Com configurar la memòria cau de pàgines de WordPress

El propietari d’un lloc web experimentat entén l’important que és tenir un lloc web amb un temps de càrrega ràpid. Si utilitzeu el vostre lloc web a WordPress, heu sentit a parlar de plugins en memòria cau.


La memòria cau és una manera eficaç d’assegurar la vostra càrrega del lloc web més ràpidament als visitants. Però per obtenir un rendiment òptim, el vostre lloc web ha d’alertar els navegadors sobre el contingut exacte que necessiten per a la memòria cau. Malauradament, els plugins en memòria cau no permeten tenir un control complet sobre aquesta configuració, per la qual cosa cal configurar-los manualment.

WordPress té un munt de plugins de memòria cau al mercat, però els plugins WP Super Cache i W3 Total Cache (W3TC) són els més populars. L’única diferència entre els dos connectors és: la memòria cau WP és fàcil d’instal·lar i configurar, mentre que W3TC té diverses opcions amb un procés de configuració extens..

Quan el vostre lloc web és lent a causa dels scripts PHP de WordPress, el connector Cache produeix fitxers HTML estàtics per solucionar aquest problema. Com a resultat, el temps de càrrega del vostre lloc web augmenta, de manera que es millora l’optimització del lloc i l’experiència de l’usuari.

En aquest article, veurem com configurar WP Super Cache en premsa de text?

Comencem.

Pas 1: descarregueu i instal·leu WP Super Cache

El primer pas és descarregar i instal·lar amb èxit el complement de memòria cau de WordPress al vostre ordinador. Visiteu la pàgina oficial del complement i descarregueu-ne el paquet.

O simplement inicieu la sessió a l’àrea d’administració del vostre WordPress.

Al menú desplegable, premeu Connectors i feu clic Afegir nou a la part superior de la pàgina.

A la Connectors de cerca lloc, introduïu WP Super Cache i feu clic a Entra

El primer que apareixerà serà WP Super Cache connectar. Feu clic al botó Instal·la per iniciar el procés d’instal·lació.

Un cop instal·lat el connector, feu clic a Activa el complement

NOTA: Es recomana que tots els altres plugins de memòria cau estiguin desactivats. Podeu desactivar qualsevol altre complement anant a la secció Connectors secció i premeu Desactivació botó just a sota del complement.

Pas 2: Configuració inicial del complement de memòria cau

En aquest moment, heu instal·lat correctament el connector. Un cop activat el complement, rebeu un missatge així:

Feu clic al hiperenllaç (complement pàgina d’administració) que apareix en aquesta pàgina per anar a la pàgina de configuració del complement. Si rebeu un missatge que diu que es necessita una estructura de enllaç permanent perquè el connector funcioni correctament, aneu a Configuració > Enllaços permanents al tauler del WP i seleccioneu qualsevol altra opció que no sigui la primera. En aquesta guia, he escollit l’opció Enllaç permanent.

Ara tenim tot el que necessitem, anem a obrir el tauler de configuració del connector WP Cache. Dirigiu-vos a Configuració > WP Super Cache. En aquest punt, veureu un quadre groc que porta aquest missatge:

Està bé. Però el quadre groc no hauria d’aparèixer cada vegada que s’iniciï la configuració de la Super cau WP. Hauria d’aparèixer una sola vegada. Si apareix cada cop, busqueu l’enllaç de les preguntes freqüents. Al tauler de configuració, feu clic a WP Super Cache i, a la secció Fàcil. Notareu que el Caching està desactivat. Activeu la memòria cau i feu clic a l’estat de l’actualització.

Quan activeu la memòria cau, toqueu el botó Prova de la memòria cau botó per comprovar si funciona. WordPress Super Cache recopilarà dues vegades les dades del vostre WordPress i compararà les impressions horàries d’ambdues pàgines. Si coincideixen, significa que la memòria cau funciona correctament al vostre lloc.

Si teniu previst augmentar encara més el rendiment del vostre lloc de WordPress, exploreu la configuració avançada de WP Super Cache.

Pas 3: configuració avançada de WP Super Cache

El complement WP Super Cache inclou opcions avançades per a una optimització addicional de WordPress i una major velocitat de càrrega. Per accedir a les opcions avançades, dirigiu-vos a Configuració > WP Super Cache després toqueu el botó Pestanya avançada botó.

Com habilitar la memòria cau

Per començar, marca la casella de la part superior mostrada a la part superior. Com que WP Super Cache utilitza PHP per atendre els fitxers de memòria cau, resulta costós mantenir-lo sobretot quan es troba en un espai d’allotjament compartit. Per tant, es recomana que intenteu utilitzar reescripcions de mod per servir els fitxers de memòria cau. Un cop acabat, desplaceu-vos i feu clic Actualitza l’estat botó per desar els canvis. Heu de veure una casella groga amb aquest text:

Aquests paràmetres es destinen simplement al fitxer del servidor que es coneix com a fitxer .htaccess. Desplaça’t cap avall fins trobar el botó següent:

Si el procés de modificació ha tingut èxit, el vostre .htaccess el fitxer hauria d’aparèixer en forma de quadre verd:

Ara aneu a configurar la pestanya de càrrega prèvia del connector.

Pas 4: Configuració de la precàrrega de WP Super Cache

La configuració de la precàrrega permet posar en memòria cau a intervals totes les publicacions i pàgines del lloc. Podeu definir-lo automàticament. Per a allotjament compartit, es recomana establir-lo una vegada al dia (1440 minuts). Si feu actualitzacions del lloc dues vegades al dia, podeu definir l’interval de temps entre cada actualització de memòria cau a 720 minuts. Per a la segona opció, vol dir que actualitzeu el lloc per dia, que pot necessitar una càrrega addicional del servidor. Per tant, es recomana evitar un valor inferior, especialment en entorns d’allotjament compartits.

D’altra banda, si utilitzeu un servidor dedicat, podeu reduir l’interval de refresc a 60 minuts. El temps d’actualització òptim d’un lloc que rep un trànsit elevat seria de dues hores.

En aquest cas, hem comprovat l’interval de refresc de la memòria cau a 1440 minuts, però no podreu incloure un valor que s’ajusti a les vostres necessitats.

Feu clic a Configuració d’actualització botó per desar els canvis. Si voleu iniciar el procés de caché immediatament, premeu el botó Carrega prèvia la memòria cau ara botó després d’actualitzar la configuració. El procés de configuració de la memòria cau prèvia a la precàrrega requereix temps i recursos, depenent de les publicacions i de les pàgines del lloc..

Ara el WP Super Cache està completament configurat, però podeu fer una prova per confirmar. Anar a Pestanya de configuració fàcil, colpejar el Prova de la memòria cau botó. Si el connector cache està configurat, hauríeu de veure aquest missatge:

Heu configurat correctament la memòria cau al vostre WordPress. Ara hauria de carregar-se més ràpidament.

Conclusió

Ara que ja sabeu com funciona el connector de caché WP i com podeu augmentar el rendiment del lloc, ha arribat el moment de provar-ho. Esperem que aquesta guia us ajudarà a instal·lar i configurar el complement WP-Cache al vostre lloc de WordPress.

Consulteu els 3 millors serveis d’allotjament de WordPress:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

Hostinger

Preu inicial:
0,99 USD


Fiabilitat
9.3


Preu
9.3


Usuari amigable
9.4


Assistència
9.4


Característiques
9.2

Llegiu comentaris

Visita Hostinger

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com trobar els millors complements per al vostre lloc de WordPress
  principiant
 • Com acceptar els pagaments amb targeta de crèdit al lloc de WordPress mitjançant WooCommerce
  intermèdia
 • Com solucionar problemes comuns de SSL de WordPress
  intermèdia
 • Com migrar un lloc web des de Wix a WordPress
  intermèdia
 • Com editar el fitxer .htaccess del vostre lloc web de WordPress mitjançant cPanel
  principiant
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me