Revisions de GoHosting i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Proveïdor d’Allotjament d’Austràlia ben establert

GoHosting porta el negoci des del 2003. La companyia va ser iniciada per Alan Dawe i Stephen Hampson després d’haver treballat junts en un gran ISP australià durant anys fins que es va esgotar. Van reconèixer la importància d’assegurar-se que una empresa segueix centrada sempre en el client i que han creat el seu negoci tenint en compte aquest objectiu específic. Amb els anys han crescut i ampliats, i ara són una de les empreses d’allotjament més ben reconegudes i valorades a tot Austràlia.


L’empresa sembla estar satisfeta quedant a Austràlia i aquesta regió del món, continuant creixent i millorant els serveis que ofereixen a aquests usuaris. L’empresa ofereix una àmplia gamma de solucions d’allotjament que inclouen allotjament compartit, opcions VPS, servidors dedicats, opcions de col·locació i molt més. A més, poden ajudar a persones i empreses amb solucions d’Office 365, serveis de streaming i molt més. Fins i tot proporcionen alguns filtres bàsics de seguretat web i seguretat per ajudar els seus clients a obtenir exactament el que necessiten.

Horaris & Fiabilitat

Bon allotjament de confiança

Go Hosting és un proveïdor de hosting d’allotjament confiable i disposen de les dades per fer una còpia de seguretat. Es mostren l’estat dels seus servidors, el nombre de informes d’incidents que han rebut durant els últims dies i molt més. Com que utilitzen el maquinari de marca de fabricants de proveïdors provats, és molt poc freqüent experimentar qualsevol tipus d’aturada a causa dels seus servidors. Els centres de dades estan construïts per obtenir una fiabilitat amb fonts d’alimentació redundants, múltiples connexions a Internet i molt més. En general, és poc probable que experimenteu interrupcions importants a l’hora d’allotjament amb aquesta empresa.

Característiques

Hosting i molt més

Go Hosting és principalment un proveïdor d’allotjament, però també hi ha diverses funcions disponibles. D’aquesta manera, els clients poden obtenir tots els serveis centrats en un lloc web, que és convenient i assequible. Per a opcions d’allotjament, podeu triar entre allotjament compartit, opcions VPS, servidors dedicats, hosting en streaming i molt més. Cadascuna d’aquestes categories té diversos paquets per triar en funció de les necessitats específiques del vostre lloc web o empresa.

Consulta les diferents opcions d’allotjament, veureu principalment funcions estàndard. Per a hosting compartit, podeu triar entre 1, 5 o 30 concerts d’espai en disc, 4, 20 o amplada de banda il·limitada i opcions addicionals. Tots disposen de còpies de seguretat diàries gratuïtes i d’altres opcions estàndard que normalment es troben amb els plans d’allotjament. Els servidors virtuals ofereixen força més potència que les opcions compartides, però també són molt més cars. Podeu obtenir 2, 4 o 8 concerts de memòria dedicada, 40, 60 o 100 concerts d’espai en disc i una gran quantitat de banda ampla.

Per als servidors dedicats, podeu triar entre els que ofereixen, elaborats per Dell, HP i SuperMicro. Tots es venen en funció de les especificacions que necessiteu i haureu de sol·licitar pressupost. També disposen d’opcions de co-ubicació per allotjar els vostres servidors als seus centres de dades per proporcionar un allotjament de bona qualitat a empreses i altres que tinguin molts requisits web.

Assistència

Suport tècnic ràpid i amable

Si teniu problemes amb el vostre servei d’allotjament, podreu arreglar-lo de manera ràpida i senzilla. Els seus equips d’assistència disposen de personal les 24 hores del dia i responen immediatament per assegurar-se que els seus clients estan contents. A més, tenen una bona documentació i opcions d’autoajuda que permetran als usuaris evitar problemes i solucionar problemes si els experimenten..

Preu

Tingueu cura del que compreu

Tenint en compte tots els diferents paquets d’allotjament que tenen disponibles, és difícil triar-ne l’adequat en funció del preu. Les seves solucions d’allotjament compartit tenen un preu raonable, tot i que són molt barates. Les opcions de VPS són bastant cares en comparació amb el que podeu obtenir d’altres proveïdors d’allotjament. Si aneu per cadascuna de les seves opcions per comparar-vos a la botiga de comparació, podeu obtenir algunes bones ofertes per a un allotjament molt agradable a un preu just, però no podeu passar només per mirar només les funcions i suposar que obtindreu un preu raonable. perquè no sempre és així.

Velocitat

Temps de resposta ràpida per als visitants del vostre lloc

No tindreu cap problema quan es tracti de velocitat de Go Hosting. Tenen múltiples connexions de fibra que surten a Internet per tenir una connexió bona i ràpida que permetrà als teus usuaris feliços. Com que es concentren a proporcionar els seus serveis d’allotjament a persones a Austràlia i a l’entorn, el seu maquinari es troba físicament a prop, cosa que pot ajudar a assegurar una velocitat de resposta ràpida també.

Resum

Per sobre de la mitjana d’allotjament australiana

Si busqueu allotjament amb seu a Austràlia, aquesta empresa hauria de ser, segurament, la vostra llista breu d’opcions a considerar. Tenen una gran reputació i fan una bona feina per assegurar-se que els seus clients reben un servei global fantàstic. Si teniu cura de triar el paquet d’allotjament adequat en funció de les vostres necessitats específiques, tindreu una bona experiència global i una empresa d’allotjament que us serà present durant els propers anys..

Pros:

  • Empresa ben establerta
  • Connectivitat ràpida
  • Hosting de confiança
  • Suport tècnic bo

Contres:

  • Els paquets VPS tenen massa preu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me