Com afegir un tipus d’element de menú “Crear un article” i crear un mòdul a Joomla 3

Per poder utilitzar Joomla 3 de manera eficaç, heu de poder dominar les funcions de la plataforma. Una d’aquestes funcions és la possibilitat de crear un menú de Joomla. El menú de Joomla es pot descriure com a conjunt d’elements utilitzats per navegar i estructurar el lloc web. Cadascun d’aquests elements del menú té un URL que conté codis que l’enllacen a una pàgina determinada del lloc web. També es poden dissenyar amb diferents tipus d’ambientació. Inclouen configuracions que gestionen alguns atributs de lloc web com les categories, els dissenys de pàgines i els articles de la pàgina.


En aquest article, us proporcionarem tota la informació que necessiteu i els passos que heu de seguir per afegir una "Crea article" Element de menú a Joomla. Aquest element del menú permet als usuaris de la plataforma Joomla escriure fàcilment un article des de la part frontal de la plataforma Joomla. Això no només és per als administradors de llocs web, sinó també per als usuaris habituals que no siguin membres de l’administrador.

Aquesta guia suposa que heu creat un Mòdul d’inici de sessió i que se li concedeix accés al front end del lloc web. Si no heu creat un mòdul i no esteu segur de crear-ne un, seguiu la guia al final d’aquest article per crear-ne un. També podeu concedir permís a un grup particular de persones per dur a terme accions similars. Seguiu els passos següents per crear un element del menú de l’article a Joomla:

Pas 1: Inicieu la sessió per tornar al final del vostre lloc web

El primer que heu de fer per integrar uncrear ArticleLa pestanya ”és per iniciar la sessió al final del lloc Joomla. Aneu a l’administrador i trieu el menú que voleu crear i feu clic al botó “Nou” per generar un nou element de menú..

Com afegir-hi

Pas 2: seleccioneu El tipus d’element del menú

Quan hagi fet clic a “Nou”, Apareix un altre menú. Fer clic a “Selecciona”Per escollir el tipus d’element de menú que voleu crear. Normalment es mostrarien molts llistats de diferents tipus d’elements de menú.

Com afegir-hi

Pas 3: Feu clic al tipus de tema del menú “Crea article”

Quan feu clic a sobre Menú Articles Tipus d’element, mostra una llista de la categoria d ‘articles inclosa la Crea article submenú. Fer clic a Crea articles.

Com afegir-hi

Pas 4: Feu clic a “Desa” per desar la configuració

Poseu un nom a l’element del menú i feu clic a Desa. Pots fer servir Envieu un article, per exemple. Aquest pas és una part molt important i crucial dels passos, ja que després d’afegir el vostre títol per a l’element de menú i no us deseu, el vostre treball fins ara es perdria. Així doncs, assegureu-vos que guardeu el que heu fet. La captura de pantalla següent us donarà una bona idea.

Com afegir-hi

Pas 5: navegueu al costat del client del vostre lloc web i actualitzeu la pàgina

Ara, heu acabat de crear el menú del vostre article, aneu a la portada del vostre lloc i actualitzeu la pàgina. Per fer-ho, feu clic a la secció Actualització botó. Actualitza la pàgina de manera que podreu veure si heu aconseguit els passos correctes o no. Si teniu tot bé, veureu l’element del menú Crea l’article que acaba de crear amb el nom que heu utilitzat per desar-lo, tal com es mostra a la captura de pantalla següent.

Com afegir-hi

Com crear mòduls d’inici de sessió a Joomla 3

Molts dels usuaris de Joomla utilitzen el sistema de gestió de continguts. Accedeixen a l’àrea d’administració també coneguda com a part del darrere del lloc. Aquesta part del lloc els permet generar i editar categories, mòduls, articles i també menús.

També podeu crear una zona d’inici de sessió d’un compte d’usuari des de la part frontal del lloc en lloc de passar pel fons. Si teniu usuaris del lloc, també podeu afegir-los com a usuaris i donar-los el permís per poder crear articles des de la part frontal del vostre lloc com ho feu des del fons. En aquesta part de la guia, us explicarem que trobareu consells pas a pas sobre com podeu crear un mòdul d’inici de sessió i millorar la funcionalitat del vostre lloc..

Pas 1: obriu el Gestor de mòduls

El primer que heu de fer per tal de poder crear un tipus de mòdul d’inici de sessió és primer iniciar la sessió al final del vostre lloc, fer clic al contingut i apareixerà un menú desplegable. Des d’aquestes llistes feu clic a Mòdul per portar-vos al gestor de mòduls.

Com afegir-hi

Pas 2: crea un mòdul nou

Quan hagueu accedit al gestor de mòduls, veureu una fila de botons a la part superior de la pàgina, feu clic a “Nou”Per crear un mòdul nou i triar un tipus de mòdul.

Com afegir-hi

Pas 3: Inicieu la sessió al vostre mòdul

Després de crear el mòdul, desplaceu-vos cap avall fins veure la secció “iniciar Sessió”. Feu clic al botó.

Com afegir-hi

Pas 4: crea un títol

El següent que heu de fer és assignar un títol al mòdul de manera que pugueu localitzar el mòdul després d’haver-lo guardat. Després de designar el títol, seleccioneu una posició del mòdul que és la ubicació on voleu mostrar-lo. Per fer-ho, utilitzeu la secció “Assignació de menú”, I el mòdul es mostrarà en una de les pestanyes segons la vostra selecció.

Com afegir-hi

Conclusió

Un cop acabat, torneu al final de la pàgina i feu clic al botó d’actualització per comprovar si el mòdul d’inici de sessió que heu creat amb el títol que l’heu donat i la posició que heu seleccionat us surt bé. Tot el que necessiteu per crear un mòdul i afegir un tipus de menú de creació d’articles al Joomla 3.

Consulteu aquests tres millors serveis de hosting de Joomla:

FastComet

Preu inicial:
2,95 dòlars


Fiabilitat
9.7


Preu
9.5


Usuari amigable
9.7


Assistència
9.7


Característiques
9.6

Llegiu comentaris

Visita FastComet

ChemiCloud

Preu inicial:
2,76 dòlars


Fiabilitat
10


Preu
9.9


Usuari amigable
9.9


Assistència
10


Característiques
9.9

Llegiu comentaris

Visita ChemiCloud

A2 Hosting

Preu inicial:
3,92 dòlars


Fiabilitat
9.3


Preu
9.0


Usuari amigable
9.3


Assistència
9.3


Característiques
9.3

Llegiu comentaris

Visita Hosting A2

Articles relacionats amb la informació

 • Com permetre o denegar els nivells de permís global a Joomla 3
  intermèdia
 • Com inserir una llista en un article de Joomla
  intermèdia
 • Com instal·lar Joomla des de cPanel
  principiant
 • Com millorar la vostra velocitat de Joomla
  intermèdia
 • Com habilitar la versió de contingut de Joomla
  intermèdia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me