Opinions sobre Bravenet i Opinió d’experts

Visió general

Un pla, un preu, una solució fantàstica per a allotjament

Bravenet és una empresa força coneguda que ja fa temps que es troba des de fa temps i que han aconseguit establir-se com un actor important del món de l’hostatge. El pla més econòmic en oferta és de 8,25 dòlars, i, si bé és car, les funcions que obteniu amb el pla són força impressionants. Si busqueu allotjament de pressupost, no ho trobareu aquí, però si us preocupa el futur dels vostres llocs, segurament val la pena el vostre allotjament, suport i serveis addicionals il·limitats..


Per què escollir Bravenet Hosting?

 • Un preu, un pla
 • Opcions il·limitades
 • Fiable i segura
 • Opcions d’assistència fàcils d’utilitzar i bones

Voleu saber si Bravenet Hosting és adequat per a vosaltres?

Comprovem-ho.

Fiabilitat

Segura i robusta, però podria oferir més estadístiques de temps

És difícil trobar estadístiques i detalls sobre fiabilitat i temps de funcionament de Bravenet, però el que sabem és que es creen còpies de seguretat diàries del vostre lloc i, després, s’emmagatzemen fora de línia. La majoria de les revisions que hi ha al servei de Bravenet apunten a un bon funcionament i servidors segurs, cosa que es mostra ja que asseguren tenir un sever control i la supervisió de la connexió. Afegeix-hi la còpia de seguretat d’interès d’UPS i generador i estàs segur com a cases.

Característiques

Pla il·limitat amb grans eines d’allotjament

Es parla molt il·limitat amb el pla d’allotjament de Bravenet, que només pot significar una cosa bona. Per 8,95 dòlars al mes, podeu afegir llocs web il·limitats a un pla i beneficiar-vos no només de comptes de correu electrònic il·limitats, sinó també d’emmagatzematge i ample de banda il·limitats..

Analytics, protecció contra correu brossa i virus, i l’accés a moltes eines per a administradors web són alguns dels altres avantatges de treure l’allotjament a Bravenet.

Assistència

Centre de suport dedicat, però manca de número de telèfon

Bravenet té una secció dedicada de suport al lloc que al principi sembla aclaparadora amb informació, categories i enllaços a molts llocs diferents. Malauradament no hi ha xat en directe, correu electrònic i números de telèfon al lloc i és una pena per un servei que sembla oferir-ho tot.

Tot i això, podeu obtenir una secció de documents wiki, un fòrum de membre i una àrea d’assistència de tiquets. Semblen més interessats en proporcionar el vostre problema enviant un formulari per tal que us tornin.

 • Wiki Documents
 • Base de coneixements
 • Sistema de tiquets
 • No hi ha cap xat en directe
 • No s’ha esmentat la ubicació de l’equip d’assistència
 • No hi ha correu electrònic directe
 • Cap número de telèfon

Preu

Un preu amb descomptes en condicions

Bravenet Hosting té només un preu, no té embolic, no hi ha confusió; només un preu amb descomptes durant el temps que es compromet. Per exemple, pagueu 8,95 dòlars amb un contracte rodat mensual, però si pagueu anualment pagareu només 99 dòlars, i durant dos anys el preu equival a 179 dòlars..

El preu us ofereix una bona relació qualitat-preu, ja que les funcions i les eines que inclouen aquest pla Bravenet són útils i molt necessàries per a un lloc amb èxit.

Fàcil d’utilitzar

Una experiència agradable amb moltes ofertes

El propi lloc és molt elegant i està dissenyat de manera que us ajudarà a navegar per les zones que necessiteu. L’únic problema és que no es dóna molta informació sobre l’allotjament que ofereix Bravenet a menys que s’inscrigui a un compte gratuït, la qual cosa és una estratègia fantàstica per capturar els seus detalls, independentment de si us comprometeu amb un pla d’allotjament de pagament..

Amb accés FTP, un creador de llocs que us ajudarà a crear un lloc de l’empresa des de la base cap amunt, així com amb un sistema CMS, i teniu usabilitat al palmell de les mans.

Resum

L’amfitrió amb un pla i un preu excel·lent

Em sento impressionat per Bravenet, a més d’uns quants peixos al departament d’assistència, ofereixen un producte fantàstic a un preu fantàstic. No hi ha confusió sobre quin pla és millor o quin preu li convé perquè és el seu únic pla per a tots.

Les opcions, fiabilitat i usabilitat il·limitades de funcions estan per sobre de la mitjana, cosa que fa de Bravenet una opció temptadora per a petites empreses i particulars. Si busqueu allotjament a nivell pressupostari o allotjament a nivell d’empresa, feu les millors compres en qualsevol altre lloc, però per a tots els altres, Bravenet us ofereix una bona alternativa.

Pros

 • Un pla per a un gran preu
 • Servidors segurs i vigilats
 • Opcions il·limitades
 • Les eines i funcions són excepcionals

Contres

 • L’assistència no disposa de dades de contacte vitals
 • Més detalls sobre horaris i estadístiques
 • No serveix per a empreses de mida empresarial
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me