Revisions i opinió d’experts de Mayo

Visió general d’experts

Ràpid & Hosting de confiança

Host Mayo és una empresa d’allotjament que forma part d’un grup més gran de llocs web relacionats que proporcionen solucions electròniques a empreses i particulars. Porten des del 2008 oferint una gran varietat de serveis, inclosos allotjament. Diuen que el seu objectiu principal és oferir als clients una experiència d’allotjament molt ràpida, sense cobrar taxes excessives. Sembla que han tingut èxit a l’hora d’aconseguir aquest objectiu, i ho estaran durant un cert temps.


El seu allotjament està basat als Estats Units, i operen en centres de dades ubicats a Dallas, TX i Los Angeles, Califòrnia. Això els permet donar servei a persones de tota l’Amèrica del Nord amb l’allotjament que necessiten. A més, Host Mayo proporciona als seus usuaris unitats d’estat sòlid per ajudar a garantir una experiència d’allotjament ràpida.

Horaris & Fiabilitat

Hosting molt fiable

L’entorn d’allotjament amb aquesta empresa serà molt fort. Utilitzen SSD, que ajuden a mantenir les coses i avançar ràpidament. A més, ofereixen CPU Intel i altres maquinaris d’alta qualitat per ajudar a prevenir interrupcions per fallades de maquinari. Els centres de dades on operen es gestionen bé per a un bon entorn estable. Els paquets d’allotjament dedicats també tenen protecció DDoS, essencial per a la fiabilitat d’avui.

Característiques

Disponibles diverses opcions d’allotjament

Podeu triar entre qualsevol tipus d’allotjament que necessiteu, incloses les opcions compartides, VPS, servidors dedicats i distribuïdors. Tots els paquets d’allotjament compartits tenen totes unitats d’estat sòlid per a una gran velocitat i fiabilitat. Hi ha quatre nivells per escollir, tots els quals tenen una amplada de banda il·limitada. L’opció de nivell d’entrada ofereix 1 concert d’espai de disc i permet allotjar només un domini. Si aneu al paquet d’allotjament compartit de primer nivell, se us permetrà espai de disc, amplada de banda, usuaris, dominis, bases de dades i adreces de correu electrònic il·limitades..

Els paquets VPS també inclouen unitats d’estat sòlid, el paquet d’entrada amb 5 punts d’espai en un disc SSD. El VPS de baix nivell també disposa de 512 MB de RAM, 1 CPU i 2TB d’ample de banda. Podeu desplaçar-vos a través de sis nivells d’allotjament VPS i, a la part superior, obtindreu 8 programes de memòria RAM, 100 GIGS d’espai d’unitat, 4 CPU i 7 TB d’ample de banda. Totes les opcions VPS inclouen el tauler de control SolusVM i l’opció de triar entre diversos sistemes operatius.

L’amfitrió Mayo compta amb vuit opcions de servidor dedicat preconfigurades de les quals podeu seleccionar. Els primers sis són configuracions de “valor bàsic” i les dues primeres són configuracions “avançades”. Tots ells fan servir processadors Xeon i RAM DDR3 com a base, però DDR4 RAM per a les opcions avançades. Amb els servidors dedicats, podeu triar entre unitats SATA o unitats d’estat sòlid segons la vostra preferència. Els servidors també es poden ubicar a Chicago, Dallas, Los Angeles o Miami, per a una major flexibilitat.

Assistència

Suport tècnic 24 hores

Els equips d’assistència amb Host Mayo són molt ràpids per respondre a entrades o altres problemes, i normalment poden resoldre problemes de tecnologia immediatament. Disposen de personal les 24 hores del dia i també estan supervisant els seus sistemes perquè puguin solucionar problemes abans de produir impactes en els usuaris. També ofereixen fòrums de preguntes freqüents i suport, que poden proporcionar molta informació valuosa perquè els clients puguin accedir quan ho necessitin.

Preu

Preus molt raonables

Els preus són molt baixos amb aquesta empresa, fins i tot sorprenentment baixos en algunes àrees segons el tipus de funcions que obtindreu. Per exemple, el paquet d’allotjament compartit a nivell d’entrada és de només $ 1 al mes si pagueu un any a la vegada. Per aquest preu tan baix, obté un paquet d’allotjament molt bo si només necessita un sol lloc web. L’opció d’allotjament compartit de gamma superior només és de 4,16 dòlars al mes. L’allotjament VPS comença a partir de 2,50 dòlars al mes i arriba fins a 25 dòlars al mes. Són preus baixos i, tot i que no disposen de paquets addicionals molt potents, no deixa de ser un bon preu per a la majoria de la gent. Finalment, els servidors dedicats comencen a 30 dòlars al mes i arriben fins a 284 dòlars. Tampoc disposen de servidors dedicats de gamma alta, però no és necessària la majoria dels usuaris.

Velocitat

Hosting molt ràpid pel preu

Per quant haureu de pagar amb aquesta empresa, obtindreu una experiència d’allotjament molt ràpida. L’amfitrió Mayo afirma específicament que el seu objectiu és proporcionar un allotjament ràpid a un preu excel·lent i que han fet un treball fantàstic per aconseguir aquest objectiu. Si només busqueu allotjament en llocs web de mida petita o mitjana, probablement no trobareu una opció d’allotjament d’allotjament més ràpida i millor.

Resum

Bon allotjament general

L’allotjament amb Host Mayo és força bo a tots els nivells mesurables. Tot i que hi ha alguns problemes a tenir en compte, no suposaran una preocupació important per a la gran majoria d’usuaris. Trobar el paquet d’allotjament adequat amb aquesta empresa hauria de ser molt fàcil, ja que la seva senzilla configuració, cosa que sempre fa que sigui agradable per als usuaris del nivell d’entrada.

Pros:

  • Preus assequibles
  • Conductes d’estat sòlid
  • Hosting ràpid

Contres:

  • No hi ha servidors d’allotjament poderosos
  • Opcions limitades per a allotjament de Windows
  • Algunes opcions tenen un preu separat dels paquets
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me