Com corregir la carpeta de destinació ja existeix un error d’un lloc web de WordPress mitjançant cPanel

Administrar un lloc web de WordPress pot ser aclaparador per als principiants. Hi ha molts errors comuns de WordPress; és possible que trobeu uns quants.


Esteu aconseguint "La carpeta de destinació ja existeix" error? Sabeu què vol dir i com solucionar-ho? Aquest tipus d’error impedeix acabar un tema o instal·lar connectors.

Hi ha moltes raons per obtenir un error com aquest. Assegureu-vos de comprovar el tauler de control de WordPress si ja teniu el tema o el plugin instal·lats.

Si no, potser es va interrompre el procés d’instal·lació anterior, que va deixar una carpeta buida batejada amb el nom del fitxer. Sempre que instal·leu un complement o un tema, WordPress descomprimeix el fitxer ZIP i n’extreu la carpeta.

És possible que no pugueu eliminar la carpeta antiga correctament. En aquest tutorial, tindreu una millor comprensió sobre la resolució de la carpeta de destinació que ja existeix un error mitjançant cPanel.

Tot i que, si voleu, també podeu utilitzar el servidor FTP.

Un procés pas a pas per solucionar la carpeta de destinació ja existeix a l’error

Potser us estareu preguntant com si té un error tan especial sobre un error com aquest. Doncs bé, si podeu entendre el concepte d’instal·lació de plugins i temes, ho podeu arreglar en pocs minuts.

Com he esmentat anteriorment, quan instal·leu un complement o un tema, WordPress extreu una carpeta i, si aquesta carpeta resideix al seu lloc quan intenteu instal·lar aquest tema o complement, obteniu un error..

Per tant, la solució és senzilla. Tot el que necessites és esbrinar la carpeta i suprimir-la, i això és fàcil si coneixeu una mica la carpeta de contingut de cPanel i WordPress..

Seguiu el procés.

Pas 1:

Com és habitual, necessiteu obrir el vostre compte cPanel i buscar el Gestor d’arxius, perquè conté tots els fitxers i carpetes del vostre lloc.

Com corregir la carpeta de destinació ja existeix un error del lloc web de WordPress

Si veieu una disposició diferent de cPanel, és perquè la vostra empresa d’allotjament web ha decidit utilitzar un tema de disseny diferent. Així que no cal preocupar-se.

Podeu trobar fàcilment el gestor de fitxers.

Pas 2:

En aquesta nova pàgina, és possible que vegi el directori d’inici, però cal obrir el directori arrel, on hi ha totes les dades disponibles.

Desplaceu-vos a public_html a la barra lateral esquerra.

Com corregir la carpeta de destinació ja existeix un error del lloc web de WordPress

Nota: Si allotgeu diversos llocs web al mateix allotjament web, heu d’obrir una carpeta del domini per a què intenteu solucionar un error..

Pas 3:

Podeu veure fàcilment la documentació contingut wp carpeta. Feu doble clic per obrir-lo.

Pas 4:

Si intenteu resoldre un problema per a un complement, obriu la secció pluginscarpeta. Però si teniu un error al instal·lar un tema, obriu la carpeta dels temes.

Com corregir la carpeta de destinació ja existeix un error del lloc web de WordPress

En aquest exemple, anem a buscar un complement.

Pas 5:

Podeu veure totes les carpetes dels complements que heu instal·lat al lloc web de WordPress. No importa si un complement està actiu o inactiu, podeu veure la seva carpeta.

Com corregir la carpeta de destinació ja existeix un error del lloc web de WordPress

Diguem; estàs intentant instal·lar Memòria cau total W3. Cerqueu el nom i la carpeta feu clic amb el botó dret a l’esborrat ella Com és habitual, també podeu utilitzar l’opció d’eliminació estàndard del menú de navegació mani cPanel.

Ara intenteu instal·lar el complement des del vostre tauler de WordPress. No veieu cap error. Enhorabona, heu corregit correctament la carpeta de destinació ja existeix un error.

Espero haver entès el concepte

De tant en tant, molts usuaris de WordPress lluiten per entendre els motius d’equivocar-se un error. Es freguen molt. Sempre suggereixo que, sempre que trobeu amb un error, sempre intenteu comprendre les seves causes.

Obtenir un "La carpeta de destinació ja existeix" l’error és tan senzill. Com podeu veure, és necessari trobar si el mateix nom de carpeta està disponible.

Conclusió

Aquest error pot produir-se al instal·lar un tema o complement de WordPress. Recordo quan intentava instal·lar el tema predeterminat Vint-catorze per fer alguns canvis CSS al seu menú.

Creus que pot solucionar un error? Seguiu la guia i solucioneu-la.

Consulteu aquests tres millors serveis d’allotjament de WordPress:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hostinger

Preu inicial:
0,99 USD


Fiabilitat
9.3


Preu
9.3


Usuari amigable
9.4


Assistència
9.4


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostinger

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com solucionar el problema amb moltes redireccions per a un lloc web de WordPress
  intermèdia
 • Com resoldre un error massa gran de l’entitat de sol·licitud 413 amb cPanel
  intermèdia
 • Com solucionar el "Falta una carpeta temporal" Error d’un lloc WordPress amb l’ús de cPanel
  intermèdia
 • Com aturar WordPress de mostrar errors de PHP mitjançant cPanel
  expert
 • Com activar els informes d’errors mitjançant el fitxer php.ini mitjançant cPanel
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me