Com canviar un conjunt d’aplicacions per a una aplicació (IIS 7)

Si cadascuna de les aplicacions la utilitza un paràmetre de configuració particular, podreu assignar-lo a aquest conjunt d’aplicacions en concret, a altres aplicacions diferents. Un exemple és quan la configuració dels processos per al reciclatge dels treballadors o la versió d’ASP.NET utilitzada per un conjunt d’aplicacions són les mateixes. Igualment poden funcionar en un pool d’aplicacions relacionat. No obstant això, heu de crear un conjunt d’aplicacions diferent si cal que una determinada aplicació funcioni amb una configuració especial.


També heu de tenir en compte que aquest article només s’aplica a la plataforma Windows 7, al Windows Server 2008, al Windows Server R2 2008 i finalment a la plataforma Windows Vista.

R: Canviar un conjunt d’aplicacions per a una aplicació mitjançant el gestor d’IIS

Aquest procediment en particular es pot realitzar mitjançant l’ús de la Interfície d’Usuari coneguda popularment al món del TI com a interfície d’usuari, editant directament els fitxers per a la configuració, mitjançant la redacció de scripts per a WMI o mitjançant l’execució d’ordres de l’Appcmd.exe a una finestra per a la línia d’ordres.

Per modificar el conjunt d’aplicacions, cal que seguiu els passos següents. Podràs fer-ho perfectament si els segueixes correctament.

Pas 1: Obriu el gestor d’IIS

L’obertura del gestor d’IIS és el primer que cal fer quan voleu utilitzar la IU. Quan l’obriu, aneu a la configuració avançada.

Com canviar un conjunt d'aplicacions per a una aplicació (IIS 7)

Pas 2: trieu el pool d’aplicacions

Per fer-ho, navegueu al tauler de “Connexions” i després accediu al node del servidor, on veureu una llista d’opcions i seleccioneu l’opció “Grups d’aplicacions”..

Com canviar un conjunt d'aplicacions per a una aplicació (IIS 7)

Pas 3: trieu el tipus d’agrupament d’aplicacions

Quan hagis accedit a la pàgina de “Grups d’aplicacions”, seleccioneu el tipus de pool d’aplicacions on es manté l’aplicació a la qual voleu fer un canvi. I feu clic a navegar.

Com canviar un conjunt d'aplicacions per a una aplicació (IIS 7)

Pas 4: Vegeu aplicacions

Desplaceu-vos al tauler etiquetat “Acció”I toqueu el botó“Veure aplicacions”Opció que veieu allà.

Pas 5: canvia l’agrupació d’aplicacions

Una vegada que les aplicacions siguin visibles, busqueu el que desitgeu fer un canvi i feu clic a “Canvia el pool d’aplicacions“Visible al tauler etiquetat”Accions”Per canviar-ho.

Com canviar un conjunt d'aplicacions per a una aplicació (IIS 7)

Pas 6: seleccioneu el conjunt d’aplicacions

Al quadre de diàleg per a “Seleccioneu piscina d’aplicacions ”, triar de la llista de la secció “Piscina d’aplicacions”, Un grup d’aplicacions i, a continuació, feu clic a D’acordBotó “visible a la pantalla I això us porta al final dels passos per canviar el conjunt d’aplicacions.

B: Canviar un conjunt d’aplicacions per a una aplicació mitjançant la línia de comandaments

Feu ús de la sintaxi següent si voleu fer un canvi al conjunt d’aplicacions on funciona una aplicació. La sintaxi és així:

** appcmd set app /app.name:**string ** / applicationPool: ** string

Com es diu l’aplicació que voleu canviar és "app.namestring ”, que és una variable. I el conjunt d’aplicacions on voleu incloure l’aplicació s’anomena “applicationPoolstring” que també és una variable.

Un exemple és quan voleu afegir una aplicació anomenada “vendes” a un conjunt d’aplicacions que etiquetem “Finances” i un lloc que anomenem “cancarda.da”, i aquest és el format que heu d’utilitzar per escriure la sol·licitud de l’ordre després de la qual després toqueu el botó “Enter”.

La variable app.namestring és el nom de l’aplicació que voleu canviar i la variable applicationPoolstringis és el nom del pool d’aplicacions al qual voleu afegir l’aplicació. Per exemple, en un lloc anomenat contós, per afegir una aplicació anomenada ofertes a un conjunt d’aplicacions anomenat Màrqueting, escriviu el següent a l’indicador d’ordres i, a continuació, premeu ENTER:

appcmd setapp /app.name:contoso/deals / applicationPool: Màrqueting

appcmd setapp /app.name:cancarda.da/sales / applicationPool: Finances

Instrumentació de gestió de Windows (WMI) a l’IIS 7

Per tal de dissenyar scripts d’administració del web, l’IIS 7 fa ús de la Windows Management Instrumentation (WMI). Per tant, es troba en aquest espai de noms del proveïdor i l’administració del web de l’IIS 7 WMI, conjunts de mètodes i classes que permeten script o l’administració de llocs web, o l’administració d’aplicacions web o l’administrador de qualsevol propietat o objecte que sigui. associats a ells.

Podeu utilitzar els scripts del WMI a IIS7 per llegir, accedir i modificar fitxers principals per a configuracions com ara "Web.confg ”i el directori "ApplicationHost.config ”amb l’ús de la configuració adequada per a la delegació. Utilitzant el proveïdor de WMI IIS 7, també podreu fer addicions o restes de mòduls a nivell de secció o nivell global, i també configurar característiques de característiques com ara els errors del HTTP personalitzat, Mime Maps, enllaços per SSL i la configuració d’ASP.

La importància del script de WMI a l’IIS 7 es manté en l’automatització freqüent de tasques que s’han repetit com els llocs web creant, però alhora, pot aprofitar el seu avantatge, les funcions recentment arribades que l’API de control (RSCA) i Runtime. Estat exposat a diagnosticar i supervisar llocs.

Per exemple, podeu supervisar les sol·licituds HTTP, processos de treballadors, agrupacions d’aplicacions i llocs d’aplicacions mitjançant l’ús de scripts WMI. També podeu accedir a les funcions noves de diagnòstic i resolució de problemes de l’IIS 7, com ara el rastreig de sol·licituds fallides, mitjançant el script de la font WMI de l’IIS 7.

Conclusió

Hi ha tota la informació i passos a seguir per canviar una agrupació d’aplicacions a l’IIS 7. També haureu de tenir en compte que això només s’aplica a la plataforma Windows 7, al Windows Server 2008, al Windows Server R2 2008 i finalment al Windows Vista. plataforma.

Consulteu aquests tres millors serveis de hosting de Joomla:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

ChemiCloud

Preu inicial:
2,76 dòlars


Fiabilitat
10


Preu
9.9


Usuari amigable
9.9


Assistència
10


Característiques
9.9

Llegiu comentaris

Visita ChemiCloud

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

  • Com iniciar o aturar una piscina d’aplicacions IIS 7
    intermèdia
  • Com habilitar el treball del procés per fer ping per a un conjunt d’aplicacions (IIS 7)
    intermèdia
  • Com configurar la configuració del temps d’inactivació inactiva per a un conjunt d’aplicacions (IIS 7)
    intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me