Revisions de ScopeHosts i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Des del 2008, diverses opcions d’allotjament

ScopeHosts treballa des del 2008 oferint allotjament de bona qualitat a particulars i empreses a gairebé tots els nivells. Actualment tenen un nivell de satisfacció del client amb un 95%, més de 7500 clients, més de 1100 servidors i un 99,9% de temps de funcionament. Tenen moltes opcions diferents per triar, la qual cosa és molt agradable. Moltes empreses començaran amb una senzilla solució d’allotjament compartit i es traslladaran a opcions finals més altes a la carretera i és agradable poder fer-ho tot amb una empresa.


També ofereixen registre de nom de domini, protecció DDoS i molt més. Independentment del que busqueu, si té a veure amb l’allotjament web, és probable que puguin proporcionar-lo. També ofereixen una gran quantitat d’especials i vendes per ajudar-vos a estalviar diners mentre us inscriviu als seus serveis.

Horaris & Fiabilitat

Historial d’allotjament estable

L’allotjament amb aquesta empresa ha estat durant un temps superior o superior al 99,9% i és probable que no caigui. Només disposen de centres de dades d’alta qualitat per als vostres servidors i fan un gran treball per mantenir-lo tot i funcionar bé. El seu maquinari està al capdavant i semblen fer un bon treball en configurar-lo correctament per assegurar-se que res no funciona. Fins i tot les seves solucions d’allotjament compartides estan ben configurades per evitar la lentitud o altres problemes relacionats.

Característiques

Eleccions excel·lents per allotjament

Quan navegueu pel lloc web de Scope Hosts, veureu que tenen moltes opcions diferents per triar. Independentment del nivell d’allotjament que necessiteu, és probable que el trobareu aquí. A partir d’un allotjament compartit, podeu aconseguir-lo fàcilment al centre de dades dels Països Baixos. Tenen quatre paquets diferents, tots els quals funcionen unitats d’estat sòlid per a la seva velocitat i estabilitat. La quantitat d’espai i amplada de banda del disc que obteniu és també molt generosa.

En passar a la seva secció VPS, veureu que podeu triar entre solucions gestionades o no gestionades. Aquesta és una bona opció que la majoria de les empreses d’allotjament no ofereixen realment. Les solucions VPS tenen opcions per a diversos nuclis i una quantitat generosa de RAM (a més d’opcions que esclaten). Els preus són sorprenentment baixos i podeu aconseguir el seu allotjament VPS situat als Països Baixos, Estats Units, Alemanya o Rússia.

Els servidors dedicats es poden localitzar als Estats Units, Països Baixos, Alemanya, Rússia o Canadà. Tenen moltes opcions diferents a considerar en aquest nivell, de manera que podeu estar segur d’obtenir exactament el que necessiteu sense haver de pagar en excés. Utilitzen servidors de gamma alta que satisfan totes les vostres necessitats.

Assistència

Excel·lent suport tècnic

L’equip d’assistència tècnica és de gran ajuda i us pot posar en marxa quan tingueu qualsevol tipus de problema. Estan disponibles les 24 hores del dia i semblen fer un bon treball per diagnosticar problemes. Tingueu en compte que si trieu un VPS no administrat o un servidor dedicat, no podreu accedir al suport tecnològic per a qualsevol altre problema que no sigui de problemes de maquinari o de xarxa. L’empresa també ofereix una bona documentació i materials d’autoajuda per a persones que vulguin obtenir més informació sobre el seu allotjament.

Preu

Preus raonables

Els preus d’aquesta empresa s’ajusten perfectament al que espereu en funció del nivell de servei i de les característiques que obteniu. No són els més barats per cap mitjà ni són els més cars. Les solucions d’allotjament compartit comencen per només 2,99 euros al mes i pugen des d’allà fins als 8,99 en funció del que necessiteu. També poden afegir opcions com adreces IP dedicades que poden augmentar el preu.

Les solucions VPS comencen a 23,99 euros al mes per a servidors gestionats i s’avancen fins als 75,99. Si trieu un servidor no gestionat, serà una mica inferior a aquest, però sou responsable de la vostra solució de problemes i coses així..

Els preus dels servidors dedicats van des dels 100 i fins els més de 1.300 euros al mes, segons el nivell que trieu. Tot i això, tenen desenes d’opcions de servidor diferents per tal d’aconseguir-ne una en el punt de preu que desitgeu.

Usuari amigable

Usuari amigable

Aquesta empresa es dedica a ajudar els clients a tenir una gran experiència d’allotjament. El seu lloc és fàcil de navegar i d’utilitzar. Tenen molts paquets d’allotjament diferents, la qual cosa és bonic en certs sentits ja que et permet triar exactament el que vols. Per a algunes persones, però, pot ser simplement aclaparador o confús. A més, els servidors dedicats poden trigar 1-5 dies laborables a obtenir un subministrament segons les especificacions que trieu, la qual cosa no és fantàstica.

Resum

Excel·lent Hosting arreu del món

Podeu obtenir una experiència fantàstica d’allotjament amb Scope Hosts i fer que el vostre allotjament estigui situat en un centre de dades en diversos països fantàstics. Això us pot ajudar a tenir el vostre lloc allotjament a prop del vostre públic objectiu, cosa que és molt agradable. Tenen moltes opcions excel·lents i tones d’experiència que ajuden els clients a obtenir exactament el que necessiten.

Pros:

  • 99,9% de temps de funcionament
  • Molts paquets d’allotjament
  • Protecció DDoS disponible

Contres:

  • El nombre de paquets d’allotjament pot ser desbordant
  • Els servidors dedicats poden trigar molt a provistar-se
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me