Com mantenir el vostre lloc web de WordPress de manera suau i segura

Si voleu executar el vostre lloc web de WordPress sense problemes, heu de mantenir la funcionalitat bàsica regularment. També heu d’actualitzar els complements i els temes de forma regular. I és una tasca molt crucial, ja que assegura no només un bon funcionament, sinó també una seguretat robusta. Aquí trobareu 10 maneres diferents de mantenir el vostre lloc web de WordPress amb les tàctiques de manteniment adequades. Mireu-los.


Actualitzeu el vostre lloc web regularment

Pot semblar simple i comú. Però actualitzar el lloc web regularment és la tàctica de manteniment de WordPress més efectiva. Sempre comproveu si hi ha noves actualitzacions de temes i complements. Evitarà que els pirates informàtics intrudin el vostre lloc web. Proveu també d’actualitzar els temes i complements bàsics de WordPress almenys una vegada al mes. A més, suprimiu tot el programari innecessari per mantenir la base de dades neta i optimitzada.

Feu un seguiment de la velocitat de pàgina del vostre lloc web

Heu d’assegurar la velocitat de càrrega de pàgines súper ràpida per aconseguir més visitants al vostre lloc web. Més important encara, eleva la posició del vostre lloc web a la pàgina de resultats del motor de cerca (SERP). Google sempre situa els ràpids a la primera pàgina. Per tant, el seguiment de la velocitat de la pàgina és una tàctica important per al manteniment de WordPress. Per fer-ho, podeu utilitzar el PageSpeed ​​Insights de Google. L’eina us pot proporcionar la classificació del temps de càrrega del vostre lloc. També us oferirà suggeriments per millorar la velocitat. Podeu implementar-les perquè el vostre lloc web sigui increïblement ràpid.

Creeu una còpia de seguretat del vostre lloc

És molt important fer una còpia de seguretat del lloc de WordPress. Podeu fer-ho mitjançant diferents complements. Podeu utilitzar-les per crear còpies de seguretat automàtiques diàries, setmanals i mensuals. Podeu provar amb ManageWP. És un excel·lent complement que pot emmagatzemar el vostre lloc a còpia de seguretat de diferents serveis al núvol, inclosos Dropbox i Google Drive. També podeu utilitzar FTP per crear una còpia local del vostre lloc web.

Optimitzar la base de dades

Quan instal·leu WordPress per primera vegada, la base de dades es manté completament neta i mínima. Tot i això, després d’utilitzar el lloc durant uns mesos, s’estan recopilant moltes dades redundants. Creen un impacte negatiu en el rendiment global. Ocupen molt d’espai i fan que el vostre lloc web sigui molt lent. Per solucionar aquest problema, heu d’optimitzar i netejar la base de dades de manera puntual. Podeu fer-ho bastant fàcilment utilitzant un complement gratuït, anomenat WP Optimize.

Escanejar amenaces potencials

Heu d’explorar possiblement amenaces al vostre lloc web almenys un cop a la setmana. Desactivarà tots els pirates informàtics que entren al vostre lloc i robarà informació valuosa, fins i tot monedes. Dit d’una altra manera, evitarà que es creïn un estrall i que tot sigui completament inútil. Podeu provar d’utilitzar plugins, com WordFence i All In One Security, per determinar i eliminar tot tipus de fitxers i codis maliciosos. Altres alternatives excel·lents són BulletProof Security, Sucuri Security i iThemes Security.

Corregiu els enllaços trencats

Els enllaços trencats són molt irritants. Ells frustren els vostres visitants i els allunyen del lloc web. Així doncs, es produirà una mala experiència d’usuari. Però el que és més important, generarà un impacte negatiu en la classificació en SERP. Tots els motors de cerca consideraran el contingut de baixa qualitat. Per tant, mai arribareu a la primera pàgina del SERP. Podeu solucionar el problema mitjançant el corrector d’enllaços trencats. Farà un seguiment de tots els enllaços trencats i informarà sobre ells al tauler. A mesura que verifiquin els problemes de forma constant, no hi haurà enllaços del seu lloc en absolut.

Comprimeix i optimitza les imatges

Les imatges grans ocupen molt d’espai. Com a resultat, creen un impacte negatiu en la velocitat del lloc massivament. Per solucionar aquest problema, heu de comprimir i optimitzar totes les imatges. Podeu fer-ho mitjançant WP Smush. És una eina gratuïta que fa que les teves imatges siguin el més petites possibles. Com a resultat, augmenta la velocitat del lloc. Per tant, teniu una alta possibilitat d’arribar a la primera pàgina del SERP.

Utilitzeu la memòria cau

La memòria cau és una manera fantàstica de mantenir el vostre lloc web de WordPress. Estalvia desenes de recursos del servidor. Com a resultat, el temps de càrrega de pàgines pot disminuir més de la meitat. Podeu realitzar la memòria cau utilitzant un complement gratuït, anomenat WP Super Cache. Fa una còpia de cada pàgina del vostre lloc web. Elimina la necessitat de crear una nova versió dinàmica de la pàgina que s’ha sol·licitat. Com a resultat, es carreguen tots els elements a un ritme ràpid.

Comproveu la funcionalitat general

Hauríeu de revisar la funcionalitat general del vostre lloc web de tant en tant per assegurar-vos que tot funciona perfectament. Heu de provar per veure si el vostre lloc web funciona perfectament en diferents navegadors i dispositius. També s’ha de comprovar la funcionalitat dels formularis. A més, assegureu-vos que tots els enllaços es rediriguin a la pàgina dreta.

Realitzeu SEO a la pàgina amb precisió

El desenvolupament de SEO de la pàgina amb precisió és vital per aconseguir que el vostre lloc web tingui una posició més alta al SERP. A mesura que els criteris de SEO canvien de tant en tant, hauríeu de comprovar-ho regularment per fer els ajustaments necessaris. Hi ha moltes eines per a SEO de la pàgina. El més popular és el plugin SEO de Yoast. Us ofereix tots els suggeriments, inclosos l’ús de les subpartides H2 i l’aplicació de paraules clau a l’URL, per optimitzar el vostre contingut amb precisió.

Conclusió

Seguint totes aquestes maneres, podeu fer que el vostre lloc web de WordPress funcioni a un ritme increïble. A més, podeu mantenir el lloc protegit de les coses malicioses i fer-lo altament segur.

Consulteu aquests tres millors serveis d’allotjament de WordPress:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hostinger

Preu inicial:
0,99 USD


Fiabilitat
9.3


Preu
9.3


Usuari amigable
9.4


Assistència
9.4


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostinger

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com editar el CSS per al vostre lloc WordPress utilitzant el tauler de control de cPanel Hosting
  expert
 • Com integrar un servei CDN amb allotjament web WP mitjançant un complement
  principiant
 • Com restringir els robots d’accés al vostre lloc de WordPress
  intermèdia
 • Com habilitar la compressió Gzip a WordPress mitjançant fitxer .htaccess
  intermèdia
 • Com canviar el tema de WordPress mitjançant phpMyAdmin
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me