Opinions d’InterServer i Opinió d’experts

Revisió d’experts InterServer

Pot volar lleugerament sota el radar, però entre els que hi ha al sector, InterServer ha consolidat la seva reputació de fiabilitat i rendiment durant els seus 20 anys de carrera. L’empresa d’allotjament ofereix una varietat de plans (hosting compartit, VPS i servidors dedicats) i, tot i que els seus plans bàsics poden estar a l’altura més alta de l’espectre de preus, el servei es fa significativament més assequible a mesura que s’avança en nivells.


Un dels majors beneficis de la companyia és el seu centre de dades de propietat privada, gestionat fora dels Estats Units, que li proporciona un major control sobre la seva xarxa d’allotjament. Els esforços d’expansió d’InterServer també l’han ajudat a crear una xarxa nacional ideal per a empreses de totes les mides. Hem provat la plataforma de l’empresa al llarg de diversos mesos i hem comprovat que segueix al màxim. Llegiu la nostra ressenya a continuació per veure si InterServer és el més adequat per a vosaltres.

Pros i contres

Pros:

  • Una xarxa nacional d’infraestructures de fibra òptica (EUA) significa altes velocitats i rendibilitat, independentment de la ubicació
  • Cerqueu el paquet adequat per a les vostres necessitats específiques, amb la varietat de plans d’acollida de l’empresa.
  • Accelereu el procés de configuració mitjançant la migració fàcil del vostre lloc web existent de forma gratuïta en pocs clics.
  • Gaudeix de temps de càrrega més ràpids a les pàgines web gràcies a la memòria cau automatitzada d’InterServer per a tots els llocs web.
  • Aprofiteu l’emmagatzematge il·limitat per assegurar-vos que el vostre lloc web tingui els recursos adequats al vostre lloc perquè sigui el millor possible.
  • Mantingueu sempre el lloc web en línia amb els horaris demostrats i els temps de càrrega ràpids de l’empresa.
  • Transferiu fàcilment el vostre domini o obteniu un de nou per només 1,99 dòlars amb el vostre registre a InterServer.

Contres:

  • Els servidors de l’empresa només es troben als EUA, de manera que les empreses d’Europa, Àsia i d’altres llocs poden tenir problemes menors per connectar i mantenir la màxima velocitat possible..
  • Moltes de les integracions amb un clic disponibles poden ser costoses quan s’utilitzen múltiples per crear el vostre lloc web.
  • Els VPS i els plans d’allotjament dedicats no inclouen una garantia de devolució.

Preu i formes de pagament

Una de les coses que més ens ha destacat en la nostra revisió InterServer són els plans d’allotjament multifacètics de l’empresa, que van des d’allotjament compartit estàndard fins a eines més específiques per a necessitats específiques. El pla d’allotjament web estàndard d’InterServer comença a partir de 5,00 dòlars mensuals i inclou l’emmagatzematge il·limitat gratuït, transferències de dades i comptes FTP per organitzar el vostre lloc web. També accediu a més de 450 aplicacions que podeu integrar al vostre lloc web, incloses integracions per a WordPress, Joomla, Magento i molt més..

Pro Hosting (el nivell de distribuïdors de l’empresa) ofereix plans que compten des d’entre 80 GB i 240 GB d’espai de disc, fins a 2000 GB d’espai de disc i comptes cPanel integrats per a tots els comptes. Podeu triar un preu mínim de 19,95 dòlars mensuals per a la capa bàsica dels plans d’allotjament Pro.

Si necessiteu un VPS, us complau saber que InterServer ofereix alguns dels plans més personalitzables del mercat. Els plans VPS més bàsics disponibles comencen fins a 6 dòlars al mes i inclouen un nucli de CPU únic, 2 GB de memòria RAM, 30 GB d’emmagatzematge SSD i 2 TB d’ample de banda de transferència. Els plans de Windows comencen a partir de 10 dòlars al mes i tenen les mateixes especificacions. Podeu triar diverses opcions del sistema operatiu, incloses Debian, CentOS, Ubuntu, OpenWall, Slackware i molt més..

Finalment, si la vostra empresa té necessitats exigents i requereix els seus propis servidors, InterServer ofereix plans que comencen a partir de 70 dòlars mensuals i disposen de 8 GB de RAM, 250 GB d’espai de disc i 4 nuclis de CPU. Podeu personalitzar cadascun dels vostres plans i obtenir fins a 24 nuclis, així com desplegar una instància del servidor en menys de 15 minuts.

Facilitat d’ús

Hem trobat que InterServer pot ser útil per a un ampli ventall d’usuaris, tot i que l’elecció del pla adequat és important per obtenir millors resultats. Els plans d’allotjament compartits estàndard de l’empresa ofereixen prou funcions que faciliten la creació, la migració o la creació del lloc web i el llançament. Inclou funcions com ara les més de 450 aplicacions disponibles d’InterServer, un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic i cPanel integrat per als vostres llocs web..

D’altra banda, el VPS i els plans d’allotjament dedicats a la companyia estan orientats a usuaris amb més tecnologia. Com que es fa que sigui molt personalitzable i flexible, l’allotjament VPS de l’empresa no inclou moltes funcions comunes, com ara el cPanel integrat..

Això vol dir que heu de configurar el servidor, la seva gestió i, a continuació, començar al vostre lloc web. Si bé els usuaris amb més experiència poden fer-ho de forma ràpida i ofereixen l’avantatge de fer tot el que vulgueu amb la vostra infraestructura, pot ser difícil per a principiants que busquin una solució plug and play..

Temps de càrrega i fiabilitat

Per a nosaltres, un dels aspectes més importants de qualsevol servei d’allotjament és el ràpid i fiable que és el seu servei. Provem cada servei d’allotjament que revisem durant diversos mesos per veure com funciona de mitjana i estem encantats de veure que InterServer pot mantenir el seu propi amb altres de la indústria..

Un dels aspectes més impressionants del servei de l’empresa és el seu temps de funcionament mitjà del 99,97%. Això és superior a la mitjana i significa que els llocs web rarament experimenten interrupcions. A més, InterServer ha tingut un bon rendiment en les nostres proves de temps de càrrega, iniciant el procés de càrrega fins a 222ms, un ràpid rendiment intens. Un dels secrets de la companyia per a aquest rendiment és la cura de no sobrecarregar els servidors, permetent només 100 usuaris nous al dia i la limitació de la capacitat del servidor al 50%.

Característiques

Les àrees on destaca la plataforma InterServer són destacades. Podeu personalitzar el vostre lloc web amb gairebé 500 integracions d’un clic com WordPress, Joomla i el sempre popular servei de comerç electrònic Magento. A més, els plans compartits de l’empresa proporcionen emmagatzematge il·limitat, amplada de banda, servidors de memòria cau SSD i un CDN integrat CLoudFlare. Tots els plans estàndards també inclouen encriptació i certificats SSL gratuïts.

Si ens agrada, necessiteu una mica més de personalització i flexibilitat. Afortunadament, amb InterServer podeu crear instàncies il·limitades de bases de dades MySQL, i alternar entre PHP 5.5, 5.6 i PHP 7. A més, podeu crear el vostre lloc web a Ruby a Rails, Python o fins i tot a PERL. Ens ha encantat també la possibilitat de triar el sistema operatiu adequat per als nostres servidors VPS.

Atenció al client

Un element clarament absent de l’InterServer és la seva falta de xat en viu. Tot i així, vam trobar que l’empresa es va compensar més que amb una gran línia d’assistència telefònica, suport de correu electrònic i ticketing en línia, que es tradueix en consultes resoltes de manera ràpida i eficaç..

L’assistència de l’empresa està disponible les 24 hores del dia amb un número gratuït, i vam trobar que els agents de l’empresa estaven professionals i ben equipats per respondre a les nostres consultes i problemes. Si preferiu trobar les vostres respostes, podeu consultar el gran fòrum de la comunitat d’InterServer o consultar alguns tutorials de la companyia..

Opinions d’usuaris de InterServer

Les nostres ressenyes tenen com a objectiu oferir una visió general de les empreses que examinem. Si voleu obtenir més informació sobre les particularitats del servei o veure les experiències d’altres, consulteu les ressenyes dels nostres clients del InterServer a continuació:

Conclusió

Si busqueu un servei d’allotjament ràpid i personalitzable, InterServer pot tenir les eines que necessiteu. Els plans d’allotjament de l’empresa van des d’un amistós per a principiants fins a nivell d’expert i us proporcionen les funcions de cada nivell per ajudar-vos a començar. Tot i que els preus d’InterServer no són els més baixos del mercat, es troben bé dins del rang competitiu i es justifiquen gràcies a una llarga llista de funcions.

Amb horaris fiables i temps de càrrega ràpids cegablement, podeu estar segur que els vostres llocs web estaran disponibles i sempre ben classificats en els motors de cerca. InterServer és una alternativa interessant si busqueu treure més profit del vostre hosting, sense haver de rompre el banc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me