Opinions d’experts sobre Opcions Opcionals Globals Virtuals (GVO)

Visió general d’experts

Hosting de qualitat & Serveis de màrqueting

Gogvo, (acrònim de Global Virtual Opportunity) va tenir el seu origen a Quebec, Canadà fa més de deu anys. El creixement de l’empresa els va portar a buscar una nova instal·lació i es va traduir en un trasllat a San Antonio, TX, el 2007, propietari del seu centre de dades i oferint als clients pràcticament totes les opcions de mida en diversos productes i serveis, inclosos serveis de màrqueting..


Horaris & Fiabilitat

Bon allotjament al centre de dades propi

Gogvo fa un cas fort per la seva fiabilitat; posseeixen directament el centre de dades i els seus continguts i, per tant, tenen el control més gran. S’inclou a la seva pàgina informativa una nota que tenen el seu propi generador en cas de fallida d’energia, cosa que cap revendedor pot oferir. Una cosa que m’hauria agradat veure és una qualificació de “Tier x” o una associació amb una altra instal·lació que ofereix una redundància, però aquests passos representen inversions importants que en última instància reflecteixen el cost per al client..

Característiques

Allotjament de bona qualitat amb moltes altres opcions

L’allotjament web és un focus fonamental per a Gogvo, ofereixen diversos paquets diferents i destaquen el seu enfocament a les operacions com a oferta de valor afegit per als seus clients, destacant que el baix cost no és l’única consideració que hauria de fer una empresa a l’hora de triar una empresa d’allotjament..

Tots els paquets d’allotjament web inclouen un espai i un ample de banda il·limitats, subdominis, comptes de correu electrònic i FTP, bases de dades MySQL i accés a l’eina de control Cpanel. La configuració i l’activació gratuïta del compte s’inclouen en un preu mensual que sembla força competitiu. Gogvo també ofereix suport 24 hores al dia tots els dies de l’any, constructors i eines de gestió gratuïtes de llocs, sense requisits de contracte i un 99,9% de temps de vida en tots els paquets..

Una de les funcions que fins ara ha estat única en la meva experiència són les eines de “màrqueting”. Una de les afirmacions que fa Gogvo és que no bloquegen els remitents de correu electrònic massiu. Tot i que el correu electrònic a granel és certament un concepte de màrqueting vàlid, personalment el trobo amb la majoria del correu massiu que rebo molt a prop del spam (si no és clar)

Els serveis per a distribuïdors s’ofereixen amb grans distribucions; la firma també ofereix programes “afiliats” que ofereixen comissions de tota la vida a diversos nivells com a mitjà perquè els clients puguin afegir els seus ingressos amb el que sembla poc esforç..

De forma estranya, el servei VPS no es trobava a la llista, però la secció del servidor dedicat va declarar que Gogvo ofereix “servidors de núvol dedicats” en lloc de servidors físics dedicats. Tot i que alguns poden considerar això com un error errònic, crec que és un enfocament vàlid per a les necessitats de moltes empreses que necessiten Infraestructura com a servei, alias IaaS.

Assistència

Suport tècnic multilingüe

Gogvo ofereix assistència en directe durant tot l’any durant les 24 hores del dia a Anglès, amb suport espanyol, rus, polonès i portuguès disponible durant hores limitades. Un element que no he trobat com a part d’un paquet de serveis ni a la pàgina de serveis de la pàgina de servei era la freqüència i la disponibilitat de còpia de seguretat; la majoria d’empreses d’allotjament sembla que enumeren una llista de còpia de seguretat com l’única responsabilitat del client o almenys animen els clients a mantenir la seva pròpia còpia de dades de còpia de seguretat.

Preu

Opcions raonables de preus

En general, els preus semblen tenir un preu raonable, tenint en compte els nombrosos serveis “il·limitats” proporcionats, així com el servei 24 hores / 7 que s’inclou amb totes les vendes..

L’allotjament personal s’ofereix a 5,56 dòlars al mes i inclou un domini; per 11,96 dòlars el mes, el paquet s’incrementa a 20 dominis.

Tots els paquets de distribuïdors inclouen termes il·limitats, però els preus es realitzen segons les especificacions del client; una cosa que definitivament es podria definir una mica millor al lloc.

Els servidors de núvols dedicats s’ofereixen a nivells “regulars” de 59 a 159 dòlars al mes, amb un paquet “bàsic” que inclou menys opcions de gestió que varien a una tarifa plana mensual de 25 dòlars..

Hi ha disponibles memòria addicional, emmagatzematge, CPU, adreces IP, etc., per a cada paquet a un preu raonable.

Resum

És bo per a la majoria de tipus de llocs

Tot i que em vaig trobar amb algunes preocupacions pel que fa als serveis de Gogvo, la companyia sembla oferir molts productes i serveis pels diners invertits. Basant-me en un clar enfocament de servei al client, confiaria que es podrien resoldre qualsevol problema abans del compromís.

Pros:

 • Preu competitiu en tots els serveis
 • Ampli espai, amplada de banda i programari

Contres:

 • Sense política de còpia de seguretat
 • El servei es pot acabar sense causa ni avís segons ToS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map