Revisions del servidor de Mania i opinió d’experts

Visió general d’experts

Proveïdor d’allotjament final superior

Server Mania és una empresa d’allotjament que ofereix solucions d’allotjament final principalment més altes. No tenen cap opció d’allotjament compartida, de manera que si només esteu iniciant un lloc personal o de petita empresa, és probable que l’empresa no sigui la vostra. No obstant això, per a servidors VPS i dedicats i núvols, tenen una bona selecció. L’empresa disposa d’instal·lacions a Nova York, Califòrnia, Illinois i Geòrgia per assegurar-se que puguin satisfer les necessitats dels clients a tot l’Amèrica del Nord.


Es van fundar el 2002 i mentre els seus servidors es troben als Estats Units, la companyia mateixa té la seu a Toronto, Canadà. En general fan una feina excel·lent en proporcionar un allotjament d’alta qualitat ràpid i estable a tots els nivells. Si teniu un lloc o una empresa ocupada, aquesta empresa gairebé amb seguretat pot satisfer les vostres necessitats.

Horaris & Fiabilitat

Hosting estable

El vostre lloc serà allotjat en un centre de dades d’última generació que disposa de connexions de xarxa i fonts d’alimentació totalment redundants. També treballen amb un equip de gestió de centres de dades que respon a interrupcions i problemes en 15 minuts, cosa que és força impressionant. No vaig veure una garantia de temps establert, però, al mirar què diuen els clients sobre aquest servei, ningú es queixa de les interrupcions. Això vol dir que poques vegades, si mai, les persones experimenten cap tipus d’aturada, que és exactament el que voleu d’un proveïdor d’allotjament.

Característiques

Moltes característiques molt boniques

Tal com espereu d’una empresa que es concentra en solucions d’allotjament d’alta gamma, tindreu accés a moltes funcions agradables amb aquesta empresa. En primer lloc, les seves solucions VPS són ràpides i assequibles. Inclouen unitats d’estat sòlid, cosa que els fa més ràpids i estables. El nivell d’entrada VPS inclou 4 comandes de RAM, 150 GB d’emmagatzematge RAID i 4 TB d’ample de banda. A mesura que es va desplaçant des d’allà, podeu obtenir fins a 8 concerts de RAM, 200 actuacions d’emmagatzematge i 8 TB d’ample de banda. Podeu triar entre qualsevol de les opcions d’allotjament que s’executin amb Linux, Windows o Linux en memòria cau.

Els servidors dedicats que tenen són força agradables i es poden configurar i desplegar en una hora. Tots vénen amb 10 TB d’ample de banda cada mes. Els nuclis de CPU de 3,4 GHz són ràpids i poden gestionar una quantitat important de trànsit. En funció del paquet que trieu, obtindreu 8 o 16 concerts de RAM. Tot i que aquests no són els servidors finals més alts del mercat, seran excel·lents per a llocs més ocupats.

Si voleu un servidor núvol, podreu crear-lo vosaltres mateixos per a la màxima flexibilitat. Aquesta és una manera excel·lent d’aconseguir els serveis al núvol i us permet obtenir tot el que necessiteu i res del que no feu. El procés de configuració és ràpid i senzill també, de manera que no us heu de preocupar encara que no tingueu molta experiència tècnica.

També podeu obtenir protecció DDoS mitjançant aquesta empresa, que és molt agradable.

Assistència

Suport tècnic molt receptiu

Els equips d’assistència tecnològica tenen una gran resposta i treballaran en el problema en un termini de 15 minuts des que es notifiqui, que és molt ràpid. També són amables perquè et puguis sentir còmode treballant amb ells. Hi ha un bon bloc al seu lloc amb informació útil també, que és molt agradable.

Preu

Preu molt competitiu

El preu amb aquesta empresa és molt competitiu. Això és bo per a una empresa centrada en solucions no compartides. Els servidors dedicats, per exemple, oscil·len entre 49 i 699 dòlars al mes, amb moltes opcions agradables a l’extrem inferior d’aquest espectre. Aquesta és una excel·lent manera d’aconseguir el poder i control que necessiteu sense haver de pagar preus extremadament alts.

Les solucions VPS són de 10, 15 o 20 dòlars mensuals per a les opcions principals, i podeu passar a opcions de nivell superior fins a 60 dòlars al mes, cosa que és raonable per al que esteu rebent. Si bé no són els preus més baixos absoluts que he vist mai, ofereixen ofertes fantàstiques per a serveis d’allotjament molt bonics.

Resum

Opció d’allotjament molt agradable

Es tracta d’un gran proveïdor d’allotjament si necessiteu solucions VPS, dedicades o d’allotjament en núvol. No ofereixen opcions d’allotjament compartides, cosa que significa que els llocs d’entrada voldran trobar un altre proveïdor. Si necessiteu allotjament de nivell mig a alt, aquesta és una bona empresa a considerar. Disposen d’uns grans equips d’atenció al client i suport per assegurar-vos que estigueu satisfets amb l’experiència.

Pros:

  • Preus baixos
  • Un munt d’opcions
  • Característiques agradables

Contres:

  • Sense allotjament compartit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me