Opinions i valoració d’experts de CanSpace Solutions

Visió general d’experts

Nivell empresarial Sine 1998

Des de 1998, CanSpace Solutions ha estat proporcionant solucions d’allotjament a nivell d’empresa i, el 2007, CanSpace.ca va ser creada per atendre específicament les empreses i organitzacions governamentals canadenques. Tenen molts clients destacats en l’àmbit educatiu i governamental i insisteixen en proporcionar un servei d’alta qualitat a tots els seus clients. La seva empresa matriu atén empreses globals, mentre que CanSpace es centra només en empreses i organitzacions canadiennes. Amb els servidors i centres de dades ubicats a tot el Canadà, els clients canadencs hauran d’assegurar-se serveis fiables d’allotjament web.


Ofereixen diversos plans diferents des de petites opcions personals fins a paquets corporatius de gran utilitat. A més, amb les seves opcions de paquets, ofereixen un any gratuït d’allotjament de dominis. A més, ofereixen el registre de domini per separat, a més d’altres serveis, com ara disseny web, logotip o imatge, optimització de motors de cerca i molt més. Garanteixen no sobredimensionar els seus servidors per tal de proporcionar-vos allotjament web fiable.

Horaris & Fiabilitat

Garantia de qualitat màxima del 99,9%

Sense deixar de banda els seus servidors, CanSpace és capaç de proporcionar una garantia de temps de vida del 99,9% als seus clients. Volen proporcionar serveis de màxima qualitat als seus clients i assegureu-vos que podeu confiar en ells per als seus serveis d’allotjament. Les seves ressenyes diuen que CanSpace ha estat confiat des de fa anys per grans corporacions i per part del govern canadenc, de manera que podeu estar segur que el vostre temps de treball és fiable. També ofereixen còpies de seguretat diàries per a les vostres dades i precaucions ambientals i de seguretat física per protegir els seus centres de dades i, en definitiva, les vostres dades.

Característiques

Característiques normalment normals amb alguns extres

Els paquets petits i personals comencen amb 5 GB de memòria i 15 GB per mes d’ample de banda per a les vostres necessitats personals. Veuen amb suport estàndard 24 hores, instal·lació instantània, creadors de llocs i instal·ladors de scripts. Les opcions de paquets més alts tenen una mica més de característiques i el paquet corporatiu també té unes quantes il·limitades. Cada paquet inclou allotjament gratuït de dominis durant un any, còpies de seguretat diàries, suport 24 hores i servidors habilitats per a CloudLinux. Els serveis personalitzats inclouen allotjament en núvol, còpies de seguretat personalitzades, allotjament de correu electrònic empresarial, servidors dedicats i VPS i serveis de virtualització. Els serveis web addicionals contenen disseny de llocs web, disseny de logotip i imatge, desenvolupament d’aplicacions web, optimització de motors de cerca, solucions de comerç electrònic i molt més. Finalment, els seus serveis d’allotjament de dominis ofereixen registre i hosting, i ja s’inclouen amb alguns paquets.

Assistència

Gran suport amb 10 minuts de garantia del temps de resposta

Aquesta empresa ofereix un equip de suport 24 hores al dia que està disponible per respondre a qualsevol pregunta que puguin sorgir. A més, els seus centres de dades disposen de personal de vigilància 24 hores per tal de controlar els servidors de qualsevol problema que tingui lloc i per mantenir les demandes del centre de dades. El seu equip d’assistència està disponible a través d’un sistema de bitllets i s’esforcen a respondre els bitllets en una finestra de deu minuts, fins i tot els caps de setmana i festius.

Preu

Preus típics d’allotjament

Els petits plans d’allotjament web comencen a partir de 4,99 dòlars al mes per als plans personals d’allotjament web que no necessiten gaire espai ni amplada de banda. Hi ha plans de negocis mitjans i plans corporatius molt grans, amb funcions creixents i algunes funcions il·limitades. Els seus preus són relativament barats en comparació amb altres grans empreses d’allotjament, tot i que diuen que no superen els servidors. L’allotjament de dominis comença a partir de 9,75 dòlars l’any per als dominis .ca i inclou una sèrie de funcions d’allotjament de dominis. Ofereixen activació instantània i garantia de devolució de 30 dies si no està satisfet amb els serveis.

Resum

Bona opció d’allotjament per a la majoria de tipus de llocs

Com a opció líder al Canadà en allotjament web i domini, CanSpace ofereix paquets d’hostatge web a preus raonables per a les vostres necessitats d’allotjament. Els seus preus són bastant barats en comparació amb altres llocs d’allotjament i el seu equip de suport 24 hores / 7 està fàcilment disponible per a totes les necessitats. Un 99,9% de temps de vida garanteix que els vostres llocs estiguin en funcionament en tot moment i un equip dedicat està al vostre servei per a qualsevol canvi o assistència.

Pros:

  • Garantia de temps de vida del 99,9%
  • Suport tècnic 24 hores
  • Temps de resposta de 10 minuts amb suport tècnic
  • Preu just

Contres:

  • Pocs extres
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me