Opinions d’experts i opinió d’experts de Google Cloud Platform

Visió general d’experts

Serveis de qualitat de Google

La plataforma Google Cloud és a diferència de la majoria d’altres proveïdors d’allotjament, per la qual cosa és important tenir coneixement del que ofereixen i de quines situacions es necessita aquest servei. Google el servei està dirigit per Google, per la qual cosa òbviament està ben finançat i té tot el maquinari i la tecnologia que qualsevol pot utilitzar. Ofereixen desenes de serveis diferents, tots ells excel·lents per satisfer les necessitats dels públics específics que estan destinats a atendre.


Google Cloud Platform no és una empresa d’allotjament que s’utilitza per a un lloc web “normal”. Les opcions d’allotjament en núvol estan realment enfocades a satisfer les necessitats de grans corporacions com Spotify, Coca-Cola i altres. També es pot utilitzar com a emmagatzematge en núvol per a persones i empreses que necessiten mantenir els seus documents de forma segura en lloc fora del lloc.

Horaris & Fiabilitat

Fiabilitat immillorable

Google és conegut per moltes coses, i una d’elles és l’estabilitat. Tots els serveis que ofereix la plataforma Google Cloud tindran un funcionament perfecte. Un dels majors avantatges dels serveis al núvol és que no tenen cap punt de fracàs únic, i hi ha una excepció per treballar amb el PCC. Els vostres serveis es poden processar des de diferents centres de dades de Google per ajudar a afegir redundància i garantir que tot funciona i funciona perfectament en tot moment.

Característiques

Llista de funcions interminable

La plataforma Google Cloud té moltes funcions fantàstiques que no trobareu a cap empresa de hosting. Tenen un SDK en núvol molt agradable per facilitar la integració amb aplicacions i llocs web molt més fàcils per als desenvolupadors. També disposen d’una gran varietat d’eines de control que ajuden a garantir que tots els vostres serveis estiguin en funcionament i funcionin correctament en tot moment. Els seus serveis d’aprenentatge automàtic us poden ajudar a fer “bots” per a la comercialització, i també a diverses altres coses. També tindreu accés a la seva suite de seguretat i gestió d’identitats que us pot ajudar a prevenir el frau, la pirateria i altres problemes habituals.

La majoria de les persones que estiguin interessades en allotjar-se estaran interessades en els serveis de xarxa de lliurament de contingut (CDN). Un CDN permet allotjar un lloc web en un lloc i tenir fitxers grans o altres funcions “lliurats” des del CDN. Això és comú amb fitxers de música, imatges, vídeos i altres coses que requereixen molta amplada de banda i poder de processament.

Assistència

Ràpid & Equip de suport eficaç

La majoria de les persones mai hauran d’utilitzar el sistema d’assistència de Google ja que els seus serveis funcionen tan bé. Tanmateix, si teniu cap problema, l’equip d’assistència us permetrà solucionar-vos les solucions perquè pugueu fer una còpia de seguretat i funcionar en molt poc temps. En la majoria de les situacions, l’equip d’assistència serà més important per a la “formació” quan no sabeu utilitzar una funció específica que per solucionar un problema. Independentment de les vostres necessitats, tindreu una experiència fantàstica sempre que necessiteu ajuda d’aquest equip de professionals.

Preu

Millor preu per a tots els seus serveis

El preu és sorprenentment assequible per als serveis que esteu rebent. No tenen cap cost inicial perquè pugueu començar sense cap problema. Van informar que els seus preus dels serveis en núvol són, de mitjana, un 60% menys cars que en altres empreses. També permeten als clients pagar a mesura que passin, de manera que els preus reflectiran l’ús real en lloc d’una quota mensual fixada. En cas que ja no necessiteu cap dels seus serveis, no tindran cap tipus de comissió de baixa, així que no hi ha cap preocupació.

Usuari amigable

Molt conegut pel client

Google sempre treballa dur per garantir que els seus serveis siguin fàcils d’utilitzar per a tots els seus clients. La plataforma Google Cloud no és cap excepció. Podeu treballar a través del seu lloc web per trobar totes les funcions que necessiteu, registrar-vos en pocs minuts i tenir-ho tot en marxa. Si necessiteu ajuda, estan disponibles les 24 hores del dia per treballar amb vosaltres i aconseguir que tot configure la forma que desitgeu.

Resum

Part superior dels serveis al núvol de línia

Per als que necessiten una plataforma de núvol completa, és difícil imaginar-ne una que tindrà més a oferir que Google. Han estat innovadors en aquest sector des dels seus inicis i continuen impulsant el sobre a l’hora de presentar serveis nous i útils que poden ajudar a satisfer les necessitats dels seus clients.

Pros:

  • Funcionat per Google
  • Tones de característiques
  • Preus assequibles

Contres:

  • Sobrepeso per a moltes persones
  • No tradicional d’allotjament
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me