100TB.com Opinions d’usuaris

Visió general

Un dels millors servidors dedicats d’allotjament a tot el món

100 TB estan especialitzats en oferir hosting dedicat, amb una reputació immillorable de fiabilitat i alguns dels millors paquets d’allotjament de la indústria. Els 100 TB són perfectes per a venedors, tenen experiència, el seu personal d’assistència és molt competent i també hi ha diversos paquets de compensació que ofereixen perquè incloïn qualsevol cosa que faci de caça i perdreu diners i / o negocis com a resultat..


100 TB tenen oficines als Estats Units i Regne Unit i des de fa anys ofereixen solucions d’allotjament a clients de tot el món.

Horaris & Fiabilitat

Sempre amunt, sempre ràpid

El temps de funcionament de 100 TB està realment ininterromput. Molts clients denuncien poc o sense temps al llarg dels mesos o anys, cosa que converteix 100 TB en una empresa realment única i l’elecció perfecta per a distribuïdors que necessiten un allotjament de qualitat, dedicat i fiable que torni a funcionar en línia en tot moment. Sembla inevitable que tots els servidors estiguin caiguts en algun moment, però amb 100 TB realment podríeu parpellejar i perdre’l.

La fiabilitat és el seu punt fort i la raó per la qual moltes empreses les han escollit per a altres proveïdors de hosting dedicats. S’enorgulleixen d’oferir fins a un 600% més de banda ampla que els seus rivals.

Característiques

Una gran quantitat de funcions

100 TB té un bon grapat d’opcions dedicades al servidor, juntament amb una escala lliscant de servidors en núvol on els clients poden triar entre i 1 i 14 nodes, amb un preu conseqüent i assequible. Proporcionen una interfície fàcil d’utilitzar, suport constant de correu electrònic i suport telefònic, una garantia de devolució de diners i diverses opcions de pensió.

100 clients de TB poden triar entre servidors basats en Linux i en Windows, tots dos amb una varietat d’aplicacions i opcions compatibles..

Característica
Descripció
Espai de disc i ample de bandaL’opció més barata inclou 8 GB de RAM, 100 TB d’amplada de banda i 2 TB d’espai de disc dur.
Constructor de llocsNo hi ha cap creador de llocs disponible per a 100 TB.
Correu electrònicEl correu electrònic no està disponible ja que es tracta de tractaments de 100 TB estrictament en servidors.
EstadístiquesLes estadístiques web no estan disponibles, ja que tracten 100 TB estrictament en servidors.
Accés FTPÉs possible l’accés FTP als servidors.
DominisEls dominis no estan disponibles, ja que tracten 100 TB estrictament en servidors.
MySQLÉs possible l’assistència MySQL per a aquests servidors.
Carros de la compraEs tracta d’un host host del servidor, de manera que tot i que es pot afegir manualment, no s’integren al programari ja que es troben amb un lloc web d’allotjament compartit.

Assistència

Sempre a la mà, sempre ràpid, sempre servicial

El suport de 100 TB està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Tenen bases tant al Regne Unit com als Estats Units, i tot el seu personal és coneixedor, parlant de manera nativa i persones que tenen una idea tècnica que saben de què parlen. Asseguren als clients que els apassiona el que fan i faran tot el possible per solucionar qualsevol problema i respondre qualsevol pregunta i, segurament, segueixen aquestes promeses, oferint un servei molt ràpid i de gran ajuda a totes les hores del dia..

Preu

Bons preus per a bons servidors

100 TB són un proveïdor d’allotjament dedicat, la qual cosa significa que els seus paquets i els seus preus són fora de la gamma de particulars i de petites empreses. El seu paquet de servidors deduït més barat, i també el seu venedor més gran, té un preu de poc més de 200 dòlars al mes i ofereix 8 GB de memòria RAM, 100 TB d’ample de banda i 2 TB d’espai d’emmagatzematge. També tenen un paquet que proporciona encara més espai i més velocitat, costant poc menys de 350 dòlars al mes.

Aquests paquets d’allotjament dedicats són perfectes per a qualsevol negoci que necessiti molt d’espai i processadors una gran quantitat de clients, però 100 TB també ofereixen alguns paquets d’allotjament en núvol, a partir de només 20 dòlars mensuals per un sol node i que s’estenen a 168 dòlars al mes. per a 14 nodes.

Usuari amigable

És bo per a aquells que saben el que fan

Els 100 TB no són difícils d’utilitzar, però no s’han creat tenint en compte la senzillesa i la facilitat d’ús. La 100 TB està orientada a empreses i desenvolupadors, persones que estiguin disposades a gastar molts diners en servidors potents i sàpiguen utilitzar-los quan els aconsegueixin. No és massa complicat d’utilitzar, però requerirà d’una experiència prèvia amb servidors dedicats o hosting al núvol. Qualsevol usuari nou en aquest àmbit i que no tingui assistència de professionals de la informàtica o desenvolupadors pot lluitar per navegar per la pròpia interfície i necessitarà ajuda per part del personal d’assistència o d’un empleat tècnic..

Resum

Una elecció sonora per a aquells que volen velocitat i fiabilitat

En general, si busqueu un servidor dedicat fiable i ric en funcions o un servidor al núvol, no podreu equivocar-vos gaire amb 100 TB. Ofereixen alguns dels paquets d’allotjament més àmplia i potent, que es mostren a l’abast de proporcionar una elite i un nivell immillorable de qualitat i servei..

Tots els paquets d’allotjament de 100 TB es poden dimensionar i es poden adaptar per a qualsevol negoci, de manera que es converteixen en l’amfitrió web perfecte per a grans i grans empreses i distribuïdors..

Pros i contres:

Pros:

  • Ideal per a empreses i llocs web més grans.
  • Preus altament competitius per a paquets dedicats a allotjament de servidors.
  • Servidors ràpids i fiables.
  • Una gran quantitat de funcions.

Contres:

  • No hi ha opcions per a empreses petites o particulars.
  • No hi ha cap garantia de devolució o política de cancel·lació.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me