Com desactivar el fitxer wp-cron.php del vostre lloc de WordPress mitjançant cPanel

Si coneixeu una mica sobre WordPress, té un fitxer principal anomenat wp-cron.php que controla les tasques de cron o les tasques programades del lloc.


Podeu programar les vostres publicacions de bloc a WordPress, consultar el tema i les actualitzacions de complements, enviar les notificacions per correu electrònic. El fitxer cron de WordPress gestiona aquest tipus de tasques programades.

El pitjor és que cada vegada que algú visita el vostre lloc, WordPress comprova les tasques programades i pot resultar aclaparador en un lloc web d’alt trànsit.

De vegades, els treballs de cron poden drenar els recursos del servidor i de la CPU, la qual cosa pot provocar temps d’inici del lloc web. Suposem que obteniu uns quants milers de visitants cada dia, i WordPress truca al fitxer wp-cron.php el mateix nombre de vegades que els vostres visitants, no serà gens dolent?

Per tant, per solucionar-ho, podeu desactivar el fitxer wp-cron.php mitjançant cPanel. Heu de tenir en compte; cap tasca programada funciona després de desactivar el fitxer cron.

Bé, si utilitzeu algun complement per enviar correus electrònics automatitzats, funciona, però no les publicacions programades del bloc que gestiona WordPress.

Utilitzeu el fitxer wp-config.php per desactivar el fitxer wp-cron.php

Com ja sabeu, wp-config.php és un dels fitxers més vitals d’un lloc web de WordPress i controla la connexió entre les dades del lloc i la base de dades..

Si afegiu un codi d’una sola línia, podeu solucionar el problema. Espero que sàpiga editar el document wp-config.php dossier. Si no, seguiu el procés pas a pas.

Pas 1:

Inicieu la sessió al vostre compte de cPanel per a allotjament web i obriu el Gestor d’arxius. Potser ja sabeu que les dades del vostre lloc web de WordPress resideixen al gestor de fitxers.

Com desactivar el fitxer wp-cron.php del vostre lloc de WordPress mitjançant cPanel

Podeu trobar-lo a la secció de fitxers. Algunes empreses ofereixen una icona de gestor de fitxers independent. Depenent de l’empresa que utilitzeu, també podreu veure la disposició de disseny diferent de cPanel.

No us preocupeu, busqueu una mica i podreu trobar fàcilment el gestor de fitxers.

Pas 2:

En aquesta nova pàgina, heu d’assegurar-vos que obriu la secció public_html perquè la vostra instal·lació de WordPress resideix aquí.

Com desactivar el fitxer wp-cron.php del vostre lloc de WordPress mitjançant cPanel

Si allotgeu diversos llocs web, podríeu veure les carpetes al directori. Per a un domini principal, heu de romandre al directori arrel / public_html.

Quan obriu el gestor de fitxers, potser veureu el directori inicial, feu clic a public_html des de la barra lateral esquerra per obrir-lo.

Pas 3:

Desplaça’t cap avall i busca wp-config.php. Feu clic amb el botó dret per editar-lo. També podeu utilitzar l’opció Editar estàndard del menú principal de navegació de cPanel.

Com desactivar el fitxer wp-cron.php del vostre lloc de WordPress mitjançant cPanel

Pas 4:

Un popup apareix per confirmar la vostra decisió d’editar el fitxer wp-config.php. Feu clic a Edita i podreu veure una pestanya nova al navegador.

Com desactivar el fitxer wp-cron.php del vostre lloc de WordPress mitjançant cPanel

Pas 5:

No tingueu por a causa de les línies de codificació, no heu de tocar cap. Tot el que heu de fer és copiar i enganxar el codi que es mostra a continuació. Heu d’intentar trobar si hi ha algun codi similar disponible. En cas contrari, utilitzeu-lo.

define (“DISABLE_WP_CRON”, cert);

Fer clic a Guardar canvis. Felicitats heu desactivat correctament el fitxer wp-cron.php del vostre lloc web de WordPress.

Nota: abans de fer canvis, és imprescindible fer una còpia de seguretat del lloc web i de la base de dades.

Si veieu alguna cosa malament amb el vostre lloc, podeu eliminar el codi i buscar una alternativa per reduir l’ús de la CPU. Per a un lloc web petit, desactivar el treball de cron pot estalviar-vos els costos de l’actualització del vostre pla d’allotjament web durant uns dies.

Però si teniu un lloc web gran, potser haureu de comprar un CDN de pagament o actualitzar el servidor d’allotjament web.

Espero haver entès el concepte de Cron Jobs

De tant en tant, la gent es queixa per l’ús excessiu de CPU i les seves empreses d’allotjament web que demanen més diners per actualitzar un compte.

Bé, no podeu confiar en el vostre servei d’atenció al client per solucionar els problemes relacionats amb l’ús de la CPU. Tot i que, si teniu sort, poden explicar-vos els motius, les solucions poden ser diferents.

No tothom és expert en WordPress. És imprescindible aprendre sobre desactivar les tasques de cron. Seràs feliç de saber; podeu controlar el calendari de treballs de cron mitjançant cPanel.

Conclusió

El tutorial anterior es refereix a desactivar les tasques de cron, però alguns usuaris de WordPress canvien el calendari de treballs de cron per defecte. Com he comentat anteriorment, WordPress truca al fitxer wp-cron.php cada vegada que algú visita el lloc web, però si desactiveu el fitxer, l’ús de la CPU baixa.

El rendiment del lloc web té un paper fonamental per mantenir una bona experiència dels usuaris. Per tant, és important aprendre sobre les tasques de cron i desactivar-les quan veieu un alt ús de la CPU.

Consulteu aquests tres millors serveis d’allotjament de WordPress:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hostinger

Preu inicial:
0,99 USD


Fiabilitat
9.3


Preu
9.3


Usuari amigable
9.4


Assistència
9.4


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostinger

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com limitar o desactivar les revisions de pàgines i publicacions d’un lloc web de WordPress amb cPanel
  intermèdia
 • Com optimitzar la base de dades de WordPress mitjançant WP-Sweep
  principiant
 • Com solucionar el JavaScript i el CSS de rendibilització del vostre lloc web de WordPress
  intermèdia
 • Com editar el fitxer .htaccess del vostre lloc web de WordPress mitjançant cPanel
  principiant
 • Com iniciar sessió en WordPress mitjançant Softaculous de cPanel
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me