Revisions de MidPhase i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Bon allotjament amb moltes opcions

Midphase és una empresa d’allotjament que s’executa a Utah als Estats Units. Serveix clients des del 2003 i asseguren que actualment tenen uns 120.000 clients, cosa que els converteix en un proveïdor d’allotjament de mida mitjana. La companyia posa l’èmfasi en els seus serveis d’allotjament compartit, però també ofereixen opcions de servidor dedicades.


No podeu obtenir un paquet d’allotjament VPS amb aquesta empresa, però tenen algunes opcions d’allotjament en núvol que satisfan les necessitats generals de les persones que busquen un VPS. A més, VPS.net és una ’empresa germana’, així si realment voleu un VPS, podeu obtenir-lo i gaudir en bona part de les mateixes característiques i avantatges que podeu obtenir aquí.

Midphase forma part del grup UK2, que és un dels més grans copmanies de màrqueting que hi ha al voltant. Evidentment, se centra en el mercat britànic, però també s’han expandit a nivell mundial. En general, obtindreu bons serveis de Midphase i semblen una empresa estable pel que no haureu de fer front a cap canvi important.

Horaris & Fiabilitat

Serveis d’allotjament molt fiables

Obtindreu un 99,9% de garantia de vida màxima per a tots els seus paquets i, si la fiabilitat baixa per sota d’aquest punt, obtindreu crèdit a la propera factura. Aquesta és una garantia estàndard que trobareu amb moltes altres empreses de hosting.

Els seus servidors d’allotjament compartits es troben al centre de dades Tier-3, que té potència de còpia de seguretat i tècnics del lloc per solucionar els problemes tan aviat com es produeixin. Fins i tot disposen de programari de control proactiu, de manera que podran detectar alguns problemes abans que els serveis afectin.

El centre de dades es troba a Lindon, Utah, molt conegut per no tenir pràcticament cap clima intens ni altres desastres que puguin causar interrupcions generalitzades. Si opteu per un servidor dedicat, tindreu l’opció de tenir-lo allotjat en un dels diversos centres de dades ubicats als EUA o al Regne Unit..

Característiques

Hi ha disponibles plans típics d’allotjament

Tindreu moltes opcions per triar quan us inscriviu. Els seus plans d’allotjament compartits ofereixen totes les funcions que s’inclouen habitualment i seran més que suficients per al que la majoria de la gent necessita. Permeten seleccionar les plataformes Windows o Linux, cosa que és agradable. Els plans compartits tenen algunes restriccions a thigns com el nombre de llocs i les bases de dades MySQL, cosa lamentable. Els plans compartits més alts inclouen, però, una adreça IP dedicada i un certificat SSL sense cap càrrec addicional

Podeu accedir als vostres serveis d’allotjament en núvol, que són un bon substitut dels plans VPS que falten. Aquestes opcions tenen molt espai i amplada de banda del disc inclosos en gairebé qualsevol tipus de lloc.

Finalment, podeu traslladar-vos als seus servidors dedicats, dels quals tenen quatre opcions. Els servidors que tenen disponibles són sorprenentment bons, especialment per a una empresa que no se centra exclusivament en aquest producte. També són molt diversos, des d’un nivell d’entrada bastant complet fins a opcions de gamma alta.

Assistència

Un gran suport a tots els nivells de paquets

Midphase proporciona un gran suport a tots els seus cusotmers, independentment del paquet que trien. Si necessiteu assistència tècnica, hi ha un telèfon gratuït i una opció de xat en directe gratuïta les 24 hores del dia. També hi ha una opció d’assessorament de bitllets i de correu electrònic per a aquells que prefereixen aquesta ruta.

Els comptes de les xarxes socials es controlen estretament, de manera que si mai necessiteu ajuda amb alguna cosa, també està disponible.

Proporcionen una bona base de coneixement i altres opcions d’autoajuda que són ideals per a aquells que vulguin aprendre a fer coses pel seu compte. Aquells que seleccionin un servidor dedicat obtindran molta informació sobre els seus servidors, incloent-hi quins tipus d’opcions de substitució de maquinari hi ha.

Preu

Hi ha moltes opcions de preus excel·lents disponibles

El preu de mitja fase és bastant típic en la majoria dels nivells, tot i que tenen algunes ofertes realment excel·lents. Per exemple, si busqueu només un paquet base per a un lloc petit, l’opció a nivell d’entrada és més barata del que probablement trobareu amb la majoria d’altres empreses. També tenen un bon paquet d’allotjament en núvol que comença a partir de només 20 dòlars.

Els paquets d’allotjament dedicats tenen un preu més gran allà on espereu que estiguessin, però no deixa de ser un bon preu per a aquells que busquen el poder afegit. En general, el preu és just i, en alguns casos, fins i tot considerat barat.

Resum

Allotjament molt bonic i amb pocs problemes

En general es tracta d’una molt bona empresa d’allotjament que us ofereix gairebé tot allò que necessiteu, independentment de quin tipus de lloc allotgeu. Està ben establert i té un bon suport, fins i tot quan pateixes problemes. Si busqueu una empresa d’allotjament amb seu a Estats Units, especialment hosting compartit, aquesta és una excel·lent opció a considerar.

Pros:

  • Preus agradables en allotjament compartit
  • Moltes opcions de paquets
  • Centre de dades situat en zona segura
  • Garantia de temps de vida del 99,9%

Contres:

  • No hi ha opcions d’allotjament VPS
  • No és propietat privada
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me