Com utilitzar el gestor de fitxers al tauler web de cPanel

El Gestor de fitxers del cPanel és una eina indispensable que permet als usuaris gestionar els seus llocs web mitjançant HTTP en lloc de l’eina FTP o d’aplicacions de tercers. És una característica menys sofisticada que proporciona tota la funcionalitat bàsica necessària per gestionar un lloc web. Tant si es tracta de crear, penjar i organitzar fitxers; o canviant els permisos de fitxers, el Gestor de fitxers agilitza totes les tasques per agilitar el procés d’execució d’un lloc web.


Aquest tutorial us donarà instruccions detallades sobre com utilitzar el gestor de fitxers del vostre compte de cPanel.

Anem!

Pas 1: accedir al Gestor de fitxers

Per trobar el Gestor de fitxers, inicieu la sessió al vostre cPanel i aneu al menú Administrador de fitxers de la secció de fitxers.

Això us ha de portar a la configuració predeterminada del directori / home / usuari. Podeu canviar les opcions predeterminades al menú Configuració:

També podeu habilitar l’opció “Mostra fitxers ocults (fitxers de dades)” per accedir als fitxers com .htaccess del gestor de fitxers..

La carpeta public_html, que actua com a arrel web del vostre nom de domini, és la ubicació de tots els fitxers web que es mostraran cada vegada que un visitant escrigui el vostre nom de domini al quadre de cerca..

La pàgina del Gestor de fitxers es divideix en quatre seccions: la barra d’eines del gestor de fitxers, la finestra del fitxer, la barra d’eines de navegació i la finestra d’ubicació:

El barra d’eines, que és la primera secció del Gestor de fitxers conté les funcions bàsiques per gestionar diferents fitxers com crear una nova carpeta, pujar o descarregar un fitxer, eliminar un, i molt més.

Després hi ha l’arxiu> llistats àrea on veureu el contingut al directori que heu seleccionat. Si no es creen carpetes, el directori quedarà buit.

El barra d’eines de navegació la pestanya permet a l’usuari navegar entre carpetes i fitxers a la finestra del fitxer.

L’últim apartat, el finestra de la ubicació mostra el directori actual en què treballeu.

Pas 2: Creació d’una nova carpeta

Les carpetes permeten un manteniment més fàcil d’un lloc web, ja que proporcionen una forma útil d’afegir informació clau sobre projectes específics que potser funcionen. És més fàcil enumerar els fitxers de cada carpeta.

Per crear una nova carpeta al Gestor de fitxers, aneu al botó Nova carpeta.

Apareixerà un quadre emergent per proporcionar-vos el nom de la carpeta i on voleu que es desi. Un cop escriviu els detalls, feu clic al botó Crea una nova carpeta.

La carpeta apareixerà a la ubicació especificada.

Pas 3: carrega un fitxer

Per començar a penjar fitxers a través del Gestor de fitxers, navegueu fins a la ubicació on vulgueu penjar el fitxer. Feu clic al botó Carrega.

Veureu una pàgina nova on podeu penjar els fitxers a una carpeta. Feu clic a Seleccioneu Fitxer botó i localitzeu el lloc on voleu desar el fitxer. Feu clic a Obre / Tria, o simplement podeu arrossegar i deixar anar els fitxers a la vostra nova carpeta.

Pas 4: Creació d’un fitxer nou

Per crear un fitxer nou, feu clic a Nou fitxer fitxa.

Un nou missatge apareixerà on se us demanarà que proporcioneu el nom del fitxer nou i la ubicació desitjada.

Pas 5: copiar / moure un fitxer

Al Gestor de fitxers, podeu moure o copiar fitxers al destí desitjat al vostre compte. Per fer-ho, utilitzeu el botó Mou o copia icont.

Un nou quadre emergent apareixerà per a la confirmació.

Pas 6: Edició d’un fitxer

Podeu editar un fitxer mitjançant el Gestor de fitxers quan vulgueu fer canvis al vostre lloc. Aquest pas resulta útil per a petits canvis, però no donaria resultats òptims per a canvis enormes. Per tant, per editar el fitxer, aneu al nom del fitxer i feu clic a l’opció Edita botó.

Hi ha tres opcions més al fitxer; Edita, Editor de codis, i Editor HTML al menú.

Edita: Aquesta opció us ajudarà a editar qualsevol fitxer com a text senzill.

Editor de codis: Aquesta opció us permetrà editar un fitxer com a codi i proporcionar números de línia al costat d’aquest editor. Podeu seleccionar el color que voleu treballar amb color mitjançant l’ajuda de la sintaxi situada al menú desplegable.

Editor HTML: Aquesta opció us permetrà editar un fitxer com a document HTML. Vostè té el privilegi de canviar entre diferents opcions, incloses la vista de disseny, el mode de previsualització o la vista de font.

Pas 7: suprimir un fitxer

Per eliminar un fitxer, aneu a la carpeta que voleu suprimir i ressalteu els fitxers i feu clic a Suprimeix botó. També podeu fer clic amb el botó dret al document que voleu suprimir i fer clic a Suprimeix botó. Apareixerà un quadre emergent per confirmar la supressió.

Per suprimir els fitxers de manera permanent, marqueu el botó Eviteu la paperera i suprimiu-los definitivament Caixa.

Els fitxers que no se suprimeixin de forma permanent es veuran a la carpeta de la paperera durant uns 90 dies. A continuació, seran eliminats automàticament del servidor.

Pas 8: restauració d’un fitxer

Al Gestor de fitxers, aneu a la carpeta .trash i trieu els fitxers que voleu recuperar. Feu clic a la tecla Restaurar fitxer (s) botó. Un cop fet el procés, veureu una finestra emergent per confirmar que voleu restaurar aquests fitxers.

Pas 9: Comprimir un fitxer

És important emmagatzemar els vostres documents en un sol fitxer per permetre una transferència i una còpia de seguretat més fàcils de futures referències. També permet comprimir documents enormes. Comprimir fitxers us permet alliberar espai del disc per emmagatzemar altres fitxers. Podeu comprimir els fitxers en un sol * .Gz, * .zip o * .Bz2.

Vés al Gestor de fitxers, tria el fitxer que vols comprimir i fes clic a Comprimir botó. Indiqueu el Tipus de compressió preferiu incloure el nom del fitxer. Feu clic a la tecla Comprimeix fitxer (s) botó per completar el procés.

Si voleu extreure un fitxer, seleccioneu el fitxer que voleu extreure i feu clic a Extracte botó. Incloeu la ruta que voleu anar al fitxer extret i feu clic a Extreure arxius) icona.

Conclusió

Allà el teniu. Una guia completa amb instruccions pas a pas sobre com utilitzar el Gestor de fitxers de cPanel. És el vostre torn a provar-los!

Nota especial: cPanel és un tauler de control d’allotjament web basat en Linux i és àmpliament considerat com el principal quadre web actual. La majoria dels principals proveïdors d’allotjament web ofereixen cPanel com a part dels seus plans d’allotjament.

Consulteu aquests tres serveis de hosting cPanel principals:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

ChemiCloud

Preu inicial:
2,76 dòlars


Fiabilitat
10


Preu
9.9


Usuari amigable
9.9


Assistència
10


Característiques
9.9

Llegiu comentaris

Visita ChemiCloud

Articles relacionats amb la informació

 • Com instal·lar Magento a Cpanel
  principiant
 • Com actualitzar Drupal a la versió més recent
  principiant
 • Com instal·lar un certificat SSL / TLS al vostre compte d’allotjament compartit
  intermèdia
 • Com editar el CSS per al vostre lloc WordPress utilitzant el tauler de control de cPanel Hosting
  expert
 • Com fer còpies de seguretat del vostre lloc web mitjançant cPanel
  principiant
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me