Opinions i opinió d’experts de Verio

Visió general d’experts

Moltes opcions excel·lents per a llocs web nous o en creixement

Verio és una empresa ben establerta i una filial propietat integral de NTT Communications, que és una empresa de telecomunicacions. Això té alguns avantatges, com ara el fet que es troben en una xarxa IP molt fiable a través de la part telco del seu negoci. També té algunes preocupacions per a algunes persones, concretament en el fet que aquest no és el principal objectiu del seu negoci.


En conjunt, però, semblen fer un gran treball amb hosting. Tenen paquets a tots els nivells, des del compartit al dedicat i fins i tot tenen un bon lloc centrat en el comerç electrònic per a empreses que vulguin fer vendes en línia.

Verio també s’ha centrat en oferir molts extrems, molts d’ells gratuïts. En general, aquesta és una empresa d’allotjament molt bonica que us permetrà fer créixer el vostre lloc des de l’ara fins al més gran que pugueu fer.

Horaris & Fiabilitat

Garantia de temps de vida del 99,9%

El temps de funcionament amb Verio és bastant bo. Ofereixen un 99,9% de garantia de temps de vida, fins i tot en els seus paquets d’allotjament compartits, que és bonic. També proporcionen virus, seguretat i altres avantatges gratuïts que ajudaran a mantenir el vostre lloc en bon funcionament.

En general, és poc probable que tingueu problemes importants i, si ho feu, s’arreglen ràpidament de manera que els visitants no presenciïn cap temps d’inactivitat..

Característiques

Molts paquets d’allotjament amb moltes funcions agradables disponibles

Tindreu molt per triar si seleccioneu Verio per al proveïdor d’allotjament. De fet, tenen tants paquets que poden resultar confusos per a algunes persones amb poca experiència amb l’allotjament web. Si això és bo per a vosaltres, és tot sobre experiència i preferències personals.

Les seves opcions d’allotjament compartides inclouen diversos paquets en funció de les vostres necessitats específiques. La majoria es limiten a la quantitat d’espai i amplada de banda del disc que podeu utilitzar, però comprar-ne més no és massa car. També ofereixen un pla il·limitat.

El següent tipus d’allotjament que es mostra és un pla centrat en el comerç electrònic que inclou alguna configuració i ajuda amb la venda de productes yoru. Aquesta és una opció molt fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona que vulgui implementar una bonica plataforma de comerç electrònic, però no té temps ni recursos per crear-ne una de personalitzada. Inclou eines de disseny web gratuïtes, així com alguna ajuda per al màrqueting.

També podeu optar per un paquet VPS que pot ser Windows o Linux. Ofereixen opcions avançades de seguretat, protecció contra virus i còpia de seguretat que us ajudaran a mantenir el vostre lloc ben segur. Podeu afegir memòria RAM o espai de disc segons sigui necessari als seus paquets VPS, cosa que fa que sigui molt fàcil mantenir el vostre lloc en funcionament.

Finalment, els seus servidors dedicats estan basats en Linux i inclouen diverses configuracions. Les seves configuracions publicitàries inclouen només 2, 4 i 8 concerts de moltó, cosa que pot no ser suficient per a alguns clients. També són limitats en amplada de banda a 1, 2 o 3 TB. Teniu accés complet a l’arrel per poder instal·lar qualsevol aplicació sense cap problema.

Assistència

Hi ha un bon suport i autoajuda

Els equips d’assistència són molt qualificats per ajudar a tot tipus de problemes, essencial per a les empreses que ofereixen moltes opcions d’allotjament diferents. Un dels inconvenients potencial és que no disposen de suport en directe 24 hores al dia per a tots els paquets. Podeu utilitzar el seu sistema de ticketing en línia, que us oferirà l’ajuda que necessiteu, però moltes persones prefereixen el suport en directe.

Tenen una bona base de coneixement per proporcionar algunes eines d’autoajuda. En general, el suport que proporcionen és bo i ajudarà a que no tingueu cap problema a llarg termini.

Preu

Paquets amb punts de preu a tots els nivells

Amb tants paquets a escollir, gairebé tothom podrà trobar l’opció adequada al preu adequat. La majoria de les coses que necessiteu s’inclouran al vostre paquet base i qualsevol addicional que vulgueu que l’àrea estigui disponible per a una mica més.

Quan es comparen els preus dels paquets similars amb altres empreses de hosting, Verio és aproximadament mitjà.

Resum

Opcions interminables per a una gran experiència de hosting

Aquesta empresa d’allotjament té alguna cosa per a tothom. Tant si comenceu en un bloc personal com si esteu dirigint una empresa més gran, podeu trobar els paquets adequats d’allotjament amb els serveis adequats. Tots estan ben suportats i també tenen un preu just.

Pros:

  • Fàcil d’afegir recursos al vostre hosting
  • Fàcil passar a un paquet d’allotjament més alt segons calgui
  • Disponibles Unix, Windows, Linux i FreeDBSD
  • Molts paquets per triar

Contres:

  • Tantes opcions de sorpresa que poden arribar a ser confuses
  • Falta suport telefònic 24 hores o 7 o xat en viu per a hosting d’allotjament
  • Les opcions de RAM en servidors dedicats són inferiors a les esperades
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me