Com arreglar un lloc web lent de Magento 2

Magento 2 és una de les plataformes de comerç electrònic més populars del món. Quant al rendiment i la flexibilitat, pot treure qualsevol altre sistema de gestió de continguts (CMS), inclòs Shopify i Woocommerce. Tot i això, hi ha alguns problemes. Molts usuaris experimenten un rendiment lent i dolent per a les seves empreses. Si el temps de càrrega de pàgines supera els 2 segons com a mínim, és molt probable que els visitants s’allunyen del lloc web. Tot i això, no és difícil solucionar el problema. Seguint aquests passos, podeu portar el rendiment del vostre lloc web Magento 2 a un nivell totalment nou. Mireu-los.


Utilitzeu la versió actualitzada de Magento 2

Pot semblar senzill. Però actualitzar Magento 2 a la versió més recent és la forma més eficaç de millorar la velocitat. Els desenvolupadors fan molts retocs per optimitzar la plataforma amb les últimes eines. Com a resultat, la versió actualitzada inclou una millora de rendiment i seguretat significativa. Per actualitzar la versió, seguiu aquests passos:

 1. Inicieu la sessió al tauler d’administració. Vegeu el número de versió a la part inferior dreta de la pantalla.
 2. Feu clic a la icona del timbre situat a la cantonada superior dreta. Si trobeu alguna actualització disponible, feu-hi clic.
 3. Fer clic a Veure tot per veure totes les notificacions necessàries per a les actualitzacions disponibles.
 4. Si necessiteu més informació sobre ells, feu clic a Llegiu els detalls. Veureu totes les darreres notes de llançament.

Després de llegir-los, heu de passar diversos passos per actualitzar adequadament la versió de Magento 2. Els trobareu aquí.

Activa la memòria cau

Si activeu la memòria cau, podeu transferir un trànsit significativament més sense afectar la velocitat de les dades. És a dir, podeu agafar la velocitat del vostre lloc web Magento 2 a un nivell totalment nou. Navega pel sistema > Gestió de la memòria cau i assegureu-vos que l’estat de totes les configuracions està activat.

Si detecteu que qualsevol configuració específica està desactivada, pot funcionar com a catalitzador important per al rendiment lent del vostre lloc web de Magento 2..

Feu servir la memòria cau del vernís

Cache de vernís és una eina excel·lent. Redueix significativament el temps de resposta treballant com a accelerador HTTP. Podeu instal·lar-lo seguint les guies d’instal·lació i configuració de la memòria cau del vernís. Després de completar aquests passos, navegueu per botigues > Configuració > Avançat > Sistema > Memòria cau de pàgina completa A continuació, tria Cache del vernís a Aplicació de caché.

Desactiva el paquet JS

JS Bundling s’ha desplegat a Magento 2 per tal de reduir el nombre de sol·licituds HTTP, imprescindibles per carregar la pàgina web. Tot el procés es fa agrupant els fitxers JavaScript de manera eficaç. Tot i això, a causa de l’agrupació, es crea un fitxer JavaScript addicional que pot consumir fins a 10 mb. És un espai massiu per als codis JS. Pot alentir el vostre lloc web de Magento 2 de manera significativa. Per solucionar aquest problema, heu de desactivar JS Bundling. Navega per les botigues > Configuració > Avançat > Desenvolupador. A continuació, tria No a Activa el paquet de JavaScript.

Activa la minificació CSS ​​/ JS

A diferència de Magento 1, podeu minimitzar els codis CSS / JS de Magento 2 sense utilitzar les eines de tercers. Navega per les botigues > Configuració > Avançat > Desenvolupador. Aneu a sota de la pàgina, cerqueu Minimitzar els fitxers JavaScript opció i seleccioneu . Notareu una millora espectacular del rendiment.

Activeu categories i productes plans

Una altra gran manera d’accelerar el vostre lloc web Magento 2 és l’opció de categories i productes plans. Per fer-ho, dirigiu-vos cap a Store > Configuració. Trobar Catàleg fitxa Feu clic a Catàleg. Trobar Utilitzeu la categoria de catàleg plana i Utilitzeu producte de catàleg pla a la secció aparador. A continuació, tria per a totes dues opcions.

Configura la xarxa de lliurament de contingut

La Xarxa de lliurament de contingut permet que el contingut es mostri des dels servidors més propers, que estan repartits per tot el món. Com a resultat, els visitants poden veure el contingut de forma molt ràpida a causa de la curta distància i la velocitat de càrrega ràpida. Per activar-lo, heu de navegar per botigues > Configuració > General > Web > URL de base (segurs). A continuació, afegiu els URL HTTPS.

Optimitzar les imatges

Un altre dels motius de la lentíssima actuació del vostre lloc web Magento 2 és l’ús d’imatges grans. Es triga més temps a carregar-se per la gran mida. Al seu torn, afecta el rendiment global del lloc web. Per solucionar aquest problema, heu de comprimir totes les imatges amb la mida més petita possible. També heu d’utilitzar imatges de productes només en format JPEG. A més, us heu d’assegurar que el logotip sigui en format PNG o SVG.

Activa el mode de producció

La producció és el mode d’operació més ràpid a Magento 2. En aquest cas, els URL dels fitxers estàtics es generen segons sigui necessari. No passaran pel mecanisme de caiguda. Per veure quin mode s’activa, heu d’executar la següent comanda dins de la carpeta Magento arrel:

php bin / magento implement: mode: show

Per activar el mode de producció, utilitzeu aquesta comanda:

php bin / magento implement: mode: conjunt de producció

Utilitzeu un tema lleuger

Una manera senzilla, però eficaç de solucionar el rendiment lent, és utilitzar el tema lleuger. En aplicar-lo, experimentareu una millora espectacular de la velocitat de càrrega.

Conclusió

Magento 2 és sens dubte una plataforma de comerç electrònic insana. Ofereix una gran quantitat de funcions d’optimització de rendiment. Seguint les directrius i funcions que hem esmentat, podeu arreglar el vostre lloc web lent de Magento 2 de manera eficaç.

Consulteu aquests tres millors serveis de hosting Magento:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

ScalaHosting

Preu inicial:
4,95 dòlars


Fiabilitat
9.4


Preu
9.5


Usuari amigable
9.5


Assistència
9.5


Característiques
9.4

Llegiu comentaris

Visita ScalaHosting

Articles relacionats amb la informació

 • Com configurar el xifratge SSL / TLS a Magento
  intermèdia
 • Com instal·lar Magento a Cpanel
  principiant
 • Com instal·lar Jigoshop eCommerce Plugin a WordPress
  intermèdia
 • Com crear un widget personalitzat a Magento 2
  intermèdia
 • Com crear productes de paquets a Magento 2
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me