Com editar el fitxer .htaccess del vostre lloc web de WordPress mitjançant cPanel

Hi ha molts fitxers i carpetes presents al directori de WordPress i heu de saber que .htaccess és un dels fitxers més importants. És important conèixer la forma correcta d’editar aquest fitxer.


Sempre que instal·leu WordPress, configureu les estructures de enllaç permanent i deseu-les. Es genera el fitxer .htaccess. Significa que podeu solucionar el problema quan no trobeu aquest fitxer al gestor de fitxers del vostre allotjament web.

Com ja sabeu, la majoria de la gent utilitza l’allotjament web compartit. I és realment important mantenir optimitzat el vostre lloc web perquè els servidors compartits tinguin els recursos limitats.

La majoria dels experts suggereixen afegir el codi al fitxer WordPress .htaccess. Com podeu fer-ho si ni tan sols coneixeu la ubicació exacta d’aquest fitxer?

De tant en tant, es recomana aprendre els fonaments bàsics de WordPress i el cPanel que ofereix la vostra empresa d’allotjament web.

Va a dirigir-vos a través d’aquest procés.

Guia pas a pas per editar el fitxer WordPress .htaccess

Potser us estareu preguntant alguna cosa tècnica. Bé, encara que no tingueu coneixement sobre la codificació ni els aspectes tècnics de WordPress, podeu aconseguir-ho fàcilment

Pas 1

Inicieu la sessió al cPanel mitjançant el vostre compte d’allotjament web. En molts allotjaments web, podeu trobar una AMP amb moltes eines i recursos.

L’objectiu final és trobar una icona de cPanel. Feu clic a l’opció per obrir-lo i heu de trobar el Fitxers’ secció Perquè per accedir a les dades del lloc web, cal obrir el gestor de fitxers.

Obriu el gestor de fitxers. Segons el vostre allotjament web, l’aspecte del cPanel pot ser diferent, però les opcions seran similars.

Pas 2

Si només allotgeu un lloc web, podeu trobar-ne les dades directori arrel (public_html) però si teniu diversos llocs web, podreu veure els diferents noms de les carpetes.

Segons el tipus del vostre lloc web, heu d’obrir les seves dades. Per a cada instal·lació de WordPress, trobareu contingut wp, wp-include, wp-admin i molts fitxers.

Cerqueu el document .htaccess fitxer a la llista.

Moltes persones es queixen que no troben aquest fitxer juntament amb altres carpetes i fitxers. És perquè el fitxer està ocult i no es pot veure fins que no marqueu la casella per mostrar tots els fitxers ocults.

Es pot fer clic a la secció Configuració “ botó. Està present a la part superior dreta de la pantalla. Al vostre cPanel, pot ser que sigui en un altre lloc.

Un cop fet això, apareixerà una finestra emergent. Heu de marcar la casella de "Mostra fitxers ocults" i guarda-ho.

Ara actualitzeu el vostre directori arrel i podeu trobar el fitxer .htaccess. Molts allotjaments web us demanen que trieu aquesta opció quan obriu el gestor de fitxers.

És responsabilitat vostra tenir-ho en compte.

Pas 3

Ara és el pas per conèixer el procés per editar aquest fitxer. Simplement, feu clic amb el botó dret al fitxer .htaccess i podreu trobar una opció fàcilment "Edita" ella.

En funció del vostre allotjament web, s’obrirà una pestanya nova o apareixerà una finestra emergent. Consistirà en els codis de WordPress predeterminats.

Per a una instal·lació nova, només estarà disponible el codi de redirecció. Algunes persones es confonen quan veuen els codis. Bé, no cal que editeu res.

Només heu de copiar el codi i enganxar-lo a aquest fitxer. Un cop feta, deseu el fitxer i torneu al directori arrel.

Actualitza-ho i ja has acabat.

Per què necessiteu editar aquest fitxer WordPress

Molts usuaris de WordPress es pregunten si és la necessitat d’editar aquest fitxer quan poden realitzar la tasca mitjançant els complements? Bé, sempre és millor evitar els plugins.

Més complements solen afectar el temps de càrrega de pàgines del lloc web.

Permetin-me esmentar algunes coses que podeu fer mitjançant aquest fitxer.

 • Activa la memòria cau del navegador
 • Desactiva la navegació de directoris
 • Protegiu la carpeta de contingut wp
 • Protegiu la carpeta wp-include
 • Bloqueu els robots malament
 • Creeu pàgines d’error personalitzades

Cada tasca requereix un codi personalitzat per afegir al fitxer WordPress .htaccess. Es pot tornar a fer la mateixa pregunta.

Podeu fer algunes de les coses esmentades anteriorment mitjançant un complement de seguretat. Només per aclarir, fins i tot el complement de seguretat afegeix el codi al fitxer .htaccess.

La majoria de la gent no entén com funcionen WordPress i els seus plugins.

Què passarà si suprimiu aquest fitxer i com en creeu un de nou

Com hem comentat anteriorment, és un dels fitxers més importants i la seva absència pot alterar la configuració de SEO del lloc web. És perquè l’estructura de l’enllaç enllaç del lloc web depèn d’aquest fitxer.

Si heu definit els enllaços personalitzats personalitzats per a un millor SEO i suprimiu aquest fitxer, és probable que la majoria de les pàgines i publicacions del vostre lloc web mostrin l’error 404..

I estic segur, no voldreu trobar cap error d’aquest tipus. I en alguns casos, la pàgina d’inici de sessió de WordPress es mostra en blanc.

Així que és millor mantenir-lo segur. I per crear-lo només cal que inicieu la sessió al vostre tauler de WordPress Configuració>>Enllaços permanents i podeu configurar l’estructura de enllaços de permís preferida de SEO.

Deseu la configuració i es generarà un nou fitxer .htaccess al directori de WordPress del vostre lloc web. Per comprovar-ho, heu de seguir els passos esmentats anteriorment.

WordPress és un sistema de gestió de contingut fàcil d’utilitzar, però per gestionar el vostre lloc web, heu d’aprendre algunes coses sobre l’allotjament web.

La majoria de les empreses ofereixen cPanel. Molts també proporcionen Plesk. Segons la meva experiència, cPanel és molt més fàcil que qualsevol altra cosa.

Fins i tot si us enganxeu en algun lloc, podeu trobar fàcilment els tutorials. La majoria de les guies relacionades amb WordPress estan escrites en funció de l’ús de cPanel.

Com ja heu vist, podeu editar el .htaccess WordPress utilitzant-lo. Espero que no tingueu cap tipus de dificultat. Encara que ho feu, tingueu en compte els passos.

I, per descomptat, podeu contactar amb nosaltres o comentar a continuació per fer les vostres preguntes. Gaudeix d’utilitzar WordPress i el cPanel.

Consulteu els 3 millors serveis d’allotjament de WordPress:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hostinger

Preu inicial:
0,99 USD


Fiabilitat
9.3


Preu
9.3


Usuari amigable
9.4


Assistència
9.4


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostinger

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com habilitar la protecció de connexió directa a cPanel
  principiant
 • Com protegir la contrasenya Directori wp-admin mitjançant cPanel
  principiant
 • Com iniciar sessió en WordPress mitjançant Softaculous de cPanel
  intermèdia
 • Com solucionar un error HTTP que apareix a la mediateca de WordPress
  principiant
 • Com suprimir tots els temes WordPress inactius mitjançant cPanel
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me