Com integrar un servei CDN amb allotjament web WP mitjançant un complement

Aquest article us mostra com triar, registrar i configurar un servei de xarxa de lliurament de contingut (CDN), preparar un lloc web de WordPress i, finalment, connectar-lo al CDN mitjançant un complement..


Una xarxa de lliurament de contingut millora la velocitat, fiabilitat i seguretat del lloc web. Emmagatzema i serveix els actius web sol·licitats habitualment en servidors de memòria cau situats més a prop dels usuaris. La majoria dels proveïdors de CDN tenen els seus centres de dades, coneguts com a Point of Presence (POP) o la vora de caché distribuïts a nivell mundial, per tant, la possibilitat de servir les sol·licituds a distàncies més curtes..

Un POP proper acostuma a servir qualsevol visitant que sol·liciti un objecte en la memòria cau. Tanmateix, si un usuari sol·licita un nou objecte no emmagatzemat a la POP, el fitxer és obtingut del servidor d’origen i emmagatzemat a la memòria cau per atendre qualsevol altra petició futura..

Com a tal, el servidor d’origen només es contacta quan un fitxer no existeix al punt de presència. Aleshores, el CDN es fa càrrec i serveix la major part del contingut estàtic. D’aquesta manera es redueix la càrrega a l’origen, així com la potència de processament i els requisits d’ample de banda. A més, redueix el contacte directe amb el servidor d’origen, per tant, millora la seguretat i evita problemes com els atacs de DDoS.

Implementar un CDN és fàcil i podeu configurar un servei essencial en pocs passos. Alguns proveïdors d’allotjament web integren una eina de configuració de CDN al seu tauler de control. Es tracta d’un procés automatitzat i requereix poca entrada a la configuració. Tanmateix, quan no estigui disponible, podeu configurar el CDN en uns quants passos fàcils, tal com es mostra a continuació.

El procés implica;

 1. Tria un proveïdor de CDN,
 2. Registre i creació d’una zona en servidors CDN
 3. Preparació i connexió de WordPress al CDN.

Pas 1:

Trieu un proveïdor de CDN

Trieu un proveïdor de CDN que compleixi els vostres requisits. Entre els factors que influeixen en l’elecció són la facilitat d’ús, les funcions, el mode d’entrega, el cost, el suport i molt més. Alguns proveïdors d’allotjament web integren CDN com a característica del seu tauler de control. Normalment és fàcil d’utilitzar una eina de configuració automàtica d’un clic que ho configura tot i que requereix poca entrada.

Quan cerqueu un proveïdor de CDN;

 • Compareu CDNs diferents i escolliu el proveïdor que s’adapti millor a les vostres necessitats. Considereu factors com les funcions, el cost, la presència, la comoditat, l’assistència i molt més. El procediment de desplegament pot diferir d’un proveïdor a l’altre; tanmateix, hi ha alguns passos bàsics comuns a tots ells, tal com es posa de manifest a continuació.
 • Busqueu CDN de baixa latència, i en funció del vostre públic objectiu, un que estigui més a prop dels vostres visitants.
 • Comproveu la ubicació i el número de punt de presència: Si teniu una audiència global, trieu un proveïdor amb molts punts de presència (POP) a tot el món. Si no, trieu el proveïdor amb POP a prop del vostre públic objectiu. A continuació es mostra una llista de proveïdors de CDN més populars.
  • CloudFlare
  • Google Cloud CDN
  • Amazon Cloudfront
  • Incapsula
  • MaxCDN
  • Cachefly
  • KeyCDN

  Pas 2:

  Registreu un compte amb el proveïdor que escolliu

  Després d’haver establert el CDN preferit,

  1. Vés al lloc web del proveïdor i inscriu-te. (A l’efecte d’aquest article, utilitzarem KeyCDN).
  2. Configureu la zona d’atracció, també coneguda com a distribució. La zona de tirada emmagatzema els fitxers que el CDN serveix als usuaris quan ho sol·liciten.

  Per afegir la zona a KeyCDN,

  1. Inicieu la sessió al vostre compte i feu clic Zones.
  2. Escriviu el nom que vulgueu per a la vostra zona al menú Nom de zona Caixa
  3. Trieu el tipus de zona a la Tipus de zona Caixa
  4. Escriviu l’URL del vostre lloc web a la secció URL d’origen Caixa.
  5. Desa la configuració.

  El sistema triga uns minuts en configurar la zona. Espereu fins que es converteixi l’estat Actiu, també et proporciona el URL de zona.. Un cop finalitzat, ja podeu configurar el lloc web i assenyalar-lo a la zona.

  El següent pas és connectar el vostre WordPress al CDN. Podeu fer-ho manualment o utilitzant un complement.

  Pas 3

  Integra el lloc web de WordPress amb un CDN

  Hi ha diferents mètodes per integrar WordPress a un CDN. Podeu utilitzar una configuració manual o un dels molts complements d’integració WP. Alguns complements són fàcils d’utilitzar i són adequats per a configuracions bàsiques, mentre que els que tenen més personalització són complexos.

  En aquest article, treballarem amb el WP Super Cache, que és senzill i fàcil de configurar. El complement té l’opció d’emmagatzemar en memòria cau i servir contingut HTML estàtic sense consultar la base de dades, per tant, accelerar el rendiment. Tot i això, funciona a nivell del servidor del lloc web. A més d’això, el complement us permet integrar fàcilment el vostre lloc web amb un CDN que escolliu, per tant, la possibilitat de servir als vostres visitants des d’un servidor POP de vora..

  Instal·leu i activeu WP Super Cache

  1. Inicieu la sessió al tauler de control de WordPress
  2. Feu clic a Afegir nou sota Connectors
  3. Tipus WP Super Cache al quadre de cerca i feu clic a Connectors de cerca
  4. Instal·leu i Activa el WP Super Cache que apareix als resultats de la cerca.

  Configura la memòria cau WP Super

  • Obriu la secció WP Super Cache plugin a la barra lateral esquerra del tauler, a sota Configuració.
  • A la web Pestanya fàcil habilitar En caché activat
  • A la web Pestanya avançada, podeu seleccionar la configuració recomanada o marcar les que millor funcionin amb el vostre lloc web.

  Obriu la secció CDN fitxa

  • Tick Activa el suport CDN
  • Escriviu l’URL del vostre lloc web a la secció URL del lloc Caixa
  • Escriviu l’URL de zona del proveïdor de CDN a la secció URL fora del lloc Caixa.
  • Marqueu el botó Omet les URL dels https per evitar la caixa d’errors de “contingut mixt”
  • Deixeu els altres camps amb els valors predeterminats. No obstant això, poden variar segons la vostra configuració al proveïdor de CDN. Però aquests haurien de funcionar bé per a la nostra configuració senzilla.
  • Feu clic a Guardar canvis.

  Conclusió

  Un CDN és una forma eficaç de millorar el rendiment i la seguretat d’un lloc web mitjançant l’emmagatzematge i el servei de components estàtics en servidors de memòria cau situats més a prop dels visitants. Quan integreu el CDN, heu de triar un proveïdor que compleixi els vostres requisits, registrar un compte amb el proveïdor i, finalment, connectar el vostre lloc web al CDN..

  Integrar el vostre lloc web amb un CDN és fàcil. Els mètodes habituals inclouen la configuració manual, l’eina d’integració de CDN del proveïdor d’allotjament o el complement de WordPress. L’elecció del mètode d’integració depèn del proveïdor de CDN, dels requisits de personalització i del nivell d’habilitats.

  Consulteu aquests tres millors serveis CDN:

  Núvols

  Preu inicial:
  1,00 dòlars


  Fiabilitat
  9.4


  Preu
  9.2


  Usuari amigable
  9.2


  Assistència
  9.3


  Característiques
  9.3

  Llegiu comentaris

  Visiteu Cloudways

  CloudFlare

  Preu inicial:
  0,00 dòlars


  Fiabilitat
  4.1


  Preu
  4.8


  Usuari amigable
  4.4


  Assistència
  4.1


  Característiques
  4.7

  Llegiu comentaris

  Visita CloudFlare

  A2 Hosting

  Preu inicial:
  0,00 dòlars


  Fiabilitat
  9.3


  Preu
  9.0


  Usuari amigable
  9.3


  Assistència
  9.3


  Característiques
  9.3

  Llegiu comentaris

  Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com configurar la configuració del rendiment del lloc web de Cloudflare
  intermèdia
 • Com configurar les opcions de seguretat de Cloudflare
  intermèdia
 • Com habilitar i gestionar la xarxa de lliurament de contingut de Cloudflare (CDN)
  intermèdia
 • Com migrar un lloc de WordPress
  expert
 • Com canviar el tema de WordPress
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me