Com allotjar llocs web de Drupal 8 amb HHVM en els plans VPS

Introducció: HHVM vs PHP 7 per a Drupal 8 Hosting Web

Això Tutorial mostrarà com instal·lar HHVM en una VPS pla d’acollida per executar Drupal 8 amb el Facebook compilador puntual per millorar PHP rendiment & velocitats de càrrega de la pàgina.


Màquina Virtual Hip Hop (HHVM) funciona com un motor en temps d’execució desplegable o PHP compilador que substitueix el Motor de Zend a PHP 5/7 versions en un servidor web Linux.

Els punts de referència actuals ho suggereixen HHVM és més ràpid que PHP 5.6 però més lent PHP 7.x al voltant del 20% més Drupal 8 llocs web, on els editors necessiten fer referència als estàndards de rendiment per a l’optimització del maquinari per assolir els requisits d’alta circulació.

Primer pas: Comproveu el rendiment de PHP 7 a Drupal 8

La raó general de HHVM l’adopció ha canviat el 2017-18 després del llançament de PHP 7.x & la introducció d’un motor alternatiu per a PHP 5.x aplicacions web.

PHP 7 punts de referència a més d’un 100% de rendiment respecte al 100%. PHP 5.x d’acord amb extenses proves de maquinari / programari realitzades per grans empreses d’allotjament web.

A causa d’aquestes millores, molts professionals Drupal 8 els desenvolupadors afirmen que PHP 7 dóna lloc a un 20% més ràpid de velocitats del servidor web respecte a. HHVM en producció.

Drupal 8 editors web & Els administradors de sistemes poden instal·lar HHVM al maquinari del servidor web, utilitzant proves de referència professionals per comprovar el rendiment vs. PHP 7.

ACTUALITZACIONS IMPORTANTS AL PROJECTE HHVM:

 • 2017: WordPress va anunciar que deixaria de ser compatible amb la compatibilitat amb HHVM & fomentat l’ús de PHP 7.
 • 2018:El projecte HHVM va anunciar que seria pivotar convertir-se en un motor d’execució del llenguatge Hack i abandonar el suport PHP..

El 2019, NO s’aconsella als propietaris de llocs web de Drupal 8 allotjar llocs web que utilitzin HHVM tret que es requereixi suport per a PHP 5.6 en arquitectura antiga que no es pot actualitzar (cas en què la plataforma és efectivament redundant & abandonat).

HHVM v3.30 serà l’última sèrie de llançament on HHVM pretén donar suport a PHP. Les dates clau són:

2018-12-03: tall de branques: espereu que el codi PHP tostop treballi amb el registre de nit nocturn després d’aquesta data
2018-12-17: prevista alliberament per v3.30.0
2017-01-28: es preveu alliberar per v4.0.0, sense suport PHP
2019-11-19: espera el suport final per a v3.30
En última instància, recomanem que els projectes migrin completament al llenguatge de Hack, o completament a PHP7 i el temps d’execució de PHP..

Esperem que el suport del codi PHP del món real es trenqui ràpidament … això requerirà que les dependències escrites en PHP siguin bifurcades i migrades a Hack, o migrades de.

En resum, perquè PHP 7.x punts de referència en processament de velocitat de càrrega de pàgines del servidor web més ràpid que no pas HHVM i el conjunt HHVM el desenvolupament de plataformes està migrant cap a Cop de destral suport del llenguatge de programació per Facebook – Tots els llocs web de Drupal 8 que utilitzin HHVM han de ser migrats fora de la plataforma el 28/01/2019 o arriscar-se amb un ús obsolet & codi insegur als llocs web de producció.

Pas segon: instal·leu HHVM al VPS o al servidor dedicat

HostAdvice té un excel·lent tutorial disponible per als programadors & desenvolupadors que necessiten instal·lar HHVM en un Ubuntu Linux servidor web:

 • Com instal·lar una màquina virtual HipHop (HHVM) en un servidor VPS Ubuntu 17.04 o un servidor dedicat

Utilitzant Sudo, les principals comandes necessàries per instal·lar el HHVM el paquet són:

apt-getupdate
apt-obtenir instal·lar programari-propietats-comú apt-transport-https
apt-key adv –recv-keys –keyserver hkp: //keyserver.ubuntu.com: 800xB4112585D386EB94

add-apt-repository https://dl.hhvm.com/ubuntu
apt-getupdate
apt-get install hhvm

Aquestes ordres es poden utilitzar per instal·lar HHVM en un Ubuntu servidor web per a proves o comparatives a Drupal 8 lloc web per al rendiment del maquinari del servidor web & compatibilitat.

Tercer pas: HHVM com a actualització Premium dels plans compartits

Moltes empreses d’allotjament web com, per exemple Kinsta & Espai del lloc que abans oferia HHVM com a actualització premium a compartida Linux o els plans d’allotjament en núvol ja no ofereixen el servei, necessitant la migració de Drupal 8 llocs web a PHP 7.2 per obtenir els millors resultats.

Com allotjar llocs web de Drupal 8 amb HHVM en els plans VPS

Des que HHVM funciona com a motor alternatiu de temps d’execució per a PHP, Els llocs web de Drupal 8 que utilitzen el marc poden traslladar-se perfectament a PHP 7.2 configuració del servidor.

Quatre pas: Comprova el punt de vista del rendiment de Drupal 8 en HHVM

On KinstaLes proves de referència es presenten com a definitives per a HHVM velocitat vs.. PHP 7 & PHP 5.6, Ha publicat resultats similars per a Jeff Geerling Drupal 8 instal·lacions:

Com allotjar llocs web de Drupal 8 amb HHVM en els plans VPS

Aquestes proves també ho demostren Drupal 8 funciona millor en servidors web amb PHP 7.x & Opcache instal·lat. Zend Opcache és un accelerador de PHP que s’envia amb el paquet.

El HHVM proves de referència per a Drupal & WordPress demostren que el marc era útil per proporcionar millors velocitats del servidor web que PHP 5.6 però no supera PHP 7.

Després del 2019, HHVM serà un Cop de destral motor d’execució i abandonament PHP suport lingüístic. HHVM ja no s’hauria de considerar com una opció per a Drupal 8 web Hosting.

Cinquè pas: compareu Apache amb NGINX + vernís & Redis

HHVM anteriorment es va implementar (2012-2018) com a opció d’alt rendiment per a Drupal 7/8 allotjament web amb Apache servidors en execució Cache del vernís & Redis.

Molts d’alta circulació Drupal & WordPress van emigrar els llocs web Apache a NGINX servidors web mentre s’executen HHVM per a PHP augment del rendiment Motor de Zend.

Després del llançament de PHP 7, HHVM ha esdevingut irrellevant i està en suspens PHP suport completament per convertir-se en Facebook Hack motor d’execució d’idiomes.

Drupal els editors web encara estan en funcionament HHVM en producció amb NGINX, Redis, & Cache del vernís necessiten migrar les seves configuracions a PHP 7.x a finals del 2018.

Conclusió: (ACTUALITZACIÓ) HHVM Avis de finalització de la vida de 2019

Tots Drupal 7 & 8 els editors de llocs web encara utilitzen HHVM Es recomana la migració de la producció de suport d’allotjament web PHP 7.2 abans de finals de 2018 o de gener de 2019.

HHVM Acabarà amb el suport de PHP i convertir-se en Cop de destral motor d’execució del llenguatge amb desenvolupament continuat Facebook sobre fonaments de codi obert (nota de premsa).

HHVM Va tenir una valuosa carrera quan PHP 5.6 estava antiquat, però el nou PHP 7.x la plataforma supera més del 100% en la velocitat de rendiment del servidor web, la qual cosa aconsegueix HHVM redundant.

Articles relacionats amb la informació

 • Com allotjar llocs web de Drupal 8 amb servidors NGINX en plans VPS
  intermèdia
 • Com allotjar llocs web de Drupal 8 amb caché de vernís als plans VPS
  intermèdia
 • Com allotjar llocs web de Drupal 8 amb Redis en els plans VPS
  intermèdia
 • Com optimitzar la memòria cau de Drupal 8 amb Memcached a cPanel Hosting
  intermèdia
 • Com optimitzar la memòria cau de Drupal 8 amb APC en cPanel Hosting
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me