Opinions i valoració de aPlus.net

Visió general

Un lloc agradable per a l’usuari amb preus elevats

APlus.net té una gran pàgina d’inici que mostra clarament quins serveis ofereixen amb preus per a cada un, no hi ha cap amagatall darrere dels fantàstics trucs. Entre les 3 opcions d’allotjament web, també us poden ajudar a crear un lloc, proporcionar certificats SSL i comprar noms de domini.


L’allotjament web bàsic a APlus.net comença a partir de 9,99 dòlars, que és una mica més car que la majoria de solucions d’allotjament, per la qual cosa, si és un problema el pressupost, potser haureu de replantejar-vos.

Per què escolliu allotjament amb APlus.net?

 • 99,9% de temps de funcionament
 • Funcions il·limitades del pla d’alt nivell
 • Disposició senzilla, bona usabilitat
 • El xat en viu està disponible

Voleu saber si APlus.net Allotjament és adequat per a vosaltres?

Comprovem-ho.

Fiabilitat

Què tan fiables són??

Amb un 99,9% de temps de vida, podeu garantir un funcionament digne del lloc web, però aquesta garantia sembla que ve amb algunes clàusules estranyes que gairebé ajuden a APlus a sortir de qualsevol situació enganxosa. Aquest 99,9% també es mesura en 3 mesos, a diferència de la majoria del pla d’acollida que ho fa al llarg d’un mes.

El centre de dades es troba a Phoenix Arizona, però no obtenim cap detall sobre la confiança que són. Si es revisen les revisions en línia que admeten aquesta secció, no s’ajuden els punts de puntuació de APlus, amb moltes ressenyes que es queixen sobre un temps de temps deficient.

Característiques

Funcions limitades als plans més econòmics

Tots els plans d’allotjament s’ofereixen amb 1 domini gratuït i, a continuació, varien en funcions i límits en funció de l’altura que es faci de l’escala que decidiu. Per a la solució bàsica d’allotjament, trobareu amb 100 GB d’emmagatzematge, 500 GB de transferència de dades, 2 dominis allotjats, 5 adreces de correu electrònic i 2 GB d’espai de correu electrònic. A l’extrem superior de l’escala, trobareu algunes opcions il·limitades com ara domini d’emmagatzematge, transferència i allotjament, amb 500 adreces de correu electrònic amb un emmagatzematge amb capa de 5 GB..

Assistència

No hi ha cap esforç real als canals de suport

El suport inclou diverses àrees i podeu esperar veure xat en directe, suport telefònic nord-americà i àrea de preguntes freqüents i canals socials disponibles. No es proporciona cap adreça de correu electrònic, ni sistema de bitllets ni número de telèfon fora dels Estats Units. Sembla que tots els canals socials són trànsit unidireccional, per la qual cosa no podreu rebre cap resposta aquí.

 • Assistència 24/7
 • Xat en directe
 • Sistema de tiquets
 • No hi ha correu electrònic
 • Social és el trànsit unidireccional
 • Cap número de telèfon per a l’estranger
 • Respostes lentes

Preu

No tan competitius com podrien ser

La fixació de preus a APlus.net és tan senzilla com amb tres tipus d’allotjament web que s’adrecen a organitzacions de petita o mitjana mida. Per 9,99 dòlars, podeu desbloquejar el pla bàsic d’APlus.net que proporciona tot el que necessiteu per començar al món en línia, mentre que el paquet de nivell mitjà és vostre per 10 dòlars més, i per 29,99 dòlars mensuals podeu obtenir les mans del professional. opció d’allotjament.

Ara, el pla professional de 29,99 dòlars ofereix funcions que es poden veure en altres llocs web d’allotjament per una fracció del preu, per la qual cosa en realitat APLus.net és car quan es fa un producte similar. No sembla que hi hagi cap garantia de devolució.

Fàcil d’utilitzar

Un lloc molt maco

El lloc Aplus.Net és una de les millors característiques perquè ofereix tot perfectament per a l’usuari final. Un cop heu accedit a la pàgina principal, us donarà la benvinguda amb un lloc que sap el que vol l’usuari i que són menús senzills, fàcils de veure plans i preus d’allotjament per acompanyar-los. Realment no hi ha cap confusió o navegar per provar els preus, però és tan senzill com els llocs.

APlus.net no indica quina taula de control fan servir, només fan referència a un “quadre de control potent”, de manera que és difícil dir del lloc què és exactament això. Segons la revisió, sembla ser un tauler de control personalitzat creat per APlus, així que no espereu veure CPanel aquí.

Resum

Un amfitrió que ofereix punts bons i dolents

APlus ofereix una bona alternativa per allotjar el vostre lloc web amb funcions dignes i un lloc web ben pensat i pensat per a l’usuari. És una vergonya que el servei es deixi veure amb una garantia de fiabilitat inestable, un suport deficient i uns preus que superen els vostres plans d’allotjament estàndard que trobareu en altres llocs..

Pros

 • Web fantàstic
 • 3 principals plans per seleccionar
 • 99,95 Horaris
 • Bona quantitat de funcions

Contres

 • Mala suport
 • Sense CPanel
 • incapacitat per escalar
 • molts temps d’aturada i problemes
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me