Opinions d’excel·lència amfitriona i opinió d’experts

Hosting expert

Bon allotjament per nivell d’entrada a llocs de mida mitjana

Host Excellense és una empresa d’allotjament consolidada i centrada principalment en solucions d’allotjament compartides. Tenen algunes opcions VPS per triar, però no hi ha servidors dedicats ni altres solucions de gamma alta. Operen fora dels Estats Units i tenen oficines als Estats Units i a Ucraïna.


Tots els serveis d’allotjament compartits ofereixen espai i disc d’amplada de banda il·limitats, juntament amb algunes d’altres funcions agradables. Estan clarament centrats en captar clients conscients del preu, ja que són barats en comparació amb la majoria d’altres empreses. Tot i això, no obstant això, tenen serveis bastant bons amb només queixes per part dels clients.

En general, és una opció d’allotjament d’allotjament molt agradable i que satisfarà les necessitats de qualsevol que només busqui un lloc web senzill sense gaires extrems. Fins i tot alguns llocs de mida mitjana tindran una bona experiència amb les seves opcions VPS.

Horaris & Fiabilitat

Serveis d’allotjament sorprenentment fiables

La majoria de les persones no tindran cap queixa sobre la fiabilitat d’aquestes empreses que allotgen serveis. Ofereixen una garantia de temps de vida del 99,9% i proporcionen crèdits d’allotjament en cas que baixin d’aquest nivell. Per descomptat, hauràs d’enviar un bitllet per poder aplicar aquests crèdits al teu compte.

Hi ha hagut clients als seus comptes compartits que s’han queixat de temps de càrrega lents i problemes similars. Normalment apunta a una empresa que està distribuint el servei d’allotjament compartit. Per descomptat, pot ser simplement una cosa fluixa, ja que és difícil de determinar, especialment amb una empresa d’aquesta mida.

Freatures

Bons serveis adaptats al seu públic objectiu

La majoria de les persones quedaran satisfets amb els serveis inclosos en tots els seus paquets. Proporcionen una amplada de banda ilimitada i un espai de disc, que és un bon avantatge de què moltes empreses s’allunyen. tots els seus paquets d’allotjament també ofereixen un bon panell de control. Per als usuaris compartits, aquesta és una solució interna, però els clients de VPS aconsegueixen fer servir la seva elecció de cPanel o Plesk.

Tothom tindrà accés a scripts per instal·lar ràpidament WordPress o altres CMS comuns. També tindran accés al seu programa de creador de llocs, a un conjunt de plantilles web gratuïtes i fins i tot a un certificat SSL gratuït.

Assistència

Opcions d’assistència millors del que s’esperava

Quan les empreses es concentren en l’allotjament compartit i altres opcions de gamma baixa, sovint es redueixen en el suport que proporcionen, però no és el cas de l’excel·lència d’amfitrió. Realment ofereixen atenció al client en directe les 24 hores del dia i fins i tot tenen a la seva disposició tant els EUA com un número internacional. El seu sistema de ticketing en línia és agradable i solen respondre amb rapidesa a la majoria dels problemes que pugueu presentar.

Tenen una bonica secció de blocs que s’actualitza no només amb consells i informació útils, sinó que també us permet saber si tenen algun tipus de problemes del servidor o altres problemes que puguin causar problemes al vostre lloc..

Preu

Preus baixos per apuntar allotjament de nivell d’entrada

Tots els preus d’aquesta empresa són inferiors a la majoria de la competència. Estan orientats clarament a aquells que només busquen solucions bàsiques d’allotjament i no volen pagar tots els extres. Tot i que això vol desitjar per als llocs que busquen créixer fora de l’allotjament bàsic, és perfecte per a la gran quantitat de persones que només busquen serveis bàsics d’allotjament a nivell d’entrada..

Velocitat

Bona velocitat a la majoria dels nivells. Alguns informes de problemes

En general, els clients d’aquesta empresa denuncien que la velocitat que carreguen els seus llocs és molt ràpida. Hi ha hagut persones que es queixaven de problemes en aquest àmbit, però en la seva majoria sembla que la gent està satisfeta amb els temps de càrrega. Com que disposen de centres de dades en diverses àrees, això pot ajudar a garantir que els servidors siguin propers als clients, cosa que sempre és agradable.

Resum

Opció d’allotjament d’entrada molt bonica

Tot i que aquesta no és una de les primeres empreses d’allotjament en línia i manquen alguns serveis clau, no afirmen que s’orientin al tipus de clients que els necessitaran. Si esteu buscant una solució d’allotjament de gamma alta, no és així. Si només necessiteu els fonaments bàsics i no voleu gastar-hi massa diners, l’excel·lència d’amfitrió és una excel·lent opció a considerar.

Pros:

 • Preus baixos
 • Els paquets inclouen tot el que necessiteu per als llocs senzills
 • Algunes bones funcions per als usuaris del nivell d’entrada

Contres:

 • No hi ha servidors dedicats
 • Alguns informes de temps de càrrega lenta
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map