Opinions i valoració de Microsoft Azure

Visió general d’experts

Solucions al núvol de qualitat

Azure de Microsoft és una plataforma de serveis al núvol que pot ajudar a particulars i empreses a construir les seves propietats digitals i a obtenir més èxit. Per als interessats en l’allotjament web, el principal servei d’Azure és la xarxa d’entrega de contingut. A més, disposen de serveis multimèdia, aplicacions web, aplicacions d’API i molt més que poden ajudar a fer funcionar molts tipus d’empreses molt més fàcils del que altrament seria. Si busqueu una solució tradicional d’allotjament per al vostre lloc web, no és així. Aquest és un conjunt de serveis gratuïts que serveixen per ajudar el vostre lloc principal.


La xarxa de lliurament de contingut d’Azure, per exemple, permet que les persones puguin carregar fitxers al seu lloc web des dels servidors d’Azure. Això és important per a fitxers més grans o per a llocs molt ocupats. El sistema Azure ajuda a donar suport a milions de llocs, inclosos alguns que reben milers de milions de sol·licituds al mes. Per aquells que busquen el tipus de serveis que s’ofereixen aquí, fan una gran feina.

Horaris & Fiabilitat

Estabilitat extraordinària en tots els sistemes

Un dels majors avantatges d’utilitzar una xarxa d’entrega de contingut, o qualsevol dels serveis oferts en aquesta plataforma, és l’estabilitat augmentada. Ja que utilitzeu els centres de dades i una altra infraestructura de Microsoft, ja sabeu que serà estable. Microsoft opera alguns dels sistemes més avançats del món i, segons quins serveis necessiteu, aprofitarà aquest tipus de potència per al vostre lloc. Aquest és un servei excel·lent per a aquells que ho necessiten.

Característiques

Moltes funcions d’alta qualitat per triar

Podeu utilitzar una o totes les diferents funcions que ofereix Azure. Inclou opcions per controlar i gestionar els vostres sistemes informàtics, eines per a desenvolupadors de programari, opcions de seguretat que us poden ajudar a mantenir les vostres propietats digitals segures i molt més. La majoria de les persones que utilitzen aquest tipus de sistemes saben el que busquen i poden entrar i trobar-lo immediatament.

Totes les diferents característiques són de molt alta qualitat i faran que el treball sigui independentment del que busqueu. La plataforma Azure és una de les cinc principals solucions com aquesta i, atès que totes les funcions estan recolzades per Microsoft, podeu estar segur que tot estarà en marxa i funciona correctament en tot moment..

Assistència

Excel·lent atenció a l’usuari

Microsoft no sempre té la millor reputació de suport als usuaris, però en aquest cas realment fan una gran feina. La majoria de la gent no haurà de contactar mai amb l’equip d’assistència perquè els sistemes són molt estables i funcionen bastant bé. També publiquen molta documentació i respostes a preguntes a la seva pàgina de suport perquè pugueu trobar el que necessiteu i mantenir tot funcionant tal i com voleu.

Preu

Preu basat en el que necessiteu

A diferència de la majoria d’opcions d’allotjament que han establert paquets que escollireu, Azure és molt més una solució “paga pel que necessiteu”. Per a aquells que només necessiten un bon servei d’aplicacions, no hi ha cap cost. Les màquines virtuals costen 13 dòlars al mes i les bases de dades SQL ofereixen només 4,99 dòlars al mes. Qualsevol que necessiti serveis com aquest voldrà passar per cada característica que necessiti i determinar quin serà el preu total. En comparació amb altres empreses que ofereixen serveis similars, és clar que els preus amb Azure són força competitius.

Usuari amigable

Interfície d’usuari molt amable

Tant si només us heu registrat per una de les seves funcions, com si necessiteu un munt d’elles, trobareu que tot és molt amable per a l’usuari. Les seves interfícies són fàcils d’interactuar, el lloc web ofereix una bona descripció del que fa cada funció i la majoria de les persones no tenen cap problema per utilitzar el seu sistema. És important tenir en compte que algunes d’aquestes funcions estan dissenyades específicament per a usuaris avançats (a nivell d’empresa), per la qual cosa, segons la vostra àrea d’expertesa, pot ser que sigui una mica complex. Tanmateix, per a la majoria de la gent, no serà un problema.

Resum

Plataforma de serveis digitals d’alta qualitat

Aquesta és una de les plataformes de serveis digitals més completes i d’alta qualitat. Microsoft és un líder en la indústria del núvol i el sistema Azure és un bon exemple del que poden fer totes aquestes solucions en núvol. Qualsevol que desitgi portar el seu lloc web, aplicacions o altres sistemes digitals al següent nivell, seria convenient plantejar-se d’afegir algunes de les funcions fantàstiques a la seva biblioteca.

Pros:

  • Moltes funcions avançades
  • Preu molt raonable
  • Executat per Microsoft

Contres:

  • No per a aquells que no els agradi Microsoft
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me