Com configurar el xifratge SSL / TLS a Magento

Magento és una plataforma de comerç electrònic de codi obert dissenyada per oferir un sistema de carretes de compra escalable i flexible. És una potent plataforma que permet als comerciants en línia controlar el contingut, la funcionalitat i l’aspecte de les seves botigues. L’aplicació permet als comerciants de comerç electrònic acceptar i processar els pagaments de targetes de crèdit en línia.


Per aquest motiu, la botiga Magento hauria de complir totes les regles de la indústria de targetes de pagament (PCI) per gestionar aquesta informació sensible del client. Una de les normes bàsiques de PCI requereix que totes les dades privades i informació personal dels clients siguin processades en un canal xifrat. La millor manera de xifrar tots els canals és la instal·lació de tecnologies Secure Security Layer (SSL) i Hypertext Transfer Protocol (HTTPS) a la vostra botiga Magento..

Si voleu millorar la seguretat de la vostra botiga Magento, heu aterrat a la pàgina adequada. Aquesta guia en profunditat es recopila per ajudar-vos a configurar SSL a la vostra botiga Magento i a redirigir tot el trànsit HTTP al protocol HTTPS segur..

Comencem!

Nota especial: molts serveis d’allotjament web ofereixen una instal·lació de Magento amb un clic, però alguns ofereixen molt més: suport tecnològic Magento 24 hores, actualitzacions diàries i còpies de seguretat, plantilles, etc. Consulteu la pàgina de ressenyes dels millors serveis Magent Hosting per trobar els millors hostes de Magento, incloses les revisions d’experts i d’usuaris.

Pas 1: GENERAR LA CLAU PRIVADA DE LA RSE

El certificat SSL no es pot configurar correctament sense els components següents:

 • Sol·licitud de signatura de certificat (CSR)
 • Clau privada
 • Clau pública

Per a un procés d’instal·lació sense problemes, genereu la CSR i la clau privada al vostre servidor.

Inicieu la sessió al cPanel

Desplaceu-vos cap a Seguretat i obriu la pestanya SSL / TLS icona.

Un cop obriu la icona SSL / TLS, aneu a la secció Sol·licitud de signatura de certificat (CSR)

Localitzeu el fitxer Generar un nou CRS

Selecciona Genereu una nova clau de 2048 bits, i proporciona totes les dades tal i com se sol·licita. Assegureu-vos que només envieu els detalls correctes per a Domain, City & Estat, país, empresa, divisió de l’empresa, correu electrònic, descripció i paraula de contrasenya. Feu clic a Generar

Apareixerà una finestra amb el codi CSR generat. Feu una còpia d’aquest codi i guardeu-lo, l’utilitzaràs per “activar” el certificat SSL.

El privat es genera simultàniament, amb la RSC.

Pas 2: obteniu el vostre certificat SSL i instal·leu-lo

Un cop genereu la RSC i la clau privada, el següent pas és comprar el vostre certificat SSL ideal. Durant el procés de checkout, se us demanarà que envieu la RSC que heu generat anteriorment. L’AC activarà el vostre certificat abans d’enviar els fitxers de certificat (yourdomain.com.ctr i themedia.crt).

Per instal·lar el certificat, inicieu la sessió al vostre

Selecciona Gestiona els llocs SSL

Copieu tot el codi de certificat als camps corresponents i feu clic a Instal·leu el certificat botó

Verifiqueu si el certificat SSL (Secure Socket Layer Layer) es va instal·lar correctament abans de passar al següent pas.

Pas 3: CONFIGURAR MAGENTO

En aquest moment, heu instal·lat i configurat correctament el certificat SSL als vostres servidors. El següent pas és modificar la configuració de la plataforma Magento per utilitzar SSL.

Inicieu la sessió a Magento mitjançant la contrasenya i el nom d’usuari d’administració.

Una vegada que us inicieu la sessió, aneu a la secció Sistema botó. Feu clic a aquesta pestanya; apareixerà un menú desplegable. Selecciona configuració, i, a continuació, a la barra de l’esquerra, feu clic General. Apareixerà un menú desplegable amb diverses opcions, seleccioneu l’opció Web opció.

A la secció web, el nostre àmbit d’interès és el segur àrea. Seleccioneu el botó URL de base Camp de secció i modifiqueu-lo per incorporar-lo HTTPS // formulari de la pàgina d’inici. A més, marqueu la tecla Utilitzeu l’URL en administrador i Utilitzeu l’URL en frontend desplegable a l’opció “sí”.

Feu clic a la tecla Desa la configuració botó, per completar la configuració. Ara, tota la botiga Magento està totalment configurada per utilitzar els URL HTTPS segurs. Tot inclòs totes les pàgines on recopileu i envieu informació confidencial es codifiquen correctament. Per confirmar-ho, visiteu la vostra botiga Magento mitjançant l’URL HTTP antic si se us redirecciona automàticament a les URL URL HTTPS segures, polzes. Tot està bé.

Pas 4: CONFIGUREU ELS REDIRECTES A LES PÀGINES HTTPS

El vostre lloc Magento està configurat per redirigir automàticament les pàgines web al SSL. Això no elimina la necessitat de redireccions exclusives per tallar la càrrega al vostre lloc Magento. Si és fàcil utilitzar Apache o NGINX per configurar les redireccions, és molt fàcil.

Si feu servir NGINX substituïu la vostra estructura d’URL amb el codi següent:

D’altra banda, si utilitzeu Apache, utilitzeu el codi següent:

Pas 5: ACTUALITZEU TOTS ELS ENLLAÇOS INTERNS ALS URL HTTPS SECURIS

Tot i que Magento fa tot el possible per canviar els enllaços interns a HTTPS, alguns temes no capturaran cap enllaç. A més, és possible que alguns dels enllaços que hàgiu modificat manualment no canviïn automàticament de l’antic protocol HTTP a HTTPS. És important que tots els enllaços interns s’actualitzin als URL HTTPS per facilitar la càrrega del vostre servidor per augmentar la velocitat del lloc i millorar els rànquings del motor de cerca..

Per identificar tots els enllaços interns establerts a l’antic protocol HTTP, utilitzarem un programari anomenat Cridant Rana. No necessiteu cap aplicació; la seva versió gratuïta és igual a la tasca.

 • Instal·leu Screaming Frog.
 • Obriu la Rana de crits. Copieu i enganxeu l’URL del lloc de Magento (Pàgina inicial) a Introduïu l’àrea d’URL, a continuació, feu clic a començar.
 • La solució rastrejarà tots els URL del lloc de Magento. Un cop el progrés arriba al 100% de la nota, feu clic a intern botó.
 • Seleccioneu el botó adreça pestanya per posar tots els URL HTTP d’un grup. De la llista, seleccioneu el primer URL.
 • A la part inferior de la finestra de Screaming Frog, feu clic a la tecla Enllaços fitxa.
 • La finestra inferior mostrarà una llista de pàgines que s’enllacen amb l’URL HTTP seleccionat. Utilitzeu aquestes dades juntament amb la informació del document DE i Text d’ancoratge columnes per actualitzar tots els enllaços a HTTPS.
 • Un cop acabat, podeu seguir una vegada més les instruccions de Screaming Frog per esbrinar tots els URL HTTP restants.

L’actualització de tots els enllaços interns a HTTPS és important si voleu obtenir qualsevol avantatge de SEO quan canvieu a HTTPS.

Conclusió

Aquesta és una guia completa, escrita per combinar-vos fonamentalment tot el que necessiteu per configurar correctament HTTPS / SSL al lloc de Magento. Si el vostre lloc no està utilitzant la tecnologia HTTPS / SSL, cometeu un gran error. Surtiu-lo i feu que passi el més aviat possible abans que la situació es descontroli. La tecnologia és imprescindible i hauria de ser la seva primera línia de defensa per a la protecció de les dades del vostre lloc i dels visitants.

Consulteu els 3 millors serveis de hosting Magento:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

ScalaHosting

Preu inicial:
4,95 dòlars


Fiabilitat
9.4


Preu
9.5


Usuari amigable
9.5


Assistència
9.5


Característiques
9.4

Llegiu comentaris

Visita ScalaHosting

Articles relacionats amb la informació

 • Com configurar el xifratge SSL / TLS (HTTPS) a Joomla
  principiant
 • Com instal·lar Magento a Cpanel
  principiant
 • Com configurar el xifratge SSL / TLS a Drupal
  intermèdia
 • Com configurar el xifratge SSL / TLS (HTTPS) a Drupal
  principiant
 • Com arreglar un lloc web lent de Magento 2
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me