Com habilitar el treball del procés per fer ping per a un conjunt d’aplicacions (IIS 7)

És possible supervisar i millorar la salut general del conjunt d’aplicacions fent que el servei d’activació del procés de Windows (WAS) faci un ping a un procés de treballador de piscines d’aplicacions a intervals especificats. El pinging del procés de treball no és el mateix que el pinging del protocol de missatges de control d’Internet (ICMP). El pinging del procés dels treballadors fa ús d’un canal de comunicació intern entre el protocol WAS i el treballador.


Si el procés del treballador no va retornar cap resposta, la implicació pot ser que el procés del treballador no tingui una cadena per oferir resposta a la consulta de ping o que es retardi per algunes altres possibles raons. A partir dels resultats de la sol·licitud de ping, WAS pot marcar un protocol de treballador com a no saludable i tancar-lo.

El pinging de procés es defineix de forma predeterminada i està habilitat per defecte. Podeu modificar el temps de ping i el període de resposta de ping per poder accedir a dades en temps real sobre la salut de l’agrupació d’aplicacions sense activar falses condicions perjudicials, per exemple, la inestabilitat que es pugui derivar d’una aplicació. Aquest article és aplicable a Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 i Windows Vista.

És molt significatiu per a vosaltres saber que algunes extensions ISAPI, com ASP i ASP.NET, estan estructurades per programar senyals al servei WAS quan indiqueu quan es destinen al reciclatge a causa de moltes condicions diferents, com ara punt mort. També heu de reflexionar sobre l’efecte que tindrà el reciclatge en les altres aplicacions que es trobin al mateix procés de treballadors amb l’extensió ISAPI.

Com habilitar el processament dels treballadors per realitzar proves per a un conjunt d’aplicacions

Podeu activar el procés del treballador fent ping amb l’ús de la interfície d’usuari (IU). També podeu dur a terme l’operació executant ordres Appcmd.exe en un tauler de línia d’ordres. També podeu obtenir el mateix resultat editant fitxers de configuració de forma immediata i mitjançant l’ús de guions WMI.

Habilita el treball del procés de treball amb pinging mitjançant la interfície d’usuari (IU)

Per habilitar el procés del treballador fent un ús de la IU, seguiu els passos que s’indiquen a continuació:

Pas 1: Feu clic per obrir el gestor d’IIS

El primer pas d’aquest viatge és obrir el gestor d’IIS. Per fer-ho, aneu a la pàgina i feu clic a obert per mostrar el gestor.

Pas 2: toqueu les agrupacions

Desplaceu-vos cap a Connexions desplegueu el node del servidor i veureu a la pàgina que es mostra Grups d’aplicacions, feu clic a aquest enllaç.

Pas 3: trieu el conjunt d’aplicacions amb què voleu treballar

Desplaceu-vos cap a Piscina d’aplicacions i seleccioneu el conjunt d’aplicacions que voleu que el pinging del procés del treballador estigui habilitat i toqueu el botó Configuració avançada. Això ho veuràs a la secció Accions panell.

Pas 4: Habilita o desactiva el ping

Per habilitar el ping per al Pinging habilitat feu clic a la propietat És cert. Si voleu desactivar-lo procés de treballadors fent ping, fes clic Fals. Després d’haver triat l’opció desitjada entre aquestes dues opcions, feu clic D’acord.

Habilita els treballadors que fan un procés per passar a través de la línia de comandament

Per habilitar o desactivar el procés del treballador fent ping per a un conjunt d’aplicacions amb l’ús de la línia d’ordres, implementeu qualsevol de les comandes següents:

** appcmd set apppool /apppool.name:**string /processModel.pingingEnabled:true|false

L’opció, string, significa el nom del conjunt d’aplicacions que voleu activar o desactivar el ping. Per exemple, per permetre que el treballador faci un procés de ping per a un conjunt d’aplicacions conegut com a Màrqueting, Introduïu l’indicador d’ordres que trobareu a continuació i que accedireu ENTRAR:

appcmd set apppool / apppoolpool: Marketing /processModel.pingingEnabled:true

El procés de treballadors es va configurar de manera predeterminada per rebre pings després de cada interval de trenta segons. També han de respondre a un ping cada noranta segons. Si voleu modificar el temps de ping o el temps que transcorre entre un ping i l’altre, podeu configurar la funció /processModel.pingInterval i modificar el temps que el conjunt d’aplicacions està obligat a respondre a un ping, podeu configurar configura la característica /processModel.pingResponseTime. Per configurar l’interval ping i l’interval de resposta ping, utilitzeu la sintaxi següent:

** appcmd set apppool /apppool.name:**string ** / processModel.pingInterval: ** timeSpan ** / processModel.pingResponseTime: ** timeSpan

La cadena d’opcions significa el nom del conjunt d’aplicacions que voleu configurar. L’opció timeSpan significa el format d.hh: mm: ss, on d significa el nombre de dies no obligatori, i hh: mm: ss significa el nombre d’hores, minuts i segons entre pings supervisant la salut (a la característica /processModel.pingInterval) i en aquell moment que el procés del treballador es veu obligat a respondre (a la característica /processModel.pingResponseTime).

Per exemple, per configurar l’interval de ping durant quaranta-cinc segons i el temps de resposta del ping durant dos minuts per a un conjunt d’aplicacions anomenat Màrqueting, introduïu l’indicador d’ordres que apareix a continuació i feu clic al botó ENTRAR botó:

appcmd set apppool /apppool.name:Marketing /processModel.pingInterval:0.00:00:45 /processModel.pingResponseTime:0.00:02:00

Configuració

El procés de configuració del procés de pinging per als treballadors influeix en els elements de configuració que es mostren a continuació:

Atribut pingingEnabled de l’element de sota

Per activar el treball del procés del treballador mitjançant WMI

Feu ús de les classes, mètodes o atributs WMI a continuació per dur a terme el procediment:

Propietat ApplicationPool.ProcessModel.PingingEnabled

Conclusió

En aquest article heu esbrinat com habilitar el procés del treballador fent ping per a un pool d’aplicacions a IIS 7. Segons el vostre mètode preferit, ara podeu ajustar la configuració segons les vostres necessitats. Si encara podeu obtenir el cap per qualsevol d’ells, no dubteu en deixar el vostre comentari i especificar el problema. La nostra comunitat forta resoldrà definitivament qualsevol problema que pugueu tenir.

Consulteu aquests tres millors serveis d’allotjament web

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

ChemiCloud

Preu inicial:
2,76 dòlars


Fiabilitat
10


Preu
9.9


Usuari amigable
9.9


Assistència
10


Característiques
9.9

Llegiu comentaris

Visita ChemiCloud

Articles relacionats amb la informació

 • Com iniciar o aturar una piscina d’aplicacions IIS 7
  intermèdia
 • Com configurar i utilitzar l’entorn Fastcgi a (IIS) 7, IIS 7
  intermèdia
 • Com assegurar la vostra infraestructura i aplicacions PHP de la plataforma web de Microsoft
  intermèdia
 • Com canviar un conjunt d’aplicacions per a una aplicació (IIS 7)
  intermèdia
 • Com configurar la configuració del temps d’inactivació inactiva per a un conjunt d’aplicacions (IIS 7)
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me