Oracom Kenya Web Solutions Revisions i Opinió d’experts

Visió general d’experts

Allotjament a Kenya des de 2010

Oracom.co.ke ofereix una gran varietat de serveis d’allotjament i solucions de gestió de dominis. Porten negocis des del 2010 oferint allotjament compartit, VPS, servidor dedicat, hosting de núvols i plans d’allotjament de revendors. La seva oficina es troba a Kenya, on el seu equip ajuda a donar servei a diversos clients en diversos projectes, com ara disseny web, SEO i altres paquets de màrqueting a Internet.. 


Horaris & Fiabilitat

Maquinari de qualitat per a una bona fiabilitat

Oracom.co.ke té una xarxa molt fiable. El seu centre de dades es troba al Canadà i Nairobi, Kenya, i es gestiona en un entorn altament controlat i controlat. Ofereixen una garantia de temps de vida del 99,9% en els seus servidors d’alta potència. A més de connectivitat i seguretat d’alta velocitat, també ofereixen assistència i manteniment 24 hores al dia per a tots els comptes. Amb Oracom.co.ke podeu confiar que el vostre lloc web és segur.

 

Una altra gran característica d’Oracom.co.ke és que ofereixen diverses funcions d’assistència tècnica a la seva àrea de clients. El seu xat en viu està disponible les 24 hores del dia on podeu parlar amb un representant en viu sobre problemes de facturació, vendes, serveis i fins i tot d’assistència tècnica. Tenen una àrea al seu lloc web dedicada als recursos ubicada sota el seu KnowledgeBase. També podeu consultar l’estat de la vostra xarxa en tot moment.

Característiques

Plans detallats d’allotjament

Oracom.co.ke té plans d’allotjament molt extensos que ofereixen diverses funcions i opcions. Podeu triar entre disseny web, hosting compartit, màrqueting a Internet i molt més. Oracom.co.ke té més de 12 plans per triar. Tots els plans inclouen correus electrònics il·limitats. Els seus paquets de nivell més alt tenen espai i amplada de banda il·limitats. Els paquets estàndards als paquets de preu mitjà oscil·len entre 50GB-300 GB d’ample de banda. Tots els plans s’adapten a les necessitats del client i es poden configurar. Els plans Oracom.co.ke també inclouen còpia de seguretat instantània, cPanel, suport, funcions il·limitades com ara comptes FTP, dominis subdominis, creador de llocs gratuïts i molt més.

Oracom.co.ke és molt conegut pels seus serveis de disseny web. Ofereixen quatre plans diferents per triar entre disseny web, disseny gràfic, manteniment de llocs i re-disseny de llocs web. El fantàstic d’Oracom.co.keis és que el seu equip pot personalitzar fàcilment el vostre lloc web perquè s’adapti i se senti de la manera que desitgeu. Tenen diferents paquets per triar que es desglossen en quatre plans diferents; Estàtic, dinàmic, complex i complex. Tots els plans inclouen funcions com ara Suport de descàrrega, SEO bàsic, disseny per a mòbils i molt més.

 

Oracom.co.ke també ofereix plans de gestió de dominis per a aquells que desitgin comprar un domini directament mitjançant Oracom.co.ke. Podeu registrar un domini fàcilment, transferir un domini i triar funcions addicionals per al vostre allotjament. Oracom.co.ke té diverses extensions de domini per triar entre els dominis més populars com .com, .net, .org, etc.. 

Assistència

Suport tècnic fàcil d’aconseguir

Oracom.co.ke té més de quatre maneres de fer-los. Si necessiteu assistència en directe, podeu contactar amb un operador en directe mitjançant el seu missatger de xat en directe. També podeu enviar un bitllet o parlar amb algú del seu equip d’assistència tècnica des del seu número gratuït inclòs al seu lloc web. Oracom.co.ke ofereix assistència 24/7. També podeu sol·licitar un pressupost o enviar un correu electrònic a un membre del seu personal a la seva oficina de suport. 

Preu

Preus típics d’allotjament

Els plans d’allotjament Oracom.co.ke són assequibles i competitius. Tenen plans de pagament flexibles i opcions de pagament personalitzables, segons la quantitat de funcions que necessiteu. Els seus plans d’allotjament compartit oscil·len entre 1,81 i 13,63 dòlars, i es facturen mensualment.

 

Oracom.co.ke ofereix plans de llocs web molt assequibles. Tots els plans de màrqueting i plans de disseny web són pressupostos personalitzats. Tots els plans inclouen suport de vida i portal de clients en línia. 

Resum

Opció d’allotjament agradable

Oracom.co.ke és ideal per a qualsevol tipus de negoci. Ofereixen diverses solucions d’allotjament per complir els requisits del vostre lloc web. Els seus plans ofereixen funcions i opcions addicionals sense cap cost addicional i els seus plans d’allotjament tenen un preu competitiu. Ofereixen migració i transferència fàcils i tots els plans inclouen un 99,9% de garantia de vida. Tenen un gran sistema d’assistència disponible 24 hores i una gran quantitat de recursos i contingut valuós per ajudar-vos a navegar pel vostre Cpanel personalitzat en qualsevol moment. La seva xarxa fiable és alimentada pel seu centre de dades local a Kenya i també a l’estranger al Canadà. Oracom.co.ke proporciona als seus clients tot el que necessiten perquè el seu lloc web funcioni immediatament. Tenen poc o menys cons i poc o res malament. Tenen milers de clients satisfets i tenen una satisfacció del client 100%. Oracom.co.ke és un proveïdor d’allotjament internacional que val la pena considerar si està buscant una alternativa assequible als plans de màrqueting en línia i allotjament. 

Pros: 

  • Costos d’allotjament compartits baixos
  • Amplada de banda il·limitada & Espai de disc

Contres: 

  • No hi ha opcions VPS, ni dedicades ni en núvol
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me