Opinions d’usuaris d’allotjament constant

Visió general

Núvols flexibles a bons preus

Constant Hosting ofereix servidors extremadament flexibles que funcionen excepcionalment bé per a aquells usuaris que intentin acollir un projecte d’inici. A més, obtindreu moltes funcions útils com adreces IP virtuals dedicades, arquitectura RAID 10 impressionant, accés complet a l’arrel i, a més. Tot i això, els núvols de Constant Hosting també tenen punts febles com el sistema de preus i algunes opcions de maquinari obscures.


És important tenir en compte que el núvol públic de Hosting Constant és el mateix que el seu servei d’allotjament VPS; l’única diferència és que podeu implementar diversos vRacks alhora. És difícil saber si aquest és un avantatge o un desavantatge: d’una banda, demostra que els seus serveis VPS són excepcionals, però, d’altra banda, demostra que no presten una bona atenció als seus principals clients..

Per què escolliu núvols d’allotjament constants?

 • Arquitectura redundant RAID 10
 • Quotes mensuals baixes
 • Molt flexible i escalable
 • Gran opció de plantilles de sistema operatiu

Voleu saber si els núvols de hosting constant són els més adequats?

Comprovem-ho…

Horaris & Fiabilitat

Impressionants funcions de seguretat

Juntament amb l’arquitectura RAID 10 anteriorment esmentada, Constant Hosting treballa molt per fer que els servidors puguin funcionar i continuar funcionant. Podeu obtenir l’equilibri de càrrega, còpies de seguretat i molts altres serveis importants que us ajudaran a processar encara més les sol·licituds dels clients. Les afirmacions constants de tenir SLAs amb garantia de temps de vida al 100%, però algunes eines de control en línia demostren que és difícil mesurar el seu percentatge de temps real…

Característiques

Maquinari sòlid: infraestructura sòlida.

Constant Hosting no ofereix res més que bons servidors per al núvol. Fins i tot el pla bàsic que costa només 19,95 dòlars és suficient per executar un lloc web decent o una aplicació web. La seva robusta infraestructura assegura la capacitat d’ample de banda de 1000 Gbps, la qual cosa és increïble. També inclouen trànsit de 4 TB per cada núvol i el preu mitjà és de 0,10 dòlars per GB, que és superior a les ofertes d’alguns dels seus competidors.

L’elevada flexibilitat que ofereix aquest host cloud es veu reforçada per serveis addicionals. Per exemple, podeu comprar el seu emmagatzematge en núvol i el correu electrònic al núvol a preus assequibles. Tanmateix, aquests serveis només tenen sentit si voleu ampliar la capacitat dels plans de núvol existents, que val la pena consultar a CH. No us oblideu de l’accés d’arrel i d’escriptori complet, adreça IP dedicada, 10+ plantilles de sistema operatiu i més que ofereix CH.

Característica
Descripció
Espai de discDiferents plans de CH inclouen 500GB a 5TB per emmagatzemar els vostres fitxers.
CPUPodeu tenir entre 1 i 16 x vCPU treballant en un servidor separat del vostre núvol.
Ample de bandaLa capacitat d’ample de banda és de 1000 Mbps. 4TB estan inclosos, cada GB següent costa 0,10 dòlars.
RAMEls plans llestos tenen 512 MB-2 GB, però la RAM es pot personalitzar, de manera que podeu tenir fins a 8 GB en un servidor.
Panell de controlPel que fa als quadres de control i les eines de gestió del núvol, no es proporciona una sola informació, així que haureu d’esborrar-ho amb el seu suport..
Sistema operatiuMés de 10 opcions, incloses les distribucions de Windows i Linux. Tot i això, no hi ha Windows Server 2012
Infraestructura redundantTots els servidors utilitzats per al núvol públic de Constant Hosting tenen infraestructura RAID 10.

Assistència

Lent, però útil

Els agents de suport a Constant Hosting són més aviat lents: un inconvenient quan es plantegen problemes urgents. Tot i que potser no us complau amb el lent temps de resposta, podeu estar segur que els representants hàbils i útils de l’assistència al client seran abordats de manera professional. A més, la xarxa i els núvols són realment robusts, per la qual cosa és probable que no tingueu necessitat de contactar amb ells per a emergències.

Les funcions disponibles compleixen tots els estàndards del mercat: xat en directe, assistència telefònica, correu electrònic. Totes les eines d’assistència funcionen 24x7x365, per la qual cosa no us heu de preocupar dels possibles problemes a l’espera del cremador posterior només perquè es produeixin en vacances.

Aquest amfitrió web no té una base de coneixement ni fòrum de coneixement, cosa que fa que la gestió del núvol sigui una empresa molt difícil si sou principiants.

 • Xat, telèfon i correu electrònic en viu de 24x7x365
 • Agents de suport experimentats
 • Sense base de coneixement, fòrum
 • Temps llarg de resposta de suport
 • Sense bloc

Preu

Pagaments mensuals, preus justos

Constant Hosting’s proporciona tarifes mensuals assequibles i raonables pel maquinari decent que proporcionen. Molts altres servidors de núvols us donaran un rack molt pitjor pel mateix preu.

D’altra banda, no operen en un sistema de pagaments basat en l’ús, més convenient per als clients del núvol, ja que comprar un servidor addicional durant un mes complet pot costar-te un cèntim..

Els càlculs de preus que ofereix aquest amfitrió en núvol són totalment transparents: només podeu fer una ullada i triar les funcions que necessiteu al servidor, veient alhora com canvia el preu d’oferta a oferir. Els preus de serveis addicionals com ara emmagatzematge en núvol i correus electrònics al núvol estan bé, però el preu de l’amplada de banda podria ser inferior.

Usuari amigable

Tauler de control de classe extra

Constant Cloud ha facilitat els usuaris navegar pel seu lloc web amb facilitat. El procés d’inscripció triga uns instants i no us bombardeja amb peticions reiterades per considerar les seves ofertes addicionals. No proporcionen informació sobre les opcions disponibles del tauler de control, de manera que assegureu-vos que disposeu de temps addicional per resoldre-ho amb els seus agents d’assistència. Un altre bonus: el conjunt de serveis addicionals que us ajudaran a gestionar el núvol amb molta facilitat.

Pot ser que observeu que l’empresa no proporciona una aplicació mòbil per al control remot del núvol tot i que recentment s’ha convertit en un estàndard en el sector de l’allotjament en núvol. Malgrat una gran navegació, el seu lloc web no conté informació sobre les funcions més bàsiques i sembla que manté en secret els detalls. No obstant això, aquest no és un gran problema si teniu 20 minuts per obtenir tots els necessaris del vostre suport.

+ Procés d’inscripció ràpida

+ Plans personalitzables

+ Calculadora del servidor

Resum

Constant Hosting és un bon proveïdor de serveis al núvol, però tenen greus inconvenients (és a dir, característiques de suport pobres i manca de dades importants al seu lloc web). Tanmateix, si voleu obtenir un conjunt de bons vRacks que seran sòlids i fiables, aquesta empresa complirà els vostres requisits, ja que les seves opcions de maquinari i seguretat són sorprenents..

Pros

 • SLAs de màxima intensitat 100%
 • RAID 10 en tots els servidors
 • Alta flexibilitat i escalabilitat
 • Tarifa perfecta

Contres

 • Sense preus basats en l’ús
 • Funcions de suport pobres
 • No hi ha cap aplicació mòbil
 • preus incoherents per a complements com amplada de banda
 • panell de clients feble
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me