Com habilitar l’autenticació i protecció de Windows per a un lloc web, aplicació web o servei web

L’element defineix la configuració per al disseny del mòdul d’autenticació de Windows IIS 7:


L’autenticació de Windows és essencial si teniu un servidor IIS 7 que s’executa en una configuració empresarial que fa ús de la singularitat del camp del servei de Microsoft Active Directory o d’un altre perfil de Windows per reconèixer els usuaris.

Per aquest motiu, podeu utilitzar l’autenticació de Windows sense considerar si teniu o no un servidor que sigui un element d’un camp d’Active Directory.

L’autenticació de Windows es coneixia anteriorment com a NTLM. També té el nom de Windows NT desafiament i resposta d’autenticació.

És un tipus de verificació altament protegit i segur, ja que el nom d’usuari i la contrasenya s’han avançat a la transferència en endavant a través del conjunt de connexions de xarxa..

L’activació de l’autenticació de Windows fa que el navegador de l’usuari transmeti un informe eficaç de la contrasenya que es canvia de forma criptogràfica amb el servidor web..

L’autenticació de Windows funciona amb dos tipus de procediments de verificació. Es coneixen com els Kerberos i NTLM.

Aquests protocols es defineixen amb el protocol  factor de codificació. Si configureu i permeteu l’autenticació de Windows a Internet Information Service 7, ve amb Kerberos com a protocol predefinit.

El  El factor de codificació, a més, pot contenir un useKernelModeelement que dóna forma a l’hora d’utilitzar el mètode del nucli de l’atribut d’autenticació que s’ha introduït recentment al Windows Server 2008.

La configuració excepcional de l’IIS 7 i les versions més recents d’IIS no incorporen la funció d’autenticació de Windows. Perquè utilitzeu l’autenticació de Windows a IIS, heu de configurar la funció de servei, fer que l’autenticació anònima no funcioni al vostre lloc o aplicació i, després, permeti l’autenticació de Windows per a l’aplicació o el vostre lloc web..

Tan aviat com haureu acabat amb la instal·lació de la funció de servei, IIS 7 assigna la configuració del disseny següent al fitxer ApplicationHost.config.

XMLCopy:

R: Per activar l’autenticació de Windows, seguiu els passos següents:

Pas 1: Feu clic per obrir el gestor (IIS)

 • Si utilitzeu Windows Server 2012 o Windows Server 2012 R2: moveu el ratolí a la barra de tasques i toqueu-lo a la secció. Administrador de servidors. Al menú desplegable que apareix, toca-ho desactivat Eines, seguit de fer clic a Gestor de serveis d’informació d’Internet (IIS).
 • Si utilitzeu Windows 8 o Windows 8.1: manteniu premuda la tecla Windows premeu la tecla, manteniu premuda la lletra X, i després d ‘això, feu clic a Panell de control. Al tauler de control, feu clic a Eines administratives, i aneu endavant a fer clic a Gestor de serveis d’informació d’Internet (IIS) dues vegades.
 • Per a Windows Server 2008 o Windows Server 2008 R2: aneu a la barra de tasques, premeu  Començar i dirigiu el punter del ratolí cap a Eines administratives, i quan hi esteu, feu clic a la secció Gestor de serveis d’informació d’Internet (IIS).
 • Per a Windows Vista o Windows 7: aneu a la barra de tasques, feu clic a Començar i, a continuació, feu clic a Panell de control. Feu doble clic sobre el botó Eines administratives i també feu el mateix a la pestanya Gestor de serveis d’informació d’Internet (IIS).

Pas 2: aneu al tauler de connexions

A la Connexions panell, difondre el nom del servidor, estendre’s expandir el Llocs, i, després, feu clic al lloc web, aplicació o servei web que voleu activar l’autenticació de Windows.

Pas 3: Vés al sector de seguretat del tauler d’inici

Anar a la Seguretat sector al Inici i, a continuació, feu clic a Autenticació pestanya dues vegades.

Pas 4: Feu clic al Tauler d’autenticació

Anar a la Autenticació panell, escolliu Autenticació de Windows, i després d’això, feu clic a Activa a la Accions panell.

Com habilitar l'autenticació i protecció de Windows per a un lloc web, aplicació web o servei web

B. Com habilitar la protecció extensiva de l’autenticació de Windows

Pas 1: Feu clic per obrir el gestor de serveis d’informació d’Internet (IIS):

Si el que teniu és Windows Server 2012 o Windows Server 2012 R2: aneu a la barra de tasques i apagueu-la a la secció Administrador de servidors.

A continuació, al menú desplegable que apareix feu clic a “Eines ”. Després, feu clic a Gerent de IIS.

Si utilitzeu Windows 8 o Windows 8.1: feu clic i manteniu premuda la tecla Windows clau, mantingui la lletra X, i després feu clic a Panell de control.

Quan esteu al tauler d’administració, feu clic a Eines administratives, i després feu clic a la tecla Gestor de serveis d’informació d’Internet (IIS) dues vegades.

Si utilitzeu Windows Server 2008 o Windows Server 2008 R2: aneu a la barra de tasques, feu clic a Botó d’inici, moveu el punter del ratolí cap a Eines administratives, i després feu clic a la tecla Internet

Gestor de serveis d’informació (IIS).

Si utilitzeu Windows Vista o Windows 7: a la barra de tasques, feu clic a Començar, i després feu clic a Panells de control fitxa Feu clic a Eines administratives dues vegades i després feu clic a la tecla Gestor de serveis d’informació d’Internet (IIS) dues vegades.

Pas 2: Habiliteu l’autenticació de Windows

Per fer-ho, aneu a la secció Connexions tauler, ampliar el nom del servidor, ampliar Llocs web, a continuació, les aplicacions o el servei web que voleu activar l’autenticació de Protecció estesa per a Windows.

Desplaceu-vos a la secció Seguretat sector al Inici i, a continuació, feu clic a Autenticació pestanya dues vegades. Anar a la Autenticació panell, escolliu Autenticació de Windows, i després d’això, feu clic a Activa a la Accions panell.

Com habilitar l'autenticació i protecció de Windows per a un lloc web, aplicació web o servei web

Pas 3: Feu clic a Configuració avançada al tauler d’accions

Quan haureu obert el quadre de diàleg del quadre Configuració avançada, escolliu una de les opcions següents del menú desplegable de la secció Protecció estesa pestanya que apareix:

 • Fer clic a Accepta si teniu previst habilitar una protecció àmplia, fins i tot mentre proporcioneu suport pla per a sistemes que per defecte no tenen protecció estesa.
 • També podeu fer clic a Obligatori si teniu previst permetre una àmplia protecció i no voleu oferir assistència en pla.

Com habilitar l'autenticació i protecció de Windows per a un lloc web, aplicació web o servei web

Quan hagueu acabat, feu clic al botó D’acord per sortir del fitxer Configuració avançada Caixa de diàleg.

Pas 4: configurar l’autenticació de Windows

El  es pot configurar l’atribut a nivell de lloc web, a nivell d’aplicació o a nivell virtual del directori al fitxer ApplicationHost.config.

Conclusions

Aquests passos són tot el que cal fer amb l’autorització i l’autenticació de Windows i la protecció estesa. Examinant aquests consells pas a pas, hauríeu de poder fer-ho tot.

Consulteu aquests tres millors serveis d’allotjament web

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

ChemiCloud

Preu inicial:
2,76 dòlars


Fiabilitat
10


Preu
9.9


Usuari amigable
9.9


Assistència
10


Característiques
9.9

Llegiu comentaris

Visita ChemiCloud

Articles relacionats amb la informació

 • Com configurar Fail2ban al servidor VPS Ubuntu 18.04 o al servidor dedicat
  intermèdia
 • Com configurar Encriptarem amb Nginx en un servidor Ubuntu 18.04 VPS o dedicat
  intermèdia
 • Com habilitar Apache Mod_Rewrite en un servidor Ubuntu 18.04 VPS o dedicat
  expert
 • Com habilitar i gestionar la xarxa de lliurament de contingut de Cloudflare (CDN)
  intermèdia
 • Com instal · lar & Configura el servidor web de Caddy en un VPS Ubuntu 18.04
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me