Com instal·lar i configurar el connector WP Super Cache a WordPress

Si teniu un lloc web, és possible que us hagueu adonat que la velocitat de càrrega de WordPress disminueix a mesura que continueu afegint pàgines de contingut al vostre lloc. Els forts scripts PHP al vostre WordPress poden causar lentitud. Afortunadament, aquest problema es pot solucionar amb el connector WP Super Cache. El connector inclou fitxers html estàtics servits pel servidor web Apache sense dependre dels scripts PHP. El resultat és un augment de la velocitat de càrrega al vostre lloc web de WordPress.


En aquest tutorial, us ensenyarem com instal·lar i configurar el complement WP Super Cache.

Nota especial: l’ús d’un servei d’allotjament especialitzat en hosting de WordPress us permetrà aprofitar al màxim el vostre lloc web WP. Us recomanem que trieu entre els millors serveis d’allotjament de WordPress revisats a Hostadvice, completats amb revisions i funcions d’experts i usuaris.

Prerequisits

 • Versió de WordPress 3.8.2
 • Versió Super Cache: 1.4
 • Un entorn d’allotjament

Pas 1: descarregueu i instal·leu WP Super Cache

Abans de començar, heu de descarregar el connector i instal·lar-lo a WordPress. De manera predeterminada, WordPress compta amb un gestor de complements integrat, de manera que el procés d’instal·lació no té estrès i pot trigar uns minuts.

Aquests passos us ajudaran a instal·lar el complement WP Super Cache amb èxit.

Primer, inicieu la sessió a l’àrea d’administració del vostre WordPress a l’enllaç següent: yourdomain.com/wp-admin. Incloeu el vostre nom de domini a l’enllaç.

Al menú, aneu a la pestanya Complements i després feu clic al botó Afegeix un nou.

Ara, al complement de cerca, escriviu WP Super Cache i feu clic al botó Enter:

Localitzeu el cau super WP. Feu clic al botó Instal·la.

Un cop fet el procés d’instal·lació, feu clic al botó Activa el complement.

És important garantir que tots els altres complements estiguin desactivats. Per fer-ho, aneu a la secció Complements i feu clic al botó Desactiva com es mostra a continuació:

Pas 2: configuració del complement

De manera predeterminada, la funció de memòria cau normalment està desactivada, així que comenceu per permetre que comenci el procés de configuració del complement de cau WP Super Cache. WordPress conté tones de funcions en aquest moment complicades. Per aquest motiu, ens adherim a la configuració recomanada.

Per configurar el connector, seguiu els passos següents:

Aneu al vostre menú i feu clic a la pestanya Configuració i seleccioneu WP Super Cache.

Haureu de veure la pestanya Fàcil a la pàgina de configuració. Feu clic sobre ella i seleccioneu Caching On com a configuració recomanada i, a continuació, feu clic al botó Actualitza l’estat:

Per comprovar l’estat de la memòria cau, heu d’utilitzar la pestanya Cache de prova següent. Aquest procés recopilarà diverses còpies dels resultats de la pàgina d’inici i compararà els segments de temps. Si el connector funciona correctament, hauríeu de veure la sortida següent:

El complement WP Super Cache emmagatzema fitxers estàtics que es conserven en fitxers PHP o HTML al servidor web. Per actualitzar les pàgines caché quan hi hagi una actualització, feu clic al botó Elimina la memòria cau. Aquest procés hauria de tornar a col·locar les pàgines automàticament.

La pàgina de configuració es divideix en diverses pestanyes de la següent manera; Fàcil, avançat, contingut, plugins, CDN i depuració. La pestanya Fàcil és la més buscada per la majoria d’usuaris, però podeu optimitzar encara més el rendiment del vostre lloc mitjançant l’ajust de la configuració avançada.

Configuració avançada

Si voleu augmentar encara més el temps de càrrega de WordPress, podeu consultar les opcions avançades. La secció inclou opcions per canviar el mètode de caché, la configuració avançada i diversos. Assegureu-vos d’experimentar amb aquestes opcions primer, però assegureu-vos que primer feu una còpia de seguretat del vostre lloc web.

A continuació, activeu la configuració següent:

Cache accedeix a aquest lloc web per accedir-hi ràpidament

Si activeu aquesta opció, s’activaran automàticament les configuracions avançades de la memòria cau.

Utilitzeu mod_rewrite per servir fitxers de memòria cau

Aquesta opció està disponible a Apache. Amb aquesta opció activada, la configuració d’Apache s’executarà automàticament quan algú visiti el vostre lloc. Aquest procés és ràpid ja que no es basa en processos de PHP.

En cas que tingueu un error en executar aquest procés, és probable que l’opció mod_rewrite es pugui desactivar al vostre servidor web. Si trobeu un problema així, marqueu la casella Utilitza PHP per servir fitxers de memòria cau. Aquesta característica ajuda a crear pàgines html addicionals amb l’ajuda de PHP al vostre sistema. És possible que el procés no sigui ràpid com l’anterior, però dóna bons resultats.

Comprimiu les pàgines perquè es puguin servir més ràpidament als visitants

Aquesta opció ajuda a reduir la mida dels fitxers del sistema.

A continuació, es mostren aquestes opcions

Un cop marcades les zones següents, feu clic al botó Actualitza l’estat per desar aquests canvis.

Hauríeu de veure un llarg quadre groc amb molta informació.

Aquests detalls són per al fitxer .htaccess del servidor web. Desplaceu-vos cap avall i feu clic al botó Actualitza les regles de mod_escriptura.

Apareixerà un quadre verd amb algun missatge que mostra que el fitxer .htaccess s’ha actualitzat correctament i que el vostre plugin de WordPress està habilitat.

Ja heu acabat amb la pestanya Avançada.

Conclusió

Ara que el connector WP Super Cache està completament instal·lat i configurat al vostre lloc web optimitzat, haureu de començar a veure una millora en el temps de càrrega del vostre lloc. Per descomptat, el temps de càrrega també pot veure’s afectat per altres factors, principalment la qualitat del servei d’allotjament. Podeu ser capaç de millorar significativament el temps de càrrega només passant a un altre proveïdor d’allotjament de WordPress que utilitzi maquinari més avançat, etc..

Consulteu els 3 millors serveis d’allotjament de WordPress:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hostinger

Preu inicial:
0,99 USD


Fiabilitat
9.3


Preu
9.3


Usuari amigable
9.4


Assistència
9.4


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostinger

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com trobar els millors complements per al vostre lloc de WordPress
  principiant
 • Com editar el fitxer wp-config.php de WordPress mitjançant cPanel
  intermèdia
 • Com canviar el tema de WordPress
  intermèdia
 • Com migrar un lloc de WordPress
  expert
 • Com solucionar el JavaScript i el CSS de rendibilització del vostre lloc web de WordPress
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me