHosting us el pot proporcionar. Tenen una bona reputació global i realment semblen treballar per fer feliços els seus clients. Amb el seu excel·lent lloc web que és fàcil de navegar i la seva excel·lent línia de paquets d’allotjament, segur que trobaràs exactament el que necessites.

Pros:

  • Gran lloc web
  • Garantia de temps de vida del 99,9%
  • Preu molt raonable en VPS

Contres:

  • Els preus no es llisten clarament per a allotjament compartit
  • Informació limitada en servidors dedicats
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me