Tech Logic Solutions Revisions i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Empresa completa de serveis d’Internet

Tech Logic Solutions és una empresa completa de serveis d’Internet que proporciona allotjament web, desenvolupament de llocs web, solucions de seguretat i molt més. Són una empresa coneguda i amb una bona reputació en totes les seves diferents opcions de servei. Aquesta revisió se centrarà gairebé exclusivament en els seus serveis d’allotjament web, però si també necessiteu les altres opcions de servei, semblen ser de bona qualitat i poden satisfer les vostres necessitats..


Horaris & Fiabilitat

Entorn d’allotjament molt estable

L’allotjament amb aquesta empresa és molt fiable i mantindrà el vostre lloc correcte i funcionant tot el temps. Com s’ha esmentat anteriorment, utilitzen unitats d’estat sòlid en la majoria dels seus servidors, la qual cosa proporciona un bon entorn estable on el vostre lloc web estarà en tot moment. També operen fora de centres de dades moderns amb diverses connexions a entuladors d’Internet per ajudar a que el vostre lloc no tingui cap fallida de xarxa. Potser el més important, proporcionen un gran suport tecnològic que controlarà el medi ambient i respondrà als problemes ràpidament.

Característiques

Línia completa d’opcions d’allotjament

Podeu triar entre qualsevol tipus d’allotjament que necessiteu i Tech Logic Solutions tindrà alguna cosa preparada per a vosaltres. Les seves opcions d’allotjament compartides són força assequibles i, depenent del paquet que trieu, també pot ser força potent. Tots els diferents servidors compartits funcionen amb unitats d’estat sòlid, que ajudaran a millorar l’estabilitat i la velocitat del vostre lloc web. L’opció de nivell d’entrada inclou 5 concerts d’espai de disc i les dues altres opcions compartides ambdues tenen il·limitat. Tots els seus paquets compartits tenen una amplada de banda il·limitada, dominis il·limitats allotjats i altres funcions excel·lents.

Si necessiteu més control i més potència per al vostre lloc, podeu passar a les seves opcions VPS, que es distribueixen en quatre nivells diferents. Es tracta de solucions VPS finals més altes que comencen en 2 nuclis de CPU, 2 GPS de memòria RAM, 100 GIG d’espai en disc sòlid i 2 TB d’ample de banda. El VPS de més alt nivell compta amb 8 nuclis de CPU, 8 actuacions de RAM, 200 discs de SSD i 8 TB d’ample de banda. Són significativament més cars que moltes d’altres opcions de VPS que hi ha, però la qualitat és bastant alta.

També podeu triar entre diversos servidors dedicats, tots ells alimentats amb maquinari de marca. Es mostren algunes de les seves diferents opcions de configuració que estan disponibles actualment, però també n’hi ha diverses, de manera que segur que obtindreu el que voleu. Els seus servidors dedicats disposen de 5 adreces IP, amplada de banda il·limitada i molta potència per a gairebé qualsevol tipus de lloc.

Assistència

Suport de gran tecnologia

L’equip d’assistència tècnica d’aquesta empresa és molt experimentat i és capaç d’ajudar-vos amb qualsevol tipus de problema amb el qual us trobeu. Més important encara, estan supervisant els seus sistemes de xarxa en tot moment per identificar els problemes que puguin aparèixer i, en molts casos, abordar-los abans que causin problemes notables. També tenen una bona base de coneixement i un bloc i altres recursos d’usuari per ajudar-vos a començar i a gestionar el vostre propi lloc web sense cap problema.

Preu

Preus raonables

Els preus són molt diversos, i en la seva majoria són força raonables. El paquet compartit a nivell d’entrada és inferior a 2 dòlars mensuals, cosa que suposa una gran oferta per a hosting que inclou una unitat d’estat sòlid. A mesura que avancem a nivells més elevats, els preus pugen de forma important. Les opcions VPS són de 40 $ i posteriors, i els servidors dedicats comencen a partir de 179 dòlars al mes. El maquinari proporcionat és molt bo, però pot ser possible trobar serveis similars a un preu més baix. Les solucions de lògica tècnica, certament, no intenten atendre els clients de menor cost, sinó que treballen per oferir serveis de qualitat i de qualitat a aquells que desitgin el millor.

Velocitat

Proveïdor d’allotjament molt ràpid

La vostra experiència de hosting serà ràpida i fiable si decidiu anar amb Tech Logic Solutions. Tenen múltiples connexions de fibra fora del centre de dades i la configuració de la xarxa interna està dissenyada per a la seva velocitat. Els clients que trien el paquet d’allotjament adequat en funció de les seves necessitats no tindran cap problema amb les desacceleracions o altres problemes relacionats.

Resum

Excel·lent Hosting

Si voleu un allotjament ràpid i fiable i esteu disposats a pagar-lo, aquesta és una bona opció a considerar. Tenen una bona reputació dels seus clients i podran satisfer les necessitats de qualsevol tipus de client d’allotjament que s’inscrigui.

Pros:

  • Conductes d’estat sòlid a tots els nivells
  • Maquinari de qualitat
  • Excel·lent assistència tècnica

Contres:

  • Els preus són alts
  • Opcions d’allotjament limitat compartit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me