Com desactivar el fitxer WordPress XML-RPC mitjançant cPanel

Fer front a un nou concepte pot ser frustrant. Mentre utilitzeu un lloc web de WordPress, heu d’adoptar les vostres habilitats tècniques el màxim que pugueu.


Com ja sabeu, milions de llocs web es pirategen cada any i no voleu incloure el vostre lloc web a la llista.

Per tant, és important tenir cura de totes les vulnerabilitats possibles. En els últims anys, WordPress ha canviat l’estat del fitxer XML-RPC. En primer lloc, heu de saber de què tracta el tutorial.

Quan gestioneu de forma remota qualsevol de les parts del vostre lloc web de WordPress, necessiteu un accés al fitxer XMLRPC. Moltes persones utilitzen IFTTT per automatitzar publicacions en publicacions socials.

Es creu que les persones que utilitzen Windows Live Writer també han d’utilitzar el fitxer XML-RPC. Abans de WordPress. 3.5, hi havia una opció per habilitar o desactivar aquest fitxer, però no més.

A molta gent ni tan sols li importa. Segons alguns experts, aquest fitxer no té cap impacte al vostre lloc web perquè l’estàndard de codificació ha millorat molt.

Però si mai decidiu trobar-lo desactivat, aquest tutorial és per a vosaltres.

Utilitzeu el fitxer .htaccess per desactivar XML-RPC

Com ja sabeu, .htaccess és un dels fitxers essencials d’un lloc web de WordPress, heu d’assegurar-vos que l’utilitzeu correctament.

Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat del lloc web de WordPress i de la base de dades abans de fer cap canvi. És perquè no voldríeu trencar el vostre lloc web a causa d’algunes línies del codi.

Si teniu por d’editar el fitxer de codificació, també podeu utilitzar un complement per desactivar XML-RPC. Però, com heu dit sempre, no heu d’utilitzar un complement si podeu realitzar la mateixa tasca manualment.

Afegir el codi és una cosa única, i el millor és que hàgiu de copiar-lo i enganxar-lo.

Seguiu els passos

Pas 1:

Inicieu la sessió al vostre compte de cPanel i cerqueu el document Gestor d’arxius, en què resideixen totes les dades del vostre lloc de WordPress.

Com desactivar el fitxer WordPress XML-RPC mitjançant cPanel

Algunes empreses d’allotjament web poden tenir un disseny diferent que es pot veure a la captura de pantalla. És perquè totes les empreses intenten mantenir el seu color de marca.

Però no us heu de preocupar de trobar la icona del gestor de fitxers; és fàcil notar-lo mentre es desplaça per cPanel.

Pas 2:

Alguns servidors d’allotjament web permeten triar el directori que voleu obrir quan feu clic a la icona del gestor de fitxers. Trieu obrir l’opció public_html directori.

Com desactivar el fitxer WordPress XML-RPC mitjançant cPanel

Si directament teniu una pàgina nova, és possible que vegeu el directori inicial. Feu clic a l’enllaç public_html de la barra lateral esquerra de cPanel.

Pas 3:

Si teniu un únic lloc web a l’amfitrió, podeu trobar el fitxer .htaccess al directori public_html. En cas contrari, haureu d’obrir la carpeta on hi ha disponible la instal·lació de WordPress.

Com desactivar el fitxer WordPress XML-RPC mitjançant cPanel

En cas que no veieu el fitxer; és perquè .htaccess és un fitxer ocult i heu de canviar el fitxer configuració per visualitzar fitxers ocults, navegueu a la icona de la caixa de canvis des de la cantonada superior dreta.

Pas 4:

Un cop trobeu el document .htaccesfitxer s, clic dret i tria Edita. Com sempre, també podeu seleccionar l’opció Edit tradicional del menú principal de navegació de cPanel.

Com desactivar el fitxer WordPress XML-RPC mitjançant cPanel

Pas 5:

– Apareixerà una finestra emergent que us permet desactivar la codificació. Tot el que heu de fer és fer clic a la secció Edita i apareix una nova pestanya al navegador.

Com desactivar el fitxer WordPress XML-RPC mitjançant cPanel

Pas 6:

Podeu veure tones de línies de codificació. Copieu i enganxeu el codi que apareix abans #I WordPress.

# Block XML-RPC

ordenar negar, permetre
negar de tots
permetre des del 123.123.123.123

Feu clic a Guardar canvis botó a la cantonada superior dreta i esteu tots preparats. A partir d’ara, no haureu de preocupar-vos de cap accés remot que pugui provocar un pirateig web.

Com ja he esmentat, el fitxer serveix per controlar l’accés remot al vostre lloc; Ara, ja que l’heu desactivat, no podeu fer-ho.

Espero que hàgiu entès el concepte

Recordo quan em vaig preocupar per un concepte tan nou sobre WordPress. Tot i que avui dia, la majoria de les empreses d’allotjament web de WordPress s’ocupen de la seguretat, heu d’entendre tots els conceptes possibles.

La protecció del lloc web de WordPress és essencial, i el primer pas és seguir fent còpies de seguretat periòdiques del vostre lloc i de la seva base de dades.

Conclusió

Si no accediu de forma remota al vostre lloc web mitjançant cap eina de tercers, no necessiteu un fitxer XML-RPC. Podeu desactivar-lo quan vulgueu.

Espero que no sigui tan difícil desactivar aquest fitxer.

Consulteu aquests tres millors serveis d’allotjament de WordPress:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hostinger

Preu inicial:
0,99 USD


Fiabilitat
9.3


Preu
9.3


Usuari amigable
9.4


Assistència
9.4


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostinger

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com desactivar l’edició de fitxers al tauler d’administració de WordPress
  intermèdia
 • Com bloquejar un país del vostre lloc web de WordPress mitjançant cPanel
  expert
 • Com aturar l’accés a fitxers sensibles del vostre lloc web de WordPress
  expert
 • Com bloquejar els pirates informàtics amb cPanel a partir de l’exploració dels autors del vostre lloc web
  intermèdia
 • Com treure el número de versió de WordPress mitjançant cPanel
  expert
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me