Opinions i opinions dels Ikoula

Visió general d’experts

Hosting de qualitat des de 1998

Ikoula ha estat en negoci des del febrer de 1998 proporcionant allotjament de bona qualitat als seus clients. A diferència de moltes empreses d’allotjament que van començar els primers dies d’Internet, Ikoula ha aconseguit mantenir-se innovadora i competitiva. Han seguit les darreres tendències del sector i continuen creixent i ampliant-se. Actualment, acullen més de 35.000 llocs en més de 5.000 servidors. L’empresa és financera independent, la qual cosa els proporciona estabilitat i un major control sobre la direcció de l’empresa i la forma d’atendre els seus clients.


Ikoula afirma que van ser les primeres empreses d’allotjament que van vendre servidors dedicats al 100%, els primers que van vendre paquets AJAX-ASP.net a 2.0-MS MSQL 2005 i també tenen moltes altres novetats. Clarament són bons per trobar les darreres tecnologies i esbrinar quines seran un èxit perquè puguin oferir-los als seus clients. A més de l’allotjament, podeu comprar noms de domini, utilitzar les seves funcions de seguretat, utilitzar allotjament de correu electrònic i molt més.

Horaris & Fiabilitat

Excel·lent 99.999% Garantia de temps

Obtindràs un 99,999% de garantia de temps de vida, que és força excepcional. Aquesta empresa és capaç de proporcionar un allotjament potent i de gran qualitat, estable i preparat per a començar. Analitzant el que han dit altres usuaris d’aquesta empresa d’allotjament, sembla que pràcticament no hi ha problemes relacionats amb els temps d’aturada o fins i tot la lentitud dels seus servidors. Això és gràcies en part als seus centres de dades d’alta qualitat, que funcionen força bé.

Característiques

Moltes opcions d’allotjament

Trobareu que amb aquesta empresa hi ha moltes opcions d’allotjament. Han fet un bon treball en presentar tot en senzilles taules que us ofereixen tots els detalls dels seus serveis perquè sàpigues exactament el que esteu aconseguint. El paquet d’allotjament compartit de nivell d’entrada comença amb 10 punts d’espai de disc, que se situa per sobre de la mitjana del sector. Podeu pujar fins a 250 concerts amb les seves opcions d’allotjament compartides de gamma alta. També obtindreu trànsit il·limitat en cadascuna de les tres opcions d’aquest nivell.

Si necessiteu alguna cosa amb més potència i control, podeu passar a les solucions VPS. Aquests servidors utilitzen la potència informàtica en núvol i us ajuden a assegurar-vos que disposeu d’un allotjament estable en tot moment. A diferència dels paquets d’allotjament compartits, heu de “dissenyar” el vostre VPS. Això es fa mitjançant una barra de diapositives senzilla que us permet seleccionar quin processador, memòria i discs durs voldríeu per al vostre VPS. Aquesta és una forma divertida i còmoda d’obtenir exactament el que necessites sense pagar res addicional per als articles que no desitges.

No en va, també podeu obtenir servidors dedicats amb aquesta empresa. Tenen moltes opcions a diversos nivells. Algunes són bastant econòmiques, tot i que les especificacions del servidor no són les millors. Els servidors de nivell més verd de nivell més baix utilitzen processadors Intel Atom, que és una CPU final inferior. Això et proporciona 2-32 concerts de RAM, però és bo. Si necessiteu alguna cosa més potent, disposen de diversos servidors finals alimentats per la sèrie de processos XEON realitzats per Intel. Es tracta de servidors més bonics, el màxim extrem que ofereix 64 programes d’espai en disc, emmagatzematge RAID 10 i potents CPU de 6 nuclis.

Assistència

Suport tècnic amistós

Des del que sóc capaç de reunir, el suport tècnic amb aquesta empresa és fàcil de posar en contacte i molt amable. També són competents per resoldre qualsevol problema que puguis presentar. Podeu posar-vos en contacte amb ells a través del seu lloc web o a través del telèfon segons les vostres preferències. Tenen informació d’autoajuda, però no són suficients per entendre els serveis que voldrien algunes persones.

Preu

Preus raonables a la majoria dels nivells

El preu amb aquesta empresa és realment raonable per a la majoria de les opcions. L’única excepció és al servidor dedicat de gamma alta on ofereixen un servidor molt potent per 1099 euros al mes. Tot i que el servidor és certament un model de gamma alta, no val la pena gaire això cada mes. Al cap i a la fi, només podríeu comprar el servidor de forma directa pel que costaria llogar només uns mesos. Però, quan mireu la resta de paquets, trobareu que els preus són molt raonables en funció del que esteu aconseguint.

Usuari amigable

Tot és fàcil d’utilitzar

Aquesta empresa és molt fàcil de treballar i sembla que fa un gran esforç per garantir que els seus clients no tinguin cap problema per obtenir exactament el que necessiten. Tant si navegueu pel seu lloc com si es vegi paquets d’allotjament fàcilment comprensibles o configureu una pàgina nova a través del seu cPanel, gaudireu de l’experiència. Si heu de treballar amb els seus equips de vendes o assistència, sembla que també són molt amables, tot i que no parlen anglès, així que no podré tenir una experiència personal amb ells.

Resum

Excel·lent Allotjament en general

Es tracta d’una gran empresa d’allotjament que té una reputació contrastada per la qualitat i la innovació. La companyia en si mateixa és força impressionant, i també hi ha els serveis de hosting que gestionen. Tant si busqueu un paquet d’allotjament a nivell d’entrada o alguna cosa per executar els vostres llocs web corporatius, aquesta empresa ho tindrà tot per a vosaltres.

Pros:

  • Moltes opcions d’allotjament
  • Preus raonables
  • 99,999% Garantia d’horari

Contres:

  • El servidor dedicat més alt té més preu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me