Opinions i Opinió d’experts de Register.com

Visió general d’experts

Bon allotjament per a llocs web bàsics

Register.com és principalment una empresa de registre de noms de domini, però també ofereixen allotjament web. Van ser adquirits per web.com el 2010, cosa que els proporciona el suport financer per proporcionar una estabilitat afegida, però pel que fa al client mitjà, poca cosa més. Com en altres empreses que ofereixen allotjament web com a negoci secundari, hi falten algunes coses.


Per exemple, no ofereixen serveis VPS ni allotjament dedicat als seus clients. Només tenen un nombre limitat de plans d’allotjament compartits, de manera que aquesta no és clarament la solució d’allotjament web o tothom. Dit això, els seus serveis d’allotjament continuen sent força agradables i, si només busqueu senzillesa, és agradable acollir-vos amb la mateixa empresa amb la qual registreu el domini..

Horaris & Fiabilitat

99,99% Garantia de temps

Register.com ofereix una garantia de temps de vida del 99,99% si feu servir un dels sistemes basats en Unix. Si opteu per un sistema basat en Windows, això disminuirà fins al 99,9% de la seva capacitat. En cas que el vostre lloc resti una hora o més, obtindreu crèdits a la factura. La primera hora d’interrupció del servei només obtindrà una hora de crèdit, però cada hora més enllà obtindrà 12 hores de crèdit.

Funcionen en un bon centre de dades, per la qual cosa no és probable que molts clients experimentin temps morts. Sens dubte, això és bo, però no és realment sorprenent, ja que només ofereixen allotjament compartit, que normalment no tenen problemes per la seva estabilitat..

Característiques

Nom de domini gratuït amb hosting i funcions estàndard

En general Register.com ofereix totes les funcions estàndard per a una empresa d’allotjament compartit. L’únic avantatge és que quan us registreu al vostre hosting, obteniu un any de registre de domini de forma gratuïta, cosa que realment només us estalvia 10 dòlars o menys, però és bo.

Admeten tots els idiomes principals web, com ara Ruby on Rails, JSP, ASP, Python, entre d’altres, per la qual cosa no us haureu de preocupar d’aquest tipus de coses. El seu tauler de control és una opció personalitzada, que generalment funciona força bé.

Tindreu accés a diverses funcions addicionals, com ara la creació de llocs web, serveis de SEO i molt més, però ofereixen un preu afegit.

Assistència

Suport ràpid de molts llocs

Register.com presumeix que tenen un 70% de les seves trucades d’assistència contestades en 50 segons, cosa que és realment impressionant. La línia d’assistència tècnica 24 hores del dia està disponible per a qualsevol tipus de problema amb el vostre lloc. També controlen la seva bústia de correu electrònic per obtenir entrades de suport.

A més d’aquestes opcions d’assistència força normals, també us proporcionen moltes guies d’usuari, tutorials i opcions d’autoajuda. També podeu contactar amb ells a través de Facebook o Twitter on mantenen comptes molt actius, tot i que aquesta no és l’opció ideal per a problemes tècnics relacionats. En general, el suport tècnic és força bo.

Preu

Preus típics d’allotjament compartit

En general, els seus preus són aproximadament a la mitjana dels serveis que esteu rebent. Com que només es tracta d’una empresa d’allotjament compartit, no hi ha molta variació en el preu total. Una cosa una mica decebedora és que no ofereixen alguns dels seus serveis de forma gratuïta als seus clients d’allotjament web.

Tanmateix, obteniu un domini gratuït, de manera que us pot ajudar a aconseguir que sigui millor. La base de dades aquí per conèixer els preus, però, és que no obteniu molt, però tampoc no us arrossegueu.

Resum

És agradable per a un lloc senzill, però no té funcions avançades

Si voleu evitar cap molèstia d’acollir i registrar el domini en diferents empreses, és una bona opció. Per a llocs més avançats o aquells que necessitin qualsevol cosa que no sigui un allotjament compartit bàsic, potser voldreu consultar una empresa dedicada a allotjament dedicada per obtenir els serveis que necessiteu..

Si bé és fàcil utilitzar aquest servei i generalment proporcionen un gran suport, es limitarà de moltes maneres a llocs web més grans que tinguin molt trànsit..

Pros:

  • Nom de domini gratuït amb compte
  • Suport tècnic molt sensible
  • Empresa ben establerta
  • Excel·lent fiabilitat

Contres:

  • Limitat a allotjament compartit
  • Nombre limitat de bases de dades en dos primers paquets
  • Alguns clients es queixen del mal servei al client (problemes no tècnics)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me