WebHostingPad Ressenyes i Opinió d’experts

Visió general

WebHostingPad: funcions emocionants per a llocs web de petit a mitjà

WebHostingPad acull més de 300.000 dominis a tot el món. Ofereixen als seus clients un 99,9% de temps de treball, maquinari sòlid, moltes eines emocionants i un conjunt decent d’opcions il·limitades: emmagatzematge web, amplada de banda, dominis, quantitats de bases de dades MySQL i comptes de correu electrònic. La política de preus pot arribar fins a 1,99 dòlars el mes.


Per què escolliu WebHostingPad?

 • Funcions il·limitades importants
 • Seguretat intensificada
 • Preus baixos
 • Suport estable i obert les 24 hores del dia

Voleu saber si WebHostingPad és adequat per a vosaltres?

Comprovem-ho.

Horaris & Fiabilitat

Horari qüestionable, bona seguretat

Igual que moltes altres empreses, WebHostingPad promet que el vostre projecte funcionarà bé el 99,9% del temps de funcionament del servidor. L’anàlisi del seu propi lloc web demostra que és un 99,98% en línia. Aquest és un bon resultat. No obstant això, una ràpida ullada a través de qualsevol fòrum d’usuaris revelarà que el 40% de les ressenyes dels usuaris es queixen del temps d’aturada regular i de la mateixa manera que molts usuaris es queixen de suspensions inesperades. Si bé prometen una compensació en cas de llargs períodes fora de línia, no hi ha manera de verificar la reclamació.

La seguretat del lloc es fa mitjançant l’ús de centres de dades extra-segurs ubicats a Chicago, maquinari segur, supervisió del servidor 24 hores i backups regulars. Generalment, WebHostingPad sembla de confiança.

Característiques

Plans farcits de grans característiques

Com s’ha esmentat, WebHostingPad té un bonic conjunt de funcions il·limitades, que inclouen ample de banda, espai de disc, bases de dades MySQL, comptes de correu electrònic, dominis allotjats. Tot això està disponible sense cap límit; tanmateix, la lletra petita indica que haurà de trucar a l’empresa per sol·licitar més ample de banda a mesura que es produeixi la necessitat. Sempre és una bona regla general la revisió de la lletra fina amb molta cura quan compreu qualsevol pla d’allotjament.

També obtindreu un nom de domini gratuït, un creador de llocs web i uns 200 dòlars per a màrqueting. El paquet sembla realment atractiu, sobretot si cal que ateniu un pressupost.

També convé assenyalar que WebHostingPad compta amb una forta compatibilitat amb scripts, grans escàners de seguretat i pàgines d’error personalitzades gratuïtes. Tanmateix, heu de tenir en compte que moltes eines importants com els ginys de comerç electrònic, el certificat SSL, els filtres de correu brossa avançats o les estadístiques web avançades només estan disponibles a les ofertes Power Plan Plus més cares, que costen gairebé el doble..

Característica
Descripció
Espai de discObteniu emmagatzematge de disc dur de manera il·limitada amb tots els plans WebHostingPad.
Ample de bandaHeu de trucar i sol·licitar més ample de banda a mesura que sorgeixi la necessitat.
Constructor de llocs webEl propi creador de llocs web gratuït s’inclou a tots els plans.
Comptes de correu electrònicNo hi ha límits per a correus electrònics i molts serveis relacionats. El client de correu web també s’inclou.
Carros de la compraNomés està disponible la cistella de compra comercial OS amb el paquet més car.
EstadístiquesArxius de registre i estadístiques de lloc web per a tothom. Estadístiques avançades estan disponibles per als clients de Power Plan Plus.
Bases de dades MySQLNo hi ha límits per a les bases de dades MySQL: allotgeu el nombre que necessiteu.
Compte FTPEs pot gestionar mitjançant cPanel. No he trobat cap informació sobre límits.
Domini múltiplesSí, no hi ha límits de nou! Això és especialment bo si voleu allotjar diversos llocs web alhora.

Assistència

Respostes ràpides

El centre d’assistència de WebHostingPad sembla oferir tot el que necessiteu: xat en directe 24 hores al dia, suport de correu electrònic i línies de telèfon. Molts materials també estan disponibles per a l’autoestudi. Tot i això, no hi ha vídeos educatius, que podrien haver estat més convenients per a alguns.

A més, molts usuaris es queixen que, mentre que l’assistència al client té un temps de resposta bastant ràpid, la qualitat de l’assistència real varia d’igual a pobra.

 • Xat en directe 24/7
 • Número de telèfon gratuït
 • Assistència per correu electrònic 24/7
 • Base de coneixement decent
 • Pàgina de notícies pobres
 • No hi ha cap bloc o fòrum
 • No hi ha vídeo tutorials
 • Mala qualitat de suport

Preu

Bonics descomptes per a compres de 2 anys

La política de preus de WebHostingPad és decent. Podeu obtenir un bon conjunt de funcions per un preu moderat de 3,99 dòlars. Tanmateix, hi ha una bona manera d’estalviar una mica d’efectiu: si feu una compra de 2, 3, 4 o 5 anys, els vostres descomptes poden arribar al 50%.

Durant el procés de registre, veureu algunes ofertes addicionals, així que assegureu-vos de mirar de prop i evitar els costos addicionals. Tot i això, els extres que ofereixen són molt agradables si els necessiteu. Podeu obtenir privadesa del domini i discs durs més ràpids per només 2 dòlars al mes, així que si voleu activar aquests serveis, no ho dubteu. No us oblideu de la garantia de devolució de 30 dies que ofereix WebHostingPad.

Usuari amigable

Capacitat del centre de dades

Els paquets d’aquest amfitrió web inclouen cPanel, que és un dels panells de control més populars per a una gestió eficient d’allotjament web. Inclou eines importants per ajudar-vos a crear i mantenir un bon lloc web per a les vostres necessitats.

El lloc web real de WebHostingPad també és força convenient: el procés de registre és fàcil i totes les funcions que necessiteu sempre estan a la vostra disposició. Tot i això, moltes funcions importants que milloraran la facilitat d’ús del vostre lloc web només estan disponibles amb els paquets més cars.

Resum

WebHostingPad és una solució per a projectes web de petita a mitjana. Ofereixen un gran conjunt de funcions i fantàstics descomptes per a compres a diversos anys. Tot i això, no oblideu que només tenen plans compartits i VPS, així que si feu comandes a llarg termini, aquests paquets poden resultar menys que suficients per al vostre projecte en un parell d’anys..

Pros

  • Amplada de banda infinita, emmagatzematge, etc.
  • Suport i seguretat impressionants
  • Preus atractius
  • 200 bonificacions de màrqueting
  • Nom de domini gratuït inclòs

Contres

   • Els materials d’autoestudi podrien ser millors
   • Possibles despeses addicionals durant el procés d’inscripció
   • Només paquets compartits i VPS
   • El manteniment del lloc arrossega el temps d’activitat cap avall
   • Suspensions inesperades
   • Mala qualitat de suport
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me