Com instal·lar extensions de Joomla

Introducció

Tot i que hi ha diverses funcions que acompanyen automàticament Joomla quan l’instal·leu fora de caixa, encara hi ha extensions addicionals que podeu utilitzar per millorar notablement la funció del vostre lloc només amb alguns clics del ratolí aquí i allà. En aquest guia, trobareu les tres maneres conegudes d’integrar extensions al vostre lloc web.


Índex per afegir extensió a Joomla 3

  1. Com navegar cap al gestor d’extensions de Joomla 3.
  2. Com pujar el fitxer del paquet.
  3. Com instal·lar des del directori.
  4. Com instal·lar des de l’URL.

Pas 1: Vés al gestor d’extensions de Joomla

El primer que haureu de fer per iniciar la sessió a l’àrea del servidor del vostre lloc web a Joomla 3. A partir d’aquí, aneu a la web Joomla Extension Manager. Arribareu a la pàgina fent clic a sobre Extensions. A continuació, aneu a fer clic a Gestor d’extensions.

Com instal·lar extensions de Joomla

El moment que esteu a la interfície del directori Gestor d’extensions, Hi ha almenys tres opcions per triar per configurar l’extensió. La majoria de vegades el que necessites és fer clic a la primera alternativa, però també és convenient tenir en compte que tens opcions addicionals.

Pas 2: pengeu el fitxer de paquets

Una de les alternatives més fàcils i senzilles de fer-ho és aquesta. Per començar, només cal fer clic a la pestanya, Navega. Des d’allà, navegueu fins al lloc dels fitxers arxivats del vostre PC natiu on s’emmagatzemen les extensions que voleu afegir. Un cop esteu aquí, feu clic al botó Carregar i instal·lar.

Com instal·lar extensions de Joomla

També recorda que algunes dades addicionals, com ara documents, fitxers per a imatges, etc. poden acompanyar algunes extensions de Joomla. Primer haurà de desempaquetar aquests paquets. S’han de col·locar en un arxiu independent des del qual es farà la seva pròpia instal·lació. Hi trobareu aquests paquets de vegades etiquetats com UNPACK_FIRST.zip. També pot portar un nom similar a aquest. Potser haureu d’intentar desempaquetar primer el fitxer d’arxiu en el cas que rebeu un missatge d’error que diu que no identifica l’extensió en aquest formulari.

Pas 3: Instal·leu des del directori

Aquesta és la segona opció per instal·lar extensions de Joomla. Recordeu que és un mètode alternatiu al primer. Generalment s’utilitza per a extensions grans o expansives de mida més gran que la mida del fitxer que podria tenir el servidor PHP. En conseqüència, no es podran carregar seguint el mètode ja comentat. La manera de pujar aquests elements o mòduls de pàgines és mitjançant FTP. Després s’ha d’enviar a la carpeta del vostre compte d’allotjament. Això és possible perquè FTP té la capacitat de penjar fitxers grans.

A més, és fonamental que tingueu en compte que, en contra del procés original, sereu obligat a realitzar l’extracció del fitxer d’extensions i a penjar la carpeta que el porta. Tanmateix, no heu de fer això amb els fitxers zip que heu arxivat. En el moment que hàgiu transferit el directori del fitxer d’extensions al compte que feu servir per allotjar-vos, el següent que heu de fer és fer clic a la pestanya anomenada Gestor d’extensions i indiqueu la ruta per accedir a la carpeta específica.

Un darrer pas aquí és colpejar-lo Instal·leu fitxa Si es penja correctament la carpeta que heu triat, Joomla 3 verificaria i configurarà l’extensió.

Com instal·lar extensions de Joomla

Pas 4: Instal·leu l’extensió de Joomla des de l’URL

Aquesta és la forma alternativa número tres per a la instal·lació de les extensions de Joomla. Aquest mètode d’instal·lació es fa directament mitjançant una URL. Tot el que us cal és introduir l’adreça exacta del fitxer web que heu arxivat, que inclou l’extensió que esteu intentant configurar i configurar. Després d’això, simplement feu clic a la pestanya que diu,Instal·leu. Un cop fet això, Joomla 3 descarregarà automàticament el fitxer, extraurà-lo per realitzar els passos d’instal·lació necessaris.

Com instal·lar extensions de Joomla

Conclusió

Aquest article és un tutorial que ha detallat una aproximació pas a pas per a la instal·lació de les extensions de Joomla. El propi Joomla inclou funcions predeterminades, però també podeu triar més extensions. Les tres opcions disponibles per instal·lar les extensions també s’han explicat clarament en un llenguatge senzill. Bona sort.

Com instal·lar extensions de Joomla

Consulteu aquests tres millors serveis de hosting de Joomla:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

ChemiCloud

Preu inicial:
2,76 dòlars


Fiabilitat
10


Preu
9.9


Usuari amigable
9.9


Assistència
10


Característiques
9.9

Llegiu comentaris

Visita ChemiCloud

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me