RFE Hosting Opinions i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Ràpid & Hosting basat en Estats Units assequible

RFE Hosting està basat a Salt Lake City, Utah, als Estats Units. La seva ubicació els converteix en una opció ideal per a persones de tot l’Amèrica del Nord. L’empresa ha estat en negoci des del 2008 i han seguit sent una empresa de propietat privada, que els permet dedicar-se a millorar el negoci en lloc de satisfer estrictes demandes de beneficis d’una part o d’un inversor extern. Estan centrats només en allotjament, tot i que també ofereixen serveis de registre de noms de domini per a aquells que vulguin mantenir allotjament i dominis en un lloc convenient..


L’empresa és propietària de tres centres de dades, que és on es col·locaran tots els comptes d’allotjament. També tenen una seu a Salt Lake City, on treballen els seus equips de suport i vendes. Els usuaris d’aquesta empresa s’han mostrat satisfets del nivell global de servei i la seva reputació ha estat forta durant molts anys.

Horaris & Fiabilitat

Hosting extremadament estable

Amb aquesta empresa tindreu una garantia de temps de vida del 99,9%, però no la necessitareu mai. Destaquen que el seu temps de funcionament real és del 99,996%, cosa que és molt impressionant. També obtindreu una garantia de devolució del 100% durant 30 dies, de manera que, si hi ha alguna cosa sobre l’empresa que decidiu que no us agradi, sempre podeu sortir sense perdre cap centavo. L’allotjament d’aquesta empresa es fa encara més estable amb el maquinari de marca que utilitzen i els centres de dades de qualitat on s’allotja tot.

Característiques

Principalment funcions estàndard

Quan us dediqueu un temps a examinar l’allotjament que ofereix aquesta empresa, ràpidament trobareu que ofereixen paquets d’allotjament molt similars a la majoria d’altres opcions. Els seus paquets d’allotjament compartits comencen a partir de 5 entrades i passen a 50 i 100 concerts d’ample de banda, que puja a 1 TB. Una cosa que ofereixen que és agradable és la seva protecció integrada en DDoS, que és més important que mai, ja que aquests tipus d’atacs continuen creixent i creixent.

Si bé els paquets d’allotjament compartits es distribueixen en tres nivells, el VPS té 7 opcions que van des de 30 concerts fins a 190 concerts. La memòria RAM comença a 1 concert i puja fins a 8,25 concerts, i la seva amplada de banda per a l’allotjament VPS comença a 3000 GB i puja a 17000 GB. Aquest tipus d’allotjament també inclou la protecció DDoS i us permet seleccionar el sistema operatiu que preferiu.

Si necessiteu un control complet sobre la vostra experiència d’allotjament, els servidors dedicats són el camí a seguir. L’espai del disc inclou dos discs durs (o pugueu actualitzar a 4) i van des d’unitats SATA dual 750GIG fins a un SSD combinat de 120 GB amb una unitat SATA-II de 1 TB. La memòria RAM s’inicia a 16 punts i es pot recórrer fins a 96 GIGS en la configuració del servidor final més alta.

Assistència

Suport tècnic amb experiència

Els equips de suport tècnic sembla que saben realment el que fan. Estan disponibles per ajudar-vos les 24 hores del dia i donen resposta a la publicació de l’informe. Des que gestionen els seus propis centres de dades, també controlen el maquinari i altres estadístiques mediambientals en tot moment per assegurar-se que no baixi res. També podeu obtenir més informació sobre allotjament i altres coses llegint el seu bloc i altra documentació que us ajudarà a poder executar el vostre lloc web en tot moment..

Preu

Preus típics d’allotjament

Els preus d’allotjament són força típics pel que esteu obtenint. L’allotjament compartit actualment comença a 7,95 dòlars al mes i pot arribar fins a 17,95 dòlars. Podeu obtenir un domini gratuït i tarifes més baixes si pagueu un any a la vegada. Tant per als servidors VPS com per als servidors dedicats, se li proporcionarà un preu base a cada paquet, però després podràs afegir funcions addicionals o altres serveis en funció de les teves necessitats, que afectaran directament el preu mensual final..

Velocitat

Velocitats ràpides

Avui és fonamental tenir una empresa d’allotjament que us proporcionarà temps de càrrega ràpida i RFE Hosting no us decebrà. Tots els seus centres de dades utilitzen equips d’última generació i tenen grans connexions a Internet, cosa que permetrà que tots els visitants del vostre lloc experimentin velocitats de càrrega de qualitat. A més, el fet que ofereixen una bona protecció DDoS significa que no experimentareu lentitud ni temps d’inactivitat a causa de la majoria de tipus d’atacs.

Resum

Una de les millors empreses d’allotjament

Si busqueu allotjament de qualitat que sigui assequible (però no econòmic), aquesta és una bona opció a considerar. RFE Hosting porta anys ajudant els seus clients amb aquest tipus de servei i continuen treballant intensament per beneficiar-se cada client cada dia. Aquesta és una de les empreses que no és gaire cridanera o emocionant, però només fa un bon treball per a aquells que les utilitzen.

Pros:

  • De propietat privada
  • 99,996%
  • Garantia de devolució de 30 dies

Contres:

  • Opcions SSD limitades
  • Només tres paquets d’allotjament compartit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me