Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Introducció

United Parcel Service (UPS) és una popular empresa multinacional de gestió de cadenes de subministrament i lliurament de paquets amb seu als Estats Units d’Amèrica. És una empresa logística global fiable que s’especialitza en envasos al detall, enviament i lliurament de paquets. Els mètodes d’enviament de SAI admeten més de 220 països de tot el món, cosa que fa d’aquest servei una opció flexible per a lliurar mercaderies a qualsevol part del món.


La configuració de UPS Carrier al vostre magatzem Magento 2 proporciona unes credencials increïbles que us ajuden a correlacionar qualsevol adreça d’entrega tant en l’àmbit nacional com internacional. Aquesta guia us ajudarà a configurar el transportista d’UPS per millorar el lliurament de la vostra botiga Magento 2.

Prerequisits

 • Compte d’enviament de SAI
 • Una botiga Magento 2 totalment funcional

Pas 1: Aplicació d’UPS

Inicieu la sessió al Tauler d’administració de la vostra botiga Magento 2. Feu clic a Botigues, aleshores Configuració i seleccioneu el botó Configuració opció.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Això us portarà a una pàgina nova. Amplieu la secció VENDES opció i seleccioneu Mètode d’enviament.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Amplieu la secció Secció SAI i seleccioneu les vostres opcions de la següent manera:

 • Conjunt Habilitat per a la facturació opció a .
 • Seleccioneu el que desitgeu Tipus de SAI. Aquí teniu dues opcions: Servei de paqueteria unida i Servei de paqueteria XML unit.

Si selecciona Servei de paqueteria unida seguiu de la manera següent:

 • Trieu les opcions que vulgueu a la secció Compte en directe camp; demana que els SAI funcionin en mode i que presentin el servei com a opció d’enviament per a tots els clients. Per altra banda, NO permet que els SAI funcionin en mode de prova.
 • El URL de la passarel·la està llest per utilitzar i no s’ha de canviar.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Si seleccioneu el botó Servei de paqueteria XML unit, procediu de la manera següent:

 • Introduïu els detalls per a la vostra UPS XML compte, és a dir; ID d’usuari, Contrasenya, i Número de llicència d’accés.
 • Definiu el botó Mode a En directe per permetre l’enviament d’informació al sistema d’enviament d’UPS.
 • A continuació, autentiqueu la opció URL XML de la passarel·la per permetre l’enviament de fitxers XML.
 • A la Origen de l’enviament secció, seleccioneu on voleu que comenci l’enviament. Hi ha nombroses opcions i hauria de ser fàcil trobar-ne una que complementi les operacions de la vostra botiga.
 • Definiu el botó Activa tarifes negociades a .  Això us permetrà utilitzar tarifes personalitzades amb el servei UPS. Conseqüentment, introduïu el valor de sis caràcters a la secció Número de l’expedient secció.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

 • Un cop hàgiu definit el tipus UPS, introduïu el nom del mètode d’enviament al menú Títol camp. Si aquest camp no s’omet el camp, es mostra el títol durant la comprovació, Servei de paqueteria unida es manifestarà com a títol predeterminat.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Pas 2: configuració de la descripció del contenidor

Per completar la descripció del contenidor, feu el següent:

 • A la Tipus de sol·licitud de paquets, selecciona una de les opcions següents: Dividiu al mateix pes (una sol·licitud) o Feu servir el pes d’origen (poques cometes).
 • A continuació, trieu les opcions d’embalatge típiques per a l’enviament a la web Contenidor camp.
 • Seleccioneu el botó Unitat de Pes, el pes pot ser LBS o KGS.
 • Trieu el que preferiu Tipus de destinació. Residencial és perfecte si la majoria de l’enviament són B2C i Comercial és ideal per a enviaments majoritàriament B2B.
 • Consulteu el transportista UPS per obtenir el pes màxim d’enviament suportat abans d’escollir un valor Pes màxim del paquet.
 • A continuació, establiu el botó Mètode de recollida, això pot ser Comptador de clients, Centre de lletres, Recollida única,En directe aeri, o Recollida diària regular.
 • Definiu el botó Pes mínim del paquet, per completar la descripció.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Pas 3: configuració de les taxes de gestió

Desplaceu-vos cap avall cap a la Calcular la tarifa de maneig camp. Les tarifes de manipulació es poden calcular com a Arreglat o Percentatge taxes.

A continuació, a la secció Gestió del camp aplicat,  especifiqueu com voleu que s’apliquin els honoraris. Es poden aplicar les tarifes Per comanda o Per paquet. Finalment, a la secció Taxa de tramitació, introduïu un valor per a la tarifa.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Pas 4: Assignació de mètodes permesos

 • Magento 2 proporciona una sèrie de mètodes de SAI que s’ofereixen als compradors en línia. Seleccioneu l’opció que preferiu Mètode permès llista.
 • Desplaceu-vos cap avall cap a la Mètode Lliure opció i configureu el servei UPS desitjat per a ser enviat gratuïtament.
 • A continuació, a la secció S’ha mostrat el missatge d’error al camp, introduïu un missatge personalitzat que es mostrarà quan el mètode d’enviament d’UPS no estigui disponible.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Per completar la configuració, heu de definir els països aplicables. Desplaceu-vos cap avall cap a la Enviar a països aplicables camp i configureu-lo a qualsevol Tots els països permesos O Països específics. Si trieu l’opció Països específics, seleccioneu el país aplicable al Enviar a països específics camp.

Finalment, configureu el botó Depuració a . D’aquesta manera, es facilitarà la creació d’un fitxer de registre amb tots els detalls dels enviaments d’UPS. Completeu la configuració escollint la Ordre de classificació a la pàgina de compra.

Feu clic a Desa la configuració implementar els canvis.

Com configurar UPS Carrier a la botiga Magento 2

Conclusió

Això és! Heu configurat correctament el transportista de United Parcel Service (UPS) a la vostra botiga Magento 2. Ara podeu aprofitar la potència d’aquest increïble servei per enviar productes a les destinacions especificades.

Consulteu els 3 millors serveis de hosting Magento:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

ScalaHosting

Preu inicial:
4,95 dòlars


Fiabilitat
9.4


Preu
9.5


Usuari amigable
9.5


Assistència
9.5


Característiques
9.4

Llegiu comentaris

Visita ScalaHosting

Articles relacionats amb la informació

 • Com pujar un fitxer a un servidor FTP mitjançant codificació a Magento?
  expert
 • Com configurar els reconeixements d’URL a Magento 2
  intermèdia
 • Com afegir reCAPTCHA a Magento 2
  intermèdia
 • Com assegurar el vostre lloc web de Magento 2
  intermèdia
 • Com crear un Magento 2 Helper
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me