Revisions de Web24 i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Ala de J2 d’Austràlia

Web24.com.au és una empresa d’allotjament basada en web ubicada a Austràlia que ofereix solucions completes d’allotjament en núvol. Web24 es compromet a subministrar serveis d’allotjament i gestió de dominis d’alta qualitat. La seva empresa matriu J2 Australia els ha ajudat a ampliar i obrir diversos centres de dades.


Horaris & Fiabilitat

Garantia de temps de vida del 99,9%

Web24.com.au té una infraestructura molt fiable. Tenen una xarxa d’autocuració que garanteix que el vostre lloc web estigui constantment controlat i segur. A més de tenir una xarxa molt fiable, Web24 ofereix un acord del nivell de servei del 99,9%, cosa que significa que garanteixen horaris molt estrictes. El seu sistema de suport 24 hores ajuda a controlar les vostres dades, a proporcionar còpies de seguretat diàries i està dissenyat per eliminar punts de fallada únics, deixant poc o sense risc als usuaris finals..

Característiques

Moltes funcions d’allotjament diverses

Web24.com.au ofereix diverses solucions d’allotjament per a qualsevol empresa de mida. Podeu triar allotjar-vos a les plataformes Linux i Windows. Podeu triar entre els plans de distribuïdor web i de distribuïdor. Tots els plans es basen en núvols i inclouen diverses funcions i opcions addicionals. Tenen quatre plans d’allotjament web de Starter, Silver, Gold i Platinum, l’espai del disc oscil·la entre els 10GB-60GB, l’ample de banda mensual oscil·la entre els 50GB i els 500GB. Els comptes de correu electrònic són il·limitats. Tots els plans inclouen aplicacions d’un clic que inclouen WordPress, Drupal, Joomla i molt més.

Si necessiteu plans VPS, Web24.com.au us ha cobert. Tenen tres paquets diferents per triar amb el seu propi nombre de plans. Podeu triar els plans VPS de poder, els plans VPS gestionats i els plans crítics per a les missions. Aquests plans es poden configurar i es basen en el nivell d’experiència i el nombre de llocs, el trànsit, etc. Tots els plans van del nucli de l’1 al 8 amb RAM d’1GB-12GB +. L’emmagatzematge SSD oscil·la entre 20GB-150GB. Web24 ofereix una sèrie de desplegaments de programari a Linux i Windows amb panell Cpanel i Odin Plesk. Els plans també inclouen supervisió de servei, tallafoc de maquinari i suport estès.

Les empreses d’allotjament no són realment empreses d’allotjament que no tinguin opcions de servidor dedicat. Amb Web24 tots els plans del servidor dedicats són completament escalables i inclouen la vostra elecció sobre el desplegament de programari i la tecnologia del servidor Intel. Teniu l’opció de triar entre 9 plans diferents. Tots els plans del servidor dedicat difereixen en memòria i emmagatzematge. La memòria oscil·la entre 8GB-2TB.

Assistència

Suport tècnic fàcil d’aconseguir

Web24.com.au es pot accedir de diverses maneres. Si necessiteu assistència tècnica, podeu contactar amb un operador en directe des de la pàgina de suport. Tenen diverses opcions per triar. Podeu enviar un bitllet d’assistència, enviar un correu electrònic a un representant i fins i tot utilitzar la seva secció d’autoajuda que està plena de recursos i tutorials útils per ajudar-vos a resoldre els problemes que pugueu trobar..

Preu

Plans d’allotjament assequibles

Web24.com.au ofereix plans d’allotjament a preus assequibles fins a 5,82 dòlars / mes. Els plans oscil·len entre 5,82 i 25,07 dòlars al mes. Tots els plans d’allotjament inclouen una garantia de devolució de 30 dies i cap despesa de configuració. Tots els plans inclouen actualitzacions fins a 1,00 dòlars. Podeu actualitzar-lo en qualsevol moment. No hi ha despeses ocultes i els plans inclouen un contracte flexible en funció dels productes d’allotjament que trieu.

Els seus plans d’allotjament VPS tenen un preu molt competitiu. S’estableixen les mateixes garanties per als seus plans VPS. Amb Web24.com.au no tenen despeses ocultes ni configuren. Els preus comencen a partir de 8,33 dòlars. Els plans oscil·len entre 8,33 $ i 167,37 $ / mes.

Els seus plans de servidor dedicats tenen un preu raonable en comparació amb altres proveïdors d’allotjament importants. Molta gent tria Web24 a causa dels seus preus i fiabilitat assequibles. Els seus plans comencen entre 183 i $ 668 / mes. Amb els plans del servidor dedicat al Web24, sou responsable de configurar les tarifes a causa del sistema de gestió de programari. A part de les despeses configurades, no hi ha despeses ocultes ni despeses addicionals. Tots els plans dedicats disposen de suport extensiu, còpies de seguretat diàries i molt més.

Usuari amigable

Front End senzill

El lloc web d’aquesta empresa és fàcil d’utilitzar, cosa que fa que trobar el paquet d’allotjament que necessiteu sigui molt senzill. També fan un gran treball en proporcionar suport a les vendes quan ho necessiteu. Un cop us registreu com a client, trobareu que el personal d’assistència tècnica és fàcil de posar-vos en contacte amb i molt més que feliç d’ajudar-vos amb tot allò que necessiteu. En general, Web24 ofereix una experiència d’usuari molt amable.

Resum

Proveïdor d’allotjament complet

Web24.com.au és una empresa australiana d’allotjament web basada en una empresa coneguda pels seus plans d’allotjament integral i serveis de gestió de dominis. Ofereixen solucions d’allotjament assequibles que es recolzen en les seves garanties de servei, el seu excel·lent servei d’atenció al client i transparents contractes de tarifa oculta. El Web 24 és ideal per a petites o grans empreses a Austràlia. Amb el seu centre de dades molt equipat i la seva infraestructura segura, també poden acollir empreses internacionalment.

Ofereixen diversos serveis a preus competitius i tenen el millor sistema d’assistència al seu client. Amb les garanties del nivell de servei de web24 al 99,9%, pot estar segur que estàs en bones mans. Tenen poc o gens de contra, cosa que fa que escollir aquesta empresa sigui un desafiament.

Pros:

  • Suport tècnic 24 hores
  • 99,9% de temps de funcionament
  • Garantia de devolució de 30 dies

Contres:

  • No hi ha plans d’allotjament compartit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me