Com utilitzar els contenidors per a Docker amb AWS EC2

Introducció

En els darrers anys, l’ús de tecnologia de contenidors com Docker ha augmentat dràsticament en institucions de diferents sectors. Com a resultat, proveïdors de núvols tan populars com Amazon i Google han inventat eines avançades per donar-hi suport. Alguns d’ells inclouen Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) i el Registre de contenidors EC2 (ECR). EC2 és un producte preferit que proporciona servidors virtuals escalables al núvol, mentre que Amazon ECS és un servei web d’Amazon que s’utilitza per executar i gestionar aplicacions Docker en un grup escalable d’instàncies EC2..


En aquest article, veurem com desplegar un contenidor Docker en un sol servidor en AWS.

Anem!

Desplegament de contenidors de docker

Per començar, analitzarem com executar un servidor en AWS instal·lant i executant manualment Docker. També t’ensenyarem a executar imatges de Docker en AWS? Bé, perquè el procés tingui èxit, caldrà un servidor. En aquest cas, podeu anar a parar a AWS EC2 que permet que un servidor virtualitzat conegut com a instància EC2 arrenqui fàcilment.

Pas 1: configurar la instància EC2

Dirigiu-vos al vostre AWS i feu clic a l’enllaç disponible que us dirigirà a la consola EC2. Feu clic a Instància d’inici:

A continuació, per ajudar-vos a executar EC2 amb èxit, seleccioneu una Amazon Machine Image (AMI). AMI conté tots els components del programari necessaris per configurar-lo i llançar-lo al vostre servidor. AWS ofereix tones d’opcions gratuïtes i de subscripció incloses MYSQL, AMIs o Windows. En aquest cas, escollirem Amazon Linux AMI.

A continuació, seleccioneu el botó Tipus d’instància que determina el tipus de CPU, emmagatzematge, capacitat de xarxa i memòria necessària durant la instal·lació. Tria t2.micro, i prem el botó següent, com es mostra a continuació:

Feu clic al botó anterior per conservar la configuració predeterminada de totes les funcions d’instància fins arribar a la pàgina de configuració de seguretat. Aquesta pàgina conté normes de tallafoc per controlar el trànsit del sistema. De manera predeterminada, tots els ports nous estan bloquejats, de manera que s’utilitzarà aquesta pàgina per permetre les sol·licituds HTTP i SSH entrants procedents de qualsevol font. No oblideu anomenar el clúster de seguretat i feu clic a Revisar i llançar botó:

En aquesta pàgina, toqueu el botó Llançament i veuràs una pàgina emergent que requereix que seleccionis un Parell de claus. Inclou una carpeta de clau pública i privada que s’utilitza per enllaçar amb la instància EC2 mitjançant SSH. Feu clic al botó “crear un nou parell de claus” i poseu el nom a la vostra clau. Continua i descarrega el teu parell de claus.

Ara podeu desar el fitxer clau en un lloc segur del vostre sistema. Continua per llançar les instàncies. Això us ha de dirigir a la pàgina de llançament. Feu clic al “Veure les instàncies ” botó per accedir al Instàncies EC2 pàgina.

En aquesta pàgina, veureu tota la llista d’instàncies EC2 presents. Per obtenir més detalls, feu clic al fitxer nou d’instància EC2 d’aquesta pàgina. Veureu l’adreça pública i l’hora de llançament. Copieu l’adreça IP, ja que la fareu servir a SSH per instal·lar Docker.

Instal·lació del docker

A continuació, instal·leu Docker a la instància EC2. A la ubicació on s’ha desat el par de claus, obriu el terminal i escriviu l’ordre següent:

> cd ~ / my-aws-par-claus
> chmod 400 my-ec2-key-pair.pem
> ssh -i my-ec2-key-pair.pem ec2-user @

Si escriviu la informació correcta, haureu de tenir la informació següent:

__ | __ | _)
_ | (/ Amazon Linux AMI
___ | \ ___ | ___ |

https://aws.amazon.com/amazon-linux-ami/2015.09-release-notes/
[ec2-user] $

Ara, aneu endavant i instal·leu Docker:

[ec2-user] $ sudo yum actualització -y
[ec2-user] $ sudo yum install -y docker
[Ek2-user] Comença el docker de servei sudo $

Incloure el ec2-user al conjunt d’arxiu i executeu-ne l’ordre sense haver d’utilitzar-lo sudo. Haureu de tancar la sessió i tornar a iniciar la sessió per aplicar aquest procés:

[ec2-user] $ sudo usermod -a -G docker ec2-user
[Usuari ec2] $ sortida

> ssh -i my-ec2-key-pair.pem ec2-user @

[ec2-user] $ docker info

Si ho feu tot correcte, l’ordre anterior hauria de mostrar tones d’informació sobre la instal·lació de Docker sense mostrar cap error. Ara podeu executar la vostra imatge. En aquest cas, farem servir l’aplicació web de formació per obtenir una cosa així:

[ec2-user] $ docker run -d -p 80: 5000 training / webapp: última aplicació python.py

Notareu el text “-p 80: 5000” que comanda Docker al vostre contenidor per enllaçar el port 5000 al port 80 situat a la instància EC2. Proveu si el procés ha passat mitjançant l’ordre següent:

[ec2-user] $ curl http: // localhost
Hola món!

Si obteniu el missatge “Ajuda món”, sabeu que el vostre contenidor Docker s’està executant al núvol AWS.
Desplegar el contenidor del port

Ara és el moment d’executar el primer contenidor.

Crea un Nginx contenint escrivint la següent comanda:

[ec2 -user @ ip – 172 -31 -8 -51 ~] $ docker run -d -p 80:80 – -nom nginx nginx
No es pot trobar la imatge “nginx: més recent” localment
més recent: extreure de la biblioteca / nginx
94ed0c431eb5: tira complet
9406c100a1c3: tira complet
aa74daafd50c: tira complet
Digest: sha256: 788fa27763db6d69ad3444e8ba72f947df9e7e163bad7c1f5614f8fd27a311c3
status: imatge més recent descarregada per a nginx: Darreres
b60fe57f39f49b7de72e6ceff7d1333ea5b2f6a13952064a831cd634e8b5c3c
[ec2 -user @ ip – 172 -31 -8 -51 ~] $

Executeu l’ordre del docker per confirmar que s’ha creat un contenidor nginx amb èxit:

[ec2 -user @ ip – 172 -31 -8 -51 ~] $
Identificador de contenidor IMATGE DE COMANDAMENT ESTATS CREATS PORTS NOMS
60fe57f39f4 nginx "daemon nginx -g ‘…." Fa 12 segons més de 12 segons 0.0.0.0:80->/ tcp nginx
[ec2 -user @ ip – 172 -31 -8 -51 ~] $

L’últim pas és visitar el nom públic DNS al navegador hauríeu de tenir una cosa així:

Ara que heu desplegat amb èxit Docker Container o AWS EC2, tot sembla perfecte. Tot i així, podeu experimentar alguns problemes amb l’automatització i la integració quan feu servir el procés manual anterior.

 • El primer és l’automatització, ja que el procés anterior implica desplegar un contenidor Docker a una sola instància EC2. Així, com podeu fer el desplegament de diversos contenidors a diverses instàncies EC2?
 • El següent és la integració. Quan utilitzeu el contenidor Docker al núvol AWS, només és una part de tot el procés de configuració. Però necessiteu integrar Docker amb la resta d’estructures del vostre sistema.

Per resoldre aquests problemes, podeu utilitzar el servei de contenidors EC2 (ECS) que requereix que creeu un grup o clúster ECS que representi un conjunt d’instàncies EC2 sota l’ECS. A continuació, especifiqueu el contenidor que cal executar i deixeu-lo a ECS per desplegar aquests contenidors al clúster, inclòs el desenvolupament de versions més recents i l’ús per integrar altres estructures AWS..

L’ECS pot ser útil per gestionar diferents contenidors Docker en diverses instàncies EC2.

Conclusió

Enhorabona! Ara heu après com configurar i desplegar correctament els contenidors Docker a AWS EC2. Gràcies per llegir-lo fins ara, esperem que aquesta informació sigui útil per a aquells que queden bloquejats a la instal·lació i desplegament de Docker a EC2.

Consulteu aquests tres millors serveis d’allotjament web

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

ChemiCloud

Preu inicial:
2,76 dòlars


Fiabilitat
10


Preu
9.9


Usuari amigable
9.9


Assistència
10


Característiques
9.9

Llegiu comentaris

Visita ChemiCloud

Articles relacionats amb la informació

 • Com utilitzar els contenidors per a Docker amb AWS EC2
  expert
 • Com utilitzar els contenidors per a Docker amb AWS EC2
  expert
 • Com allotjar un lloc web a AWS Lightsail
  intermèdia
 • Com configurar cPanel en AWS
  intermèdia
 • Com configurar un cluster d’eixams de Docker en un servidor VOS o CentOS 7 VPS o Centres
  expert
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me