ihosting Opinions dels usuaris

Visió general d’experts

Allotjament de Xile des del 2002

Ihosting és una empresa amb seu a Vina del Mar, Xile. Creat el 2002 per proporcionar serveis d’allotjament, Ihosting ha ampliat el seu negoci fins a incloure diversos altres serveis com ara el desenvolupament, el disseny, el correu electrònic i altres solucions empresarials. Amb més de 2.800 clients actius, Ihosting té clients a tot Xile.


Horaris & Fiabilitat

Allotjament sembla molt fiable

Ihosting aprofundeix en la seva pàgina per explicar que tenen diversos nivells de redundància de les seves operacions; Apareixen força rutes múltiples per a l’energia elèctrica, l’aire condicionat, el perímetre i la seguretat interna.

Característiques

Hi ha funcions d’allotjament que són força normals disponibles

Una de les principals característiques que anuncia els anuncis de Ihosting és que són propietaris del seu centre de dades. Com a res més que un revendedor, això permet a la empresa gestionar molt més que l’ús de les dades que ofereixen moltes preocupacions d’allotjament que queden almenys una “capa” eliminada de les operacions físiques. Una de les funcions del seu lloc és un comptador que mesura el rendiment ISP del client des de la seva ubicació fins a la instal·lació d’Ihosting; es tracta d’una eina senzilla, però permet als clients determinar si algun problema de resposta és el resultat del seu proveïdor local versus resposta dels sistemes de Ihosting..

La reproducció d’àudio és una altra part de les ofertes d’Ihosting, amb amplada de banda garantida, baixa latència, alta disponibilitat i els clústers d’amfitrió ubicats a Xile per permetre als clients accedir a les dades de manera perfecta en qualsevol moment. Els senyals es transmeten sense parar per permetre l’escolta per ràdio o mitjans en línia.

Hi ha disponibles diverses facetes de disseny i enginyeria. La presència web, les plataformes mòbils, l’estratègia en línia i el desenvolupament d’aplicacions s’ofereixen amb l’objectiu de proporcionar als clients un “punt únic” per a totes les seves dades i necessitats en línia..

Allotjament en núvol només s’ofereix per a la plataforma Linux; S’ofereixen diversos nivells per permetre a la petita o gran empresa obtenir la capacitat i els serveis necessaris. Hi ha servidors dedicats, però només hi ha informació bàsica disponible sense registrar-se a l’empresa.

Assistència

Horari d’atenció en directe limitat

Mentre que Ihosting té diverses línies de negoci, em va sorprendre veure que no tenien cobertura de suport en directe les 24 hores del dia; el lloc afirma que s’ofereix suport en directe de dilluns a divendres de 9: 30-14: 00 i de 15:00 a 19:30 hora local. La companyia afirma que els tècnics estan disponibles les 24 hores del dia, però les sol·licituds s’han de presentar mitjançant un fòrum “taula de cafè”; No veia una pàgina de preguntes freqüents ni un sistema de bitllets en línia al seu lloc.

Preu

Preu raonable

El paquet d’allotjament d’entrada compta amb 1 GB d’espai en disc, 18 GB de transferència de dades, 2 subdominis i 2 bases de dades, servei de correu electrònic, servei de clúster i emmagatzematge SAN a 25.000 dòlars CLP (40,12 dòlars USD) anuals; aquest pot ser un error tipogràfic, ja que la resta de preus enumerats són pressupostos mensuals. Les organitzacions amb necessitats més exigents poden optar pel paquet superior que ofereix 45 GB d’espai en disc, transferència il·limitada de dades, accés arrel i còpies de seguretat setmanals per 67.000 dòlars CLP (107,53 USD) mensuals.

Els servidors dedicats, com era d’esperar, són molt més, però ofereixen 1 TB d’espai de disc, 4 GB de RAM, transferència de dades il·limitada alimentada per un processador quad-core Xeon que funciona a 3,1 Ghz. El cost del servidor dedicat base comença en 125.000 dòlars CLP (200,61 dòlars USD) mensuals.

L’àudio en streaming comença a partir de 18.000 dòlars CLP (28,89 dòlars USD) mensuals per una taxa de bit de 128kbps, 1 transferència de dades de TB i 1 GB de servei “AutoDJ”..

A diferència de la majoria de les empreses d’allotjament, l’impost sobre el valor afegit de Xile (IVA) s’inclou amb tots els serveis; això augmenta el valor ofert ja que l’IVA és sovint del 15 al 22%.

Tal com s’esperava, els serveis de disseny i enginyeria es cotitzen individualment en funció de les especificacions del client.

Resum

Opció d’allotjament molt bonica per a aquesta regió

Ihosting sembla ser una organització molt fiable dedicada a subministrar a empreses petites de mida empresarial serveis d’alta qualitat amb innovació i prestació de serveis com a objectius principals.

Pros:

  • Entorn molt controlat
  • Tenen el seu propi centre de dades
  • Opcions de desenvolupament i disseny disponibles

Contres:

  • Sense suport en directe les 24 hores
  • No hi ha servidors dedicats disponibles
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me