Digital Ocean Review i Opinió d’experts

Visió general

DigitalOcean Cloud Hosting: barat & Elegant

DigitalOcean és un jugador relativament nou al mercat de hosting. Probablement, aquesta és una de les raons per les quals tenen ofertes tan fantàstiques. Aquest amfitrió al núvol pot satisfer fàcilment les necessitats d’un lloc web de petita a mitjana, a causa de les grans característiques de maquinari i els preus increïbles. Els novells núvols poden maximitzar la seva experiència posant en compte la impressionant base de coneixement de la DO.


Fins i tot el servidor de núvol més barat (només $ 5 / mo.) Inclourà un disc dur SSD, que farà que el vostre núvol funcioni a velocitats extremadament altes. Els panells de control fàcils d’utilitzar i les API flexibles són només un parell de funcions que convertiran el vostre treball amb DigitalOcean en una experiència completament positiva.

Per què escolliu DigitalOcean Cloud Hosting?

 • Preu horari o mensual
 • SSD a cada núvol
 • Característiques d’ample de banda excel·lents
 • Desplegament del servidor en 55 segons.
 • API flexible

Voleu saber si DigitalOcean Cloud Hosting és adequat per a vosaltres?

Comprovem-ho…

Horaris & Fiabilitat

Uptime perfecte & Funcions de seguretat

Com que DigitalOcean és el nou nen que es troba a la xarxa, la majoria de sistemes de prova en temps lliure tenen poques dades sobre l’estabilitat dels seus núvols. Els resultats que vostè llauna trobareu que són 100% temps de funcionament, un número gairebé increïble, però seguirem atents a això, per descomptat, obtindreu un SLA de 99,99% de temps de vida, que és un estàndard de mercat.

DigitalOcean ofereix una quantitat decent de funcions de seguretat per garantir un rendiment estable al núvol, incloses les còpies de seguretat nocturnes del servidor. Una altra bona manera de protegir les vostres dades és fer una instantània del servidor, que també és possible amb DO. La redundància i la capacitat dels núvols estan garantides per xarxes de nivell 1 i connexions 10-gig-E.

Característiques

Especificacions excel·lents pel seu preu

Tot i que no comptem els preus baixos cobrats pels servidors d’aquest amfitrió, la imatge dels núvols de DigitalOcean és realment impressionant. En primer lloc, el seu servidor virtual inclou discs durs RAID SSD, que semblen ser l’única oferta del tipus al mercat. A més, obté opcions de memòria decents i possibilitats de transferència adequades.

Juntament amb el desplegament del servidor de 55 segons i la xarxa Tier-1, tenen màquines virtuals basades en el KVM o Kernel. Aquesta solució s’utilitza per a la virtualització d’alt nivell que fa que els servidors Linux funcionin més ràpidament i de forma més segura.

Aquesta empresa guanya diversos punts addicionals per proporcionar detalls de maquinari. Disposen de racks Hex Core, memòria RAM ECC dedicada i el seu SSD RAID, que semblen impressionants.

Característica
Descripció
Espai de discTots els servidors virtuals del núvol disposen d’almenys 20 GB d’emmagatzematge alimentats amb SSD. L’oferta principal inclou 960 GB.
CPUTots els servidors del núvol poden tenir entre 1 i 24 vCores, que és un gran ventall per triar.
Ample de bandaEls diferents plans inclouen 1TB-10TB gratuït i 0,02 dòlars per cada GB següent. Tant el trànsit públic com intern funciona a 1 GB / sec.
RAML’oferta més barata té 512MB. El més car, al seu torn, li concedirà 96 GB de RAM, un nombre enorme, efectivament.
Panell de controlDisposen del seu propi tauler de control personalitzat amb totes les funcions necessàries. També està disponible per a una prova gratuïta.
Sistema operatiuNo donen molta informació, però és probable que tinguin només distribucions de Linux com CentOS, Debian, Fedora i Ubuntu.

Assistència

Decent per a un principiant

DigitalOcean té un enfocament especial en el servei d’atenció al client. Si bé no hi ha cap número de telèfon publicat, podeu contactar fàcilment per correu electrònic o xat en directe. Les opinions dels clients suggereixen que no tindreu cap raó seriosa per contactar amb ells ja que els seus núvols funcionen molt bé.

La connexió amb DO a les xarxes socials pot resultar ser un altre mètode de contacte, ja que DigitalOcean és molt actiu a les xarxes socials, sobretot a Twitter.

Els extres de suport que ofereix aquest amfitrió de núvols són impressionants. Tenen un bloc d’empresa, un fòrum i un gran conjunt d’articles i tutorials units a DigitalOcean Community. Això és molt convenient perquè el consumidor mitjà nou que tingui allotjament en núvol provant el servei per primera vegada.

 • Fòrum i bloc
 • Impressionant base de coneixement
 • Twitter i Facebook actius
 • Xat en directe
 • No hi ha número de telèfon
 • Temps de suport poc clar

No hem trobat cap informació sobre garanties de devolució, períodes de prova o fins i tot polítiques de cancel·lació / cancel·lació.

Consulteu la política completa i actualitzada de Digital Ocean:
https://www.digitalocean.com/tos

Preu

Fira. Barat. Sorprenent.

DigitalOcean ofereix punts de preu feliços i un sistema de preus excel·lent. Ofereixen els dos sistemes de preus més populars: mensuals i horaris. Aquest amfitrió del núvol té preus raonables per les tarifes horàries, cosa que significa que no pagareu gaire la quota mensual encara que el vostre núvol funcioni la major part del temps.

Seria tot un repte si decidíssiu trobar un altre host del núvol que ofereixi disc dur SSD i 512MB per només 5 dòlars / mes. Això fa que DigitalOcean sigui una opció destacada per als principiants del núvol. Podeu implementar molts servidors i no us costarà molts diners. Fins i tot els preus dels serveis addicionals són excel·lents: 0,02 dòlars per GB de trànsit addicional és una gran oferta.

Nota: DigitalOcean ofereix 10 plans per a clients d’allotjament en núvol. Visiteu el lloc web de l’empresa per obtenir més informació detallada sobre preus.

Usuari amigable

Tauler personalitzat i molts bons

Aquest amfitrió de núvols fa tot el possible per fer que els núvols DO siguin fàcils d’utilitzar. La gestió del servidor es realitza mitjançant el seu tauler de control personalitzat que té una interfície extremadament còmoda i moltes eines útils. Només necessiteu un parell de clics per canviar la mida, captura de pantalla o crear un servidor, per exemple. Tot i això, aquests dies no us ofereixen una aplicació per a mòbils, que és un desavantatge clar.

El lloc web de l’empresa està ben planificat. Només triguen uns moments per obtenir tota la informació necessària i registrar-se. Fins i tot podeu provar gratuïtament el seu tauler de control, sempre que us registreu al lloc.

 • Navegació perfecta per a llocs web
 • Tauler de control fàcil d’utilitzar
 • Pla de diversos servidors en núvol
 • Eines de gestió convenients

Resum

Malgrat un parell de petits inconvenients, tenen grans característiques d’allotjament en núvol, preus excel·lents, funcions increïbles, una àmplia base de coneixement i un tauler de control personalitzat, i això només és una llista modesta dels seus avantatges. Per descomptat, això pot canviar amb el pas del temps a mesura que s’aconsegueixin més clients, però en aquest moment podeu gaudir dels nombrosos avantatges d’aquest host cloud.

Pros

 • KVM i API flexible
 • Xarxa de nivell 1
 • SSD RAID a cada rack
 • Gran preu
 • Tauler de control convenient

Contres

 • No hi ha aplicacions mòbils
 • Només els núvols públics
 • Funcions de suport vagues
 • només proporciona 1 IP
 • el servidor pot ser lent de vegades
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me