Opinions i valoració d’experts de TMDHosting

Revisió d’experts de TMDHosting

Amb 7 grans centres de dades dels quatre continents i una bona reputació per a plans rics en funcions, TMDHosting és un dels majors noms de l’allotjament web. Volíem veure com funcionen els plans de l’empresa i quin valor ofereix, i els serveis no van decebre. TMDHosting ofereix una gran varietat de plans d’allotjament compartits, VPS, dedicats i revendedors que us ofereixen excel·lents funcions, com ara suport gratuït de cPanel, dominis gratuïts i la garantia de resposta de suport de 15 minuts de l’empresa..


El nostre examen TMDHosting també va provar els horaris i els temps de càrrega de l’empresa, que són vitals per a qualsevol lloc web actual. TMDHosting garanteix un 99,99% de vida i els nostres resultats mostren que l’empresa generalment coincideix. En general, aquest és un servei d’allotjament fantàstic per a principiants i usuaris avançats, gràcies a les àmplies ofertes del servei.

Pros i contres

Pros:

  • Obteniu exactament el que necessiteu del vostre allotjament amb els diversos paquets i plans de TMDHosting.
  • Tingueu la seguretat de rebre exactament el que us van prometre gràcies a la garantia de devolució de 60 dies de la companyia.
  • Amplieu o reduïu fàcilment els vostres plans d’allotjament en funció dels vostres requisits i eviteu pagar els recursos que no necessiteu.
  • Trieu el centre de dades més proper per garantir el rendiment òptim del vostre lloc web.
  • Garantiu una resposta ràpida d’un personal de suport ben format gràcies a la garantia de resposta de 15 minuts de TMDHosting per a qualsevol problema que pugueu trobar..
  • Personalitzeu el vostre lloc web amb integracions d’un clic senzill per a WordPress i més de 400 aplicacions de codi obert.
  • Gestioneu fàcilment el paquet d’allotjament amb un tauler de control cPanel gratuït i integrat.

Contres:

  • Tot i que l’assistència al client respon en un termini de 15 minuts, la resolució sobre problemes de vegades pot trigar més de la mitjana.
  • Alguns plans d’allotjament limiten les ubicacions que podeu seleccionar per al vostre allotjament.
  • TMDHosting només ofereix suport a través de la seva plataforma de bitllets de llocs web.

Preu i formes de pagament

Una de les coses que més ens ha impressionat de TMDHosting és la varietat de plans de l’empresa. Cada pla us proporciona l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats de SSD, un domini gratuït, certificats SSL automàtics i un cPanel integrat. Els plans d’allotjament de nivell superior també proporcionen una instància de memcache gratuïta de fins a 256 MB per carregar més ràpidament els llocs web i allotjar llocs web il·limitats. Els serveis d’allotjament compartits de TMD, disponibles tant amb Windows com amb Linux, comencen fins a 3,99 i 2,95 dòlars, respectivament..

Els plans de núvol de l’empresa comencen a partir de 5,95 dòlars i us proporcionen avantatges similars, però aporten fins a 6 nuclis de CPU i 6 GB de memòria RAM DDR4, a més d’una impressionant garantia de temps de vida del 99,999%. Si busqueu allotjament a WordPress, podeu triar entre plans a partir de 5,95 dòlars al mes. Per als usuaris avançats que necessiten un VPS o un hosting dedicat, TMDHosting ofereix una varietat d’opcions d’alta potència. VPS Hosting comença a partir de 19,97 dòlars al mes i us proporciona fins a 200 GB d’emmagatzematge SSD, 10 TB d’ample de banda, 12 GB de DDR4 Ram i configuració gratuïta.

Els plans d’allotjament dedicats són lleugerament més cars, tot i que hem trobat que encara es troben dins de la mitjana del sector. El paquet dedicat més assequible comença a 79,97 dòlars al mes i us proporciona 1 TB d’emmagatzematge RAID-10, 4 nuclis de CPU i 8 GB de memòria RAM DD4. Per a tots els plans de l’empresa, podeu ampliar o baixar fàcilment segons les necessitats evolutives del vostre lloc web per assegurar-vos que només pagueu pel que necessiteu.

Facilitat d’ús

Ens complau saber que TMDHosting és fàcil d’utilitzar independentment de si sou un principiant o un expert. Per als desenvolupadors web novells, la companyia ofereix un creador de llocs web gratuït cortesia de Weebly, així com una assistència 24 hores i més de 400 integracions de 1 clic que faciliten la configuració dels serveis i les eines que necessiteu per al vostre lloc. A més, podeu transferir el vostre lloc web fàcilment si ja en teniu.

Per a usuaris avançats, algunes de les funcions més complexes inclouen instàncies de memcache per a una càrrega més ràpida de llocs web, suport per a 9 versions de PHP, comptes FTP il·limitats i bases de dades MySQL i suport de scripts per a scripts CGI, PERL i Python. A més, ofereixen una gestió fàcil de .htaccess i PHP.INI. En general, ens ha agradat la flexibilitat i la personalització senzilla que proporciona TMDhosting.

Temps de càrrega i fiabilitat

Si bé els uptimes del 99,9% són promeses estàndard de la indústria, TMDHosting dóna la seva garantia un pas més. La companyia promet un 99,99% de temps de funcionament en la majoria dels seus plans i un 99,999% per als seus paquets d’allotjament en núvol. Es posa a prova la fiabilitat i la velocitat de càrrega de les empreses durant diversos mesos per comprovar el seu rendiment de mitjana, i ens ha impressionat veure que TMDHosting compleix en gran mesura la seva promesa.

Tot i que es van produir algunes interrupcions menors al llarg d’uns quants mesos, generalment no vam tenir problemes en intentar accedir al nostre lloc web. En termes de temps de càrrega, TMDHosting ha tingut un bon rendiment dins de la mitjana del sector. Els temps de càrrega en general van estar entre 1,2 i 2,0 segons, cosa que coincideix amb les velocitats recomanades de Google per a la indexació. Tot i que els temps de càrrega de l’empresa no brillen ràpidament, els temps de funcionament impressionants que van arribar fins al 99,9996% a les nostres proves ho converteixen en un gran valor.

Característiques

Vam quedar impressionats amb les moltes funcions que ofereix TMDHosting com a opcions estàndard en tots els seus plans. Els plans d’allotjament compartits us permeten l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats, així com llocs web il·limitats a nivells més alts. A més, cPanel s’inclou en tots els plans d’allotjament de l’empresa. Tots els paquets d’allotjament de l’empresa també incorporen caché bàsica, així com xifratge SSL automatitzat.

Les funcions avançades de la companyia, incloses les versions PHP i les instàncies il·limitades d’FTP i MySQL, també s’inclouen de forma gratuïta en la majoria dels plans. Un altre aspecte que ens ha destacat és com les funcions s’orienten a la satisfacció del client. TMDHosting ofereix una generosa garantia de devolució de 60 dies en cas que no estigueu satisfet per qualsevol motiu amb el vostre pla i proporciona suport 24/7/365 per a tots els seus plans d’allotjament.

Si busqueu allotjament de distribuïdors, podeu crear taulers de taula i dominis cPanel il·limitats. A més, els vostres plans de distribuïdors inclouen solucions de pagament preintegrades per als vostres clients, així com assistència premium de TMDHosting.

Atenció al client

Vam tenir una experiència molt positiva amb el personal d’assistència de TMDHosting i, tot i que hi ha molt per millorar, van resoldre tots els nostres problemes. L’empresa promet suport 24/7/365 per a tots els seus plans, així com un temps de resposta de 15 minuts garantit. Hem comprovat que aquesta garantia és certa. Independentment del problema que informem a l’empresa, sempre hem rebut una resposta ràpida. Tot i això, alguns problemes triguen més a resoldre, de manera que en alguns casos, el que rebeu és només un reconeixement que el vostre problema s’aborda.

A més, podeu utilitzar l’excel·lent base de coneixement i el bloc de l’empresa, que inclouen diversos articles interessants i guies valuoses que us ajuden a treballar amb problemes i problemes habituals de configuració o manteniment pel vostre compte. Una de les àrees on voldríem veure algunes actualitzacions és l’accés a més canals per obtenir atenció al client. Actualment, només podeu contactar amb l’empresa mitjançant un bitllet d’assistència. En general, però, el servei de l’empresa va ser excel·lent i va poder resoldre tots els nostres problemes.

Opinions d’usuaris de TMDHosting

Centrem les nostres revisions expertes a cobrir el màxim d’ofertes d’una empresa possible. Per tenir una millor visió de les experiències dels usuaris reals amb l’empresa, llegiu les nostres opinions sobre usuaris de TMDHosting.

Conclusió

En general, la nostra revisió d’experts TMD va comprovar que l’empresa ofereix un servei fiable i ric en funcions. Malgrat les àrees de millora en termes d’assistència al client i temps de càrrega, els diversos plans, accessibilitat i personalització de TMDHosting la converteixen en una gran oferta per a principiants i per a experts..

Característiques com l’amplada de banda i l’emmagatzematge il·limitats, un creador de llocs web Weebly gratuït i més de 400 integracions de codi obert t’ajuden a crear i llançar el lloc web ràpidament. Les funcions més avançades que inclouen un accés d’alt nivell, així com versions de PHP, diversos llenguatges d’escriptura i emmagatzematge SSD, faciliten el manteniment i l’optimització del vostre lloc. Tot això dit, podeu trobar un valor excel·lent, independentment de les vostres necessitats específiques d’allotjament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me