Revisions dels usuaris de capes tècniques

Visió general d’experts

Hosting global per a llocs més grans

Datapipe és un proveïdor global de serveis de dades i va ser fundada el 2003. Només dirigida a operacions a nivell d’empresa, l’empresa ofereix solucions completes per a entitats governamentals, empresarials, sense ànim de lucre i educació. Amb la qual cosa ha rebut múltiples premis al llarg dels anys, la firma opera els seus propis centres de dades als Estats Units, Hong Kong, Xangai, Islàndia i el Regne Unit..


Horaris & Fiabilitat

Garantia 100% de temps de vida

Amb tan extensos recursos físics, informàtics i humans a l’abast, l’empresa és capaç d’oferir un 100% de garantia de vida. Si bé és impossible tenir un temps de funcionament real del 100% durant un llarg període, és bo comprovar que l’empresa confia en els serveis que ofereix..

Característiques

Enorme llista de funcions

Datapipe ofereix una llista de serveis pràcticament interminables, amb una selecció diferent o especialitzada per a cada tipus d’entitat.

Els serveis al núvol són un dels focus principals, una col·laboració amb Amazon Web Services (AWS) en lloc. Datapipe també és un soci amb Microsoft per oferir serveis basats en la seva plataforma Azure. Dins de l’estructura del núvol, l’empresa té un model operatiu de cinc passos que consisteix en seguretat, orquestració, supervisió, analítica i govern. Amb la creació de solucions de núvols personalitzades per a cada client, Datapipe ofereix als clients la seguretat de “fer la prova futura” de les seves operacions informàtiques. Els clients també tenen un portal de gestió del núvol per dur a terme les seves comprovacions d’estat i registres d’ús.

La signatura també ofereix solucions gestionades per, entre d’altres, els serveis CRM, Dynamics, Outlook i SharePoint de Microsoft, les solucions Oracle e-Business i Enterprise i la suite empresarial SAP..

L’emmagatzematge gestionat és un altre servei que s’ofereix, amb l’emmagatzematge en núvol, SAN (Storage Area Networks) NAS (Network Attached Storage) i la plataforma Stratosphere. Stratosphere és un producte d’emmagatzematge que utilitza serveis de transferència basats en la seguretat HTTPS per a suports, contingut, fitxers, còpies de seguretat i pràcticament qualsevol altre objecte. S’ofereixen serveis de còpia de seguretat i restauració, amb èmfasi en dissenyar, implementar i gestionar solucions d’emmagatzematge per a les necessitats de cada client.

Datapipe té àmplies operacions orientades a operacions governamentals a nivell federal i estatal; alguns dels clients que figuren en la llista són el Departament de Comerç, Afers de Veterans, Seguretat Nacional i Tresoreria. Un dels elements destacats per al govern federal és la “Federal Community Cloud Platform” o FCCP. Aquest producte permet l’intercanvi de dades entre les entitats governamentals mantenint la seguretat.

Els serveis de seguretat són una altra part important del negoci de Datapipe, amb un model d’auditoria contínua en marxa. Gestió d’esdeveniments, consultoria de riscos, tallafoc, VPN i productes de xifrat disponibles per als clients. La detecció i la prevenció d’intrusions, l’avaluació de la vulnerabilitat i la protecció contra programari maliciós són una altra faceta de l’operació.

Es disposa de continuïtat empresarial, recuperació de desastres, lliurament de contingut i infraestructura com a servei (IaaS). També s’ofereixen serveis de bases de dades, amb la idea que la gestió de bases de dades no només és costosa, sinó que requereix temps per als clients i que una solució subcontractada pot ser la manera d’agilitzar les seves operacions..

Assistència

El suport sembla bo

El suport ofereix un enllaç de programari de control remot que es descarrega del lloc; aquesta eina permet al client gestionar els seus propis recursos. La signatura també té el servei de “mans remotes” per als reinicis físics, però semblen treballar a la plataforma de “servei gestionat” on el client tindria una interacció mínima un cop es realitzessin les operacions. A partir de l’amplitud de serveis de l’empresa, preveuria un temps mínim de resposta per a qualsevol sol·licitud de servei, com ara afegir memòria o espai de disc.

Preu

Solucions a mida: preus personalitzats

Com Datapipe ofereix solucions personalitzades per a empreses, tots els preus es proporcionen després que el client sol·liciti un pressupost. A causa de l’escala d’operacions, Datapipe realitza àmplies investigacions per oferir els millors serveis possibles. Per a algunes persones, faltar preus exactes serà un problema, però la majoria de les empreses estan acostumades a afrontar aquest tipus de “preus personalitzats”, així que esperem que no sigui massa una preocupació per al seu client objectiu..

Resum

Líder en solucions d’allotjament

Amb els seus nombrosos centres de dades, gran varietat i profunditat de serveis, Datapipe semblaria ser un líder en el seu camp. Amb una biblioteca de llibres blancs i estudis de casos, l’empresa pot fer una còpia de seguretat de les seves reclamacions amb auditories independents i històries d’èxit de clients.

Pros:

  • Reputació excel·lent
  • Molts serveis
  • Centrat en llocs comercials (no lucratius)
  • Garantia 100% de temps de vida

Contres:

  • Els preus no es llisten (cal obtenir-ne una mica)
  • Sembla que el suport està externalitzat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me