Autor: Eliran Ouzan

Les empreses i les empreses noves han de fer front a una nova amenaça: els pirates informàtics. Probablement heu sentit a parlar de pirates informàtics i ciberdelinqüents als llocs web i de publicar informació sensible al gran públic.


Per mantenir la informació del lloc web segura, heu de considerar la seguretat que és el vostre allotjament web. A mesura que s’aconsegueixi més visitants al vostre lloc, probablement escollireu un pla més car per proporcionar-vos els recursos que necessiteu per gestionar els nivells més elevats de trànsit. A mesura que el vostre lloc web creix, potser hi ha més oportunitats perquè els pirates informàtics es vulguin introduir al vostre lloc.

Quan escolliu el vostre allotjament web segur proveïdor, heu de fer una investigació acurada. Alguns proveïdors utilitzen servidors obsolets i mantenen un manteniment deficient, mentre que altres no. Sovint és complicat determinar quins amfitrions web tenen els serveis que necessiteu.

Per què necessites allotjament segur

Malauradament, no tots els proveïdors d’allotjament web o dissenyadors web actuaran amb el millor interès del vostre interès. Actualment, hi ha molts sistemes poc ètics i empreses desitjoses d’utilitzar el vostre correu electrònic per fer correu brossa i el vostre lloc web per als seus anuncis. Tenir un proveïdor d’allotjament segur és vital per protegir les vostres dades contra fraus i que el vostre servidor estigui en funcionament durant tot el dia i cada dia. Aquí teniu sis funcions que heu de tenir en compte

Sis característiques principals dels plans d’allotjament segurs

Sense saber què buscar, pot ser difícil identificar quines empreses d’allotjament tenen servidors altament segurs (comproveu quines són les empreses d’allotjament d’allotjament més importants aquí). Tingueu en compte aquestes funcions per assegurar-vos que trobeu el millor proveïdor d’allotjament segur.

RAID

El RAID és un sistema especial per a la protecció de dades. Fins i tot si el sistema es bloqueja, el RAIS manté els vostres fitxers a l’espai de spammers o virus. Si veieu que un host web té servidors amb RAID preinstal·lats, això és un bon signe. Tanmateix, aquesta característica és bastant cara, de manera que la majoria de plans compartits no la inclouran. Alguns host web ofereixen RAID per un suplement: esbrineu tants detalls com abans de realitzar una compra.

Centre de dades segur

Els desastres naturals poden produir-se en qualsevol moment. Els huracans, l’escassetat d’energia i els terratrèmols podrien destruir la integritat i la seguretat si no heu escollit un proveïdor de lloc web segur. Alguns dels millors proveïdors d’allotjament us oferiran les seves instal·lacions segures, els generadors d’energia dièsel i altres mesures de protecció. També presteu atenció a la ubicació dels centres de dades del vostre proveïdor web: prefereixi les zones que no estan exposades a desastres naturals..

Horaris

L’horari és el temps en què el vostre lloc web es manté en línia i els vostres clients hi poden accedir sense cap problema. La majoria dels servidors web diuen que proporcionen un temps de funcionament 100% i, en la majoria dels casos, això no és cert. L’únic tipus de pla d’allotjament que pot donar-vos una garantia de servei al màxim del 100% és l’allotjament en núvol, fa uns vuit anys, l’allotjament en núvol tenia una mala reputació de no ser tan segur com altres tipus d’allotjament de llocs web. Tanmateix, això no és cert. L’allotjament al núvol és igual de segur que d’altres, i també pot oferir una gran garantia de temps de vida.

Tanmateix, si no necessiteu o voleu allotjament en núvol, és correcte tenir un proveïdor d’allotjament web segur amb una garantia de màxima durada del 99,9% o superior. Com més a prop sigui al 100%, menys temps d’aturada tindreu. Tanmateix, les escassetats breus no sempre són dolentes, sobretot si teniu un inici sense molts visitants del lloc web fora del bateig. En aquest cas, és la vostra millor aposta per buscar hostes web segurs que prometin reemborsar els temps d’inactivitat.

Còpia de seguretat

Moltes empreses inclouen la possibilitat de fer una còpia de seguretat de les seves dades per a casos d’emergència. Les opcions més habituals són les còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals. Per descomptat, les còpies de seguretat diàries són les millors. Això us permetrà restaurar la versió més recent del vostre lloc web en cas que el servidor baixi.

A més, alguns hostes web ofereixen una còpia de seguretat manual, que és encara millor: podeu fer-ho cada cop que actualitzeu alguna cosa als llocs web. Finalment, molts proveïdors de serveis tenen límits de còpia de seguretat (per exemple, 10 Gb màxim), per la qual cosa és important llegir bé totes les condicions de còpia de seguretat abans de comprar un pla d’allotjament.

Abans d’iniciar-vos amb un proveïdor d’allotjament segur, aquí teniu algunes de les coses que heu de tenir en compte:

Es automatitzen les còpies de seguretat?
Quantes còpies de seguretat es conserven?
Què intuïtiu és el procés de còpia de seguretat?
On es fan còpies de seguretat de les dades?
Hi ha algun cost relacionat amb les còpies de seguretat?

Per descomptat, si utilitzeu WordPress, fins i tot podeu optar per un complement de WordPress gratuït o de pagament que faci una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc web. Si alguna cosa va malament i el vostre lloc piratejat, podeu reiniciar el lloc web fins que no hi hagués cap problema.

Reiniciar manual

El reinici manual és un servei inclòs en VPS i paquets d’allotjament dedicats. Us permet utilitzar un tauler de control per reiniciar el vostre servidor dedicat o virtual. Això és excel·lent per fer actualitzacions importants. A més, es pot reiniciar manualment si es detecten alguns problemes al servidor. Primer podeu intentar reiniciar el rack si el problema continua, sempre podeu contactar amb el servei d’atenció al client del vostre hoste web. Els millors tipus de plans d’allotjament garantits comptaran amb un servei d’atenció al client 24 hores al dia, de manera que podreu resoldre els vostres problemes el més ràpidament possible.

Noms de domini de primer nivell

El nom de domini del lloc web que trieu és vital per als llocs més segurs del vostre lloc web. Els dominis de primer nivell com .com o .org són els més populars, però altres TLD són cada cop més populars. Podeu pensar que utilitzeu un TLD més recent per obtenir un nom de domini millor. Tot i això, els nous TLD com .men, .click. O .work són alguns dels TLD més arriscats a Internet. Si aneu amb un TLD que no és una de les versions més tradicionals, investigeu prèviament per assegurar-vos que el nom de domini que trieu és segur..

Més consells sobre seguretat

Al final, voldríem donar un altre parell de consells per mantenir el vostre lloc web més segur. Primer de tot, llegiu les ressenyes de cada host web que tingui les funcions que necessiteu. Els fòrums també són excel·lents per obtenir informació sobre aquest o això quan es tracta d’una empresa d’allotjament web i la seva seguretat.

També podeu parar atenció als números de clients per servidor. Tot i que la majoria d’empreses d’allotjament no compleixen aquests límits, menys prometen, menys clients / servidor tindran i millor per al seu lloc web.

Només recordeu: la seguretat és molt important. Especialment si tracteu informació confidencial dels vostres clients, heu d’assegurar-vos que manteniu el vostre lloc el més segur possible. No ho oblidis quan escolliu una empresa d’acollida web segura i el vostre projecte web es mantindrà saludable i eficient.

Continua

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me