3 comentaris bàsics i opinió d’experts

Visió general

Amfitrió nord-americà amb moltes funcions

3 Essentials és un amfitrió amb seu als Estats Units que ofereix solucions d’allotjament web per a tothom, des d’individus fins a grans empreses. Tenen seu a Carolina del Nord al Parc del Triangle de Recerca, on els seus veïns són empreses com IBM i Microsoft. A més de paquets estàndard de Linux i Windows compartits, 3 Essentials també ofereixen hosting de WordPress i DNN.


3 Essentials també disposa de diversos paquets d’allotjament dedicats i els clients poden aprofitar un creador web senzill i fàcil d’utilitzar per facilitar el procés de construcció del seu lloc web..

Horaris & Fiabilitat

Sempre amunt, sempre fiable

3 Els fonaments bàsics són molt fiables a l’hora de l’horari. Rarament hi ha cap ruptura en el servei i la seva velocitat és constant al llarg de qualsevol, independentment de la mida del vostre lloc web. Com en molts proveïdors d’allotjament web, 3 Essentials prometen un 99,99% de vida, però a diferència de molts altres, realment aconsegueixen complir aquesta promesa.

El temps d’aturada pot ser una de les molèsties més grans que fan front els propietaris de llocs web, un lloc web que es queda en retard o no tan sols frustra els propietaris, sinó també els clients, cosa que és dolenta per als negocis. La seva fiabilitat és fàcilment el millor que 3 Essentials han de fer per ells.

Característiques

Una àmplia gamma de funcions

Les funcions són un dels punts forts de 3 allotjaments essencials, destacant per què es tracta d’un proveïdor d’allotjament per a persones que saben el que fan o han creat i executat llocs web abans. Podeu triar entre una gran quantitat de paquets d’allotjament i sistemes operatius, i els panells de control són abundants i fàcils de navegar.

3 Essentials també disposa de paquets que incorporen funcions de WordPress (que ofereixen als blocaires una manera senzilla i ràpida d’acollir el seu propi bloc), les funcions Anti-Spam i TweetAdder, que poden reforçar encara més el potencial del vostre lloc web..

Característica
Descripció
Espai de disc i ample de bandaL’emmagatzematge i transferències no modificades estan disponibles a tots els paquets d’allotjament.
Constructor de llocsHi ha disponible un creador de llocs.
Correu electrònicHi ha 25 comptes de correu electrònic, inclosos POP, IMAP i SMTP.
EstadístiquesLes estadístiques web estan disponibles per als plans d’allotjament compartits.
Accés FTPHi ha accés FTP disponible, amb comptes addicionals al punt més alt.
DominisEl pla d’allotjament compartit més car atén 6 noms de domini, mentre que les opcions més barates tenen només 1 domini.
MySQLLes bases de dades MySQL estan disponibles, amb 1 base de dades per a l’opció més barata.
Carros de la compraPer a plans de hosting compartit, hi ha disponibles diversos carretons de compra.

Assistència

Atenció al client sensible però freda

L’única cosa que permet deixar tres elements bàsics és el seu suport. El seu personal és molt conegut, però de vegades pot tenir la sensació que estigués parlant amb un ordinador o un mur de maó preprogramat. Els manca la compassió i el toc humà que necessiten i desitgen molts clients. Si teniu un problema o si feu una pregunta, us ajudaran, però no sempre amb molta rapidesa i no sempre amb molta coherència. Pot ser que estigui bé per als que tingueu la idea tècnica, però si necessiteu que algú us tingui la mà i que us guiarà per qualsevol procés complicat, pot ser que aquest host no sigui per vosaltres..

Els avantatges del suport són l’accés a una instal·lació de xat en viu que pot accelerar el procés i una àmplia base de coneixement que emmagatzema informació fàcilment accessible en un format de resolució de problemes, permetent passar el personal de 3 serveis bàsics d’atenció al client..

Preu

Paquets d’allotjament a preus molt raonables

El preu dels 3 paquets Essentials està a l’altura del que espereu d’un amfitrió d’aquest calibre. Si voleu un lloc senzill amb un temps de funcionament fiable, podeu recollir un pla d’allotjament compartit per un preu mínim de 4 dòlars al mes. Si voleu tenir el vostre propi servidor dedicat, mirareu de pagar més de 150 dòlars al mes. Els hosting VPS són algunes de les millors ofertes, amb paquets que comencen a tan sols 8 dòlars. L’oferta més cara de 3 Essentials és una enorme quantitat de 256 dòlars al mes, però amb tota equitat obtindràs definitivament el que pagues..

Usuari amigable

Deixa’t amb una mala atenció al client

Com s’ha esmentat anteriorment, l’assistència al client és molt robòtica i sensible, cosa que pot donar fred als usuaris que no saben realment el que fan. També hi ha alguns punts negatius amb el lloc en si, inclosos els problemes que semblen augmentar durant el procés de creació del compte, i quan esteu enganxats en un bucle frustrant i no podeu anar enlloc, i l’única assistència és la de l’assistència al client que. no té el toc personal, les coses poden resultar increïblement molestes.

Malgrat això, de vegades el procés de configuració pot passar sense enganxament i el tauler de control és fàcil de navegar.

Resum

Una elecció digna, però amb un suport al client decebedor

En general, si voleu un amfitrió que us proporcioni més avantatge, un que ofereix una àmplia gamma de paquets i un que és fiable, aleshores 3 Essentials és una bona elecció. Tanmateix, si sou nous a l’allotjament web i voleu que algú us ajudi a entrar en aquestes aigües preocupants per primera vegada, pot ser que tres elements bàsics no us convinguin.

Si no hi ha problemes, 3 Essentials és l’amfitrió perfecte; el temps de funcionament és inigualable, el preu és excel·lent i hi ha una bona selecció de paquets i funcions disponibles, però, si hi ha alguna cosa, podríeu introduir-vos al costat dolent de 3 Fonaments bàsics: el servei d’atenció al client.

Pros i contres:

Pros:

  • Una gran atenció al client.
  • Una llarga llista de funcions i capacitats.
  • Preus fantàstics.
  • Un servei excel lent i fiable.
  • Garantia de devolució.

Contres:

  • Atenció al client deficient.
  • De vegades molt frustrant, sobretot durant la configuració.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me